Over mij

Hoi! Van harte welkom!

Mijn naam is Muriel (1976), oprichter van Veertigplus mus en na een zoektocht doe ik eindelijk waar mijn hart ligt: fulltime bloggen over healthy en happie zijn om andere vrouwen mee te inspireren. Het geeft mij een warm gevoel dat maandelijks duizenden vrouwen Veertigplus mus bezoeken. Healthy en happie zijn is veel leuker om samen te bereiken dan in je eentje.

 

Het jaar 2016 was mijn eye-opener: mijn lichaam was DRINGEND toe aan een gezonder leven!

Tot het jaar 2016 nam ik het nooit zo nauw met gezond leven. Als echte lekkerbek en chocoholic at ik best veel ongezond eten. Van een gezonde lifestyle had ik natuurlijk wel gehoord, maar ik vond dat niet echt nodig. Tót de zomer van 2016, waar ik tijdens een vakantie weer vrijwel dagelijks met diarree en buikklachten op het toilet zat. Ik was het zó zat!

Vanaf dat moment ben ik volledig anders gaan leven. Veel bewuster. En gezonder! De kennis om bewust en gezond te leven deel ik graag met je. Ik heb heel veel informatie opgeslurpt om mijn kennis over happie en healthy zijn te verrijken. Ik ben erover gaan schrijven op Veertigplus mus.

Spijt dat ik niet eerder deze eye-opener had? Dat niet, het leven komt zoals het komt. Maar wat hoop ik enorm dat jij het anders doet dan ik en veel sneller naar je lichaam luistert en er eerder gezonder ermee omgaat.

 

Over veertigplus mus

 

Het is best angstig om je faalangst aan de kant te zetten om je droom te volgen

Mijn droom om andere vrouwen te inspireren om healthy en happie te leven was geboren. Ik weet het nog goed: op een regenachtige avond in oktober 2019 drukte ik op de website van een hostingsbedrijf op de bestelknop om mijn nieuwe domeinnaam te kopen, veertigplusmus.nl.

Maar, mijn faalangst lag op de loer. Zou het wel gaan lukken? Kan ik hier echt mijn werk van gaan maken? Wat als het mislukt? Gelukkig was mijn drang om Veertigplus mus op te zetten was zo groot, dat ik gewoon niet anders kon. Dus, met het drukken op de bestelknop voelde ik een enorme boost aan energie door mijn lichaam gaan.

Daarna is het als een sneltreinvaart gegaan en inmiddels weten maandelijkse tienduizenden vrouwen mijn website en Social Media kanalen van Veertigplus mus te vinden. A dream came true.

 

De naam ‘Veertigplus mus’ is ontstaan als een knipoog: ik ben de veertig al gepasseerd en noem mijzelf regelmatig een ‘Veertigplus Mus’.

 

Wat is Veertigplus mus eigenlijk voor een website?

Als je de vele marketingboeken en persoonlijke groei boeken erop naleest, dan lees je daar vaak: je moet in het leven (en/of in je bedrijf) een duidelijk doel voor ogen hebben en je je daar volledig op focussen. Dus, startte ik in 2019 mijn blog alleen voor 40+ vrouwen met tips om healthy en happie te zijn, want ik ben zelf ook een veertigplusser. Goed bedacht vond ik zelf, want ik was mij goed aan het focussen.

Wrong! Mijn blog groeide lekker, maar een jaar later liep ik toch tegen het volgende aan: wat als mijn blogartikelen en Social Media posts ook interessant zijn voor vrouwen jonger dan 40 jaar? Waarom beperk ik mij zo en waarom wil ik alles volgens de regeltjes doen? Denk out-of-the-box, Muriel!

En zo geschiedde: in januari 2021 heb ik alle remmen losgegooid en belemmerende gedachtes opzij gezet en ben ik gewoon voor iedere vrouw, jong en oud, gaan schrijven.

 

Dus, lieve vrouw…

Voel je welkom op veertigplusmus.nl. Boordevol informatie over afvallen, vrouwenkwaaltjes, voeding, voedselallergie, beauty & body, mind, lifestyle, recepten, ondernemerschap en meer.

Snuffel lekker rond in de blogartikelen en in het aanbod van de Happie Academy en in de toekomst in de Happie shop. Dan gaan we vanaf nu sámen bereiken om healthy en happie te zijn. Is veel leuker dan in je eentje.

Wil je een vraag aan mij stellen? Stuur gerust een mailtje naar muriel@veertigplusmus.nl.

 

Veel liefs!