About

 

 

WELKOM BIJ VEERTIGPLUS MUS

 

Welkom op mijn blog Veertigplus Mus. Ik ben Muriel, 43 jaar, en ben een échte ‘Veertigplus Mus’. De naam is ontstaan als een soort van grapje, een knipoog naar de ouder wordende vrouw die lekker vitaal wil blijven. Maar wat ik niet wist – maar zeker wel hoopte! – is dat deze blog zeer druk bezocht wordt door heel veel 40+ vrouwen in Nederland en België! Veel 40+ vrouwen lopen rond met vragen over de overgang, typische veertigplus kwaaltjes en afvallen of ze zoeken inspiratie op het gebied van beauty, lifestyle en eigen baas zijn.

 

Ik blog al jarenlang en dat doe ik met onwijs veel plezier. Ooit ben ik begonnen met mijn eerste blog, namelijk Blij Lactosevrij en deze bestaat nog steeds. Maar om een nóg grotere doelgroep te bereiken besloot ik om eind oktober 2019 – dus nog niet eens zo lang geleden – de blog veertigplusmus.nl op te richten. En ik vind het heerlijk om dagelijks te bloggen en jou en andere vrouwen te inspireren via mijn website, Facebook, Pinterest en Instagram.

 

 

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 bonuskinderen. Ik ben ooit begonnen in het toerisme en nu al 15 jaar zelfstandig ondernemer, waarvan de laatste 10 jaar in de online marketing. Mijn droom is om fulltime blogger/influencer te worden met mijn blog veertigplusmus.nl en als dat in deze sneltreinvaart doorgaat, dan kan ik dat dit jaar, anno 2020, zijn.

 

Ik hou van reizen, lekker eten, golfen, wintersport, paardrijden, ben verslaafd aan chocola (elke dag heb ik meerdere chocolade-momentjes, zoals ik ze noem), houd onwijs veel van dieren (ben een echte konijnenfan), kan soms naïef zijn, heb mijn rugzakje gevuld met veel levenservaring, ben nieuwsgierig en ben weliswaar 43 jaar maar voel me vaker een jaar of 25. Nog veel te leren, veel te ontdekken, sta midden in het leven en niet voor niets is mijn levensmotto: ‘Taste life, it’s delicious!’

 

Ik hoop je fijn te kunnen inspireren met 1001 leuke onderwerpen die elke 40+ vrouw wil weten.

 

Wil je een vraag aan mij stellen? Stuur gerust een mailtje naar muriel@veertigplusmus.nl.