7 meest gelezen blogs over afvallen met super veel tips!

Tips over afvallen zijn super populair

Afvallen en hoe je dat het beste kunt doen, daar zijn heel veel vrouwen nieuwsgierig naar. Logisch ook, want veel vrouwen stoeien daar mee en ‘snakken’ naar informatie. Bijvoorbeeld over hoe je makkelijk en snel 5 kilo kunt afvallen, hoe je goed kunt afvallen tijdens de overgang en over welke snacks en tussendoortjes je wel en niet moet eten tijdens het afslanken.

Ik heb er veel over geschreven op Veertigplus mus en deze artikelen zijn waanzinnig veel gelezen. Hieronder heb ik dan ook de 7 meest populaire blogartikelen over afvallen op Veertigplus mus voor je op een rijtje gezet. Lees ze lekker door en gebruik de tips die erin staan!

 

Ruim 2 miljoen keer bekeken!

Veertigplus mus heb ik in oktober 2019 opgericht. Sindsdien is het heel hard gegaan en bezoeken maandelijks ruim 50.000 vrouwen mijn blog en is het aantal bekeken webpagina’s vanaf toen tot nu ruim 2 miljoen (!). Duizelingwekkende aantallen waar ik super blij mee ben. En wat mij dus meteen opviel, is dat veel vrouwen mijn blogartikelen over afvallen fijn vinden om te lezen.

 

Haal je hart op aan deze 7 super populaire blogartikelen over afvallen:

 

# Nummer 1: 10 tips en trucs om snel en makkelijk 5 kilo af te vallen

10 tips om makkelijk en snel 5 kilo af te vallen afvallen

 

Dit blogartikel met als titel 10 tips en trucs om snel en makkelijk 5 kilo af te vallen’ is ongelooflijk veel gelezen en is met stip de NUMMER 1 van de meest gelezen blogs over afvallen! Hierin geef ik je heel veel fijne tips over hoe ik zelf binnen enkele weken eenvoudig 5 kilo ben afgevallen. Als ik het kan, dan kun jij dat zeker ook met deze tips!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 425.760 keer

 

#Nummer 2: 10 gezonde snacks die je juist DIK maken

10 gezonde snacks die ongezond zijn en je dik maken

Wil je weten welke ‘gezonde’ snacks je juist dik maken, dan is dit blogartikel over 10 gezonde snacks die je juist dik maken een aanrader. En niet voor niets is dit blogartikel heel veel gelezen, want bij een aantal van deze snacks die in dit lijstje staan, sta je helemaal niet bij stil dat ze eigenlijk ongezond zijn!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 102.090 keer

 

#Nummer 3: 10 gezonde tussendoortjes en snacks voor tijdens het afvallen

10 gezonde tussendoortjes en snacks voor tijdens het afvallen

Dit blogartikel is ook super veel gelezen, want het is altijd fijn om te weten welke tussendoortjes en snacks je wél kunt eten als je aan het afvallen bent. Met dit lijstje met 10 gezonde tussendoortjes en snacks voor tijdens het afvallen heb ik dus gelukkig veel vrouwen kunnen inspireren.

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 82.800 keer

 

#Nummer 4: Wat is buikvet en hoe kom je er zo snel mogelijk van af

wat is buikvet

Eén van de plekken in je lichaam waar vet zich ophoopt is rondom je buik. En ik heb gemerkt dat veel vrouwen – inclusief ikzelf – daar enorm van balen! Lees daarom dit blogartikel over wat buikvet is en hoe je er zo snel mogelijk van af komt!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 81.216 keer

 

#Nummer 5. Gezond snoepen? Kies uit deze lijst met 40 koolhydraatarme snacks

Gezond snoepen kies uit deze 40 koolhydraatarme snacks en tussendoortjes

Koolhydraatarm eten tijdens het afvallen wordt door veel vrouwen gedaan. Deze lijst met 40 koolhydraatarme snacks om gezond te snoepen is daarom dan ook heel veel bekeken. Bekijk ook deze lijst en doe inspiratie op, zodat je lekker kunt genieten van koolhydraatarme snacks en tussendoortjes tijdens het afslanken!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 56.738

 

# Nummer 6. 7 basisregels waardoor je makkelijker en sneller kunt afvallen

tips makkelijk en snel afslanken

Waar moet je op letten als je wilt afvallen? Wat zijn de do’s en don’ts? Dat vind je in dit gewilde blogartikel waarin ik je 7 basisregels geef om makkelijk en snel af te vallen. Het is een fijne houvast en het geeft je een ‘motiverend duwtje in je rug’ om goed af te vallen, dus bekijk deze 7 basisregels!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 42.388 keer

 

#Nummer 7. Afvallen in de overgang: zo val je gegarandeerd af

tips afvallen in de overgang

Ik was enorm verrast hoeveel vrouwen in de overgang stoeien met afvallen. Dit blogartikel is op 14 september 2020 geplaatst op Veertigplus mus en is meteen al heel veel gelezen door vrouwen in de overgang (menopauze). Herken jij het ook dat afvallen in de overgang moeilijker gaat dan toen je jonger was? Lees dan zeker even dit blogartikel ‘Afvallen in de overgang: zo val je gegarandeerd af’ en ga aan de slag met de tips!

Aantal keren dat dit blogartikel is gelezen: 42.253 keer

 

3 BONUSTIPS DIE JE HELPEN OM MAKKELIJKER EN SNELLER AF TE VALLEN!

Zoek je een fijn afslankprogramma? Hieronder vind je 3 super fijne bonustips met online afslankprogramma’s die je helpen om makkelijker en sneller af te vallen. Het zijn waanzinnig populaire online afslankprogramma’s die heel veel vrouwen al hebben gevolgd! Dit zijn de 3 bonustips die ik je graag geef en kijk gerust welk afslankprogramma bij je past:


# BONUSTIP 1! 

Het zeer populaire Afvallen met Nederland programma! Al vanaf € 7,50 per maand!

Volg dit complete dieetprogramma en bereik het gewicht dat je graag wilt bereiken! Boordevol lekkere en gezonde recepten, waardoor je slanker wordt en je je fit voelt.

→ 7 tot 12 kilo afvallen in 10 weken tijd!

→ Gezond op gewicht met lekker eten

→ Meer zelfvertrouwen, energie en een gezonder lichaam

→ Elke dag recepten, oefeningen en informatie

→ 30 dagen tevredenheidsgarantie! Niet tevreden? Geld terug!

Klik hier voor meer info: Afvallen met Nederland Programma! Al vanaf € 7,50 per maand!

 

AfvallenmetNederland


# BONUSTIP 2! 

DieetPro: het nummer 1 dieet van Nederland!

Wist je dat X-factor winnares Lisa Loïs onder andere met DieetPro 30 kilo is afgevallen? Echt top!

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is.

Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Niet voor niets is DieetPro al drie jaar op rij het best verkochte dieetproduct in drogisterijen en gezondheidswinkels!

Zij hebben verschillende handige kant-en-klare pakketten, waarmee je kunt afvallen, zoals het Slimme Start Pakket, het Slank & Fit Pakket, het Maandpakket en het Lisa’s Choice pakket (samengesteld door Lisa Loïs).

Klik hier voor meer info over de verschillende dieetpakketten van Dieetpro! Al vanaf € 49,90 per maand!

 


# BONUSTIP 3!

Het populaire Koolhydraatarm 50 Dagen Programma!

Wil jij écht makkelijk afvallen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Dan is het populaire Koolhydraatarm 50 Dagen Programma echt wat voor jou! Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam makkelijk vet opslaat, zoals je buik, billen en benen! Al 50.000 vrouwen gingen je voor!

Dit programma bestaat uit een boek dat je krijgt thuisgestuurd en bestaat uit:

→ 7 super handige weekmenu’s (bespaar tijd!)

→ 7 kant-en-klare boodschappenlijstjes (bespaar tijd én geld!)

→ 150 overheerlijke afslankrecepten (geniet tot 6 keer per dag van lekkere maaltijden en snacks).

Klik hier voor meer info: Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Voor slechts 37 euro!

 

Dit blogartikel bevat affiliate links, lees voor meer info mijn disclaimer.