Over mij

WELKOM BIJ VEERTIGPLUS MUS

Welkom op mijn blog Veertigplus Mus. Ik ben Muriel, 44 jaar, en blog gewoon over alles wat ik leuk en interessant vind. Dat mijn blog in korte tijd een succes is geworden, is een ‘dream came true’. Met mijn blogartikelen inspireer ik namelijk maandelijks ruim 50.000 vrouwen. Van jong tot oud uit zowel Nederland als België. Echt super gaaf vind ik dat! Ik heb gemerkt dat heel veel vrouwen tips zoeken over gezondheid, voeding, typische vrouwenkwaaltjes en afvallen of ze zoeken inspiratie op het gebied van beauty, recepten en lifestyle.

Hoe de naam ‘Veertigplus mus’ is ontstaan? Eigenlijk als een soort van knipoog naar mezelf: ik ben de veertig al gepasseerd en noem mijzelf regelmatig een ‘Veertigplus Mus’. Daarmee was de naam van mijn blog snel bedacht.

Ik blog al jarenlang en dat doe ik met onwijs veel plezier. Ooit ben ik namelijk begonnen met mijn eerste blog Blij Lactosevrij en deze bestaat nog steeds. Maar om een nóg grotere doelgroep te bereiken en ook te kunnen bloggen over andere onderwerpen besloot ik om eind oktober 2019 de blog veertigplusmus.nl op te richten. En ik vind het heerlijk om dagelijks te bloggen en jou en vele andere vrouwen te inspireren via mijn website, Facebook, Pinterest en Instagram.

Over veertigplus mus

Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 volwassen bonuskinderen. Ik ben ooit begonnen in het toerisme en nu al 15 jaar zelfstandig ondernemer, waarvan de laatste 10 jaar in de online marketing en nu als fulltime blogger bij Veertigplus mus.

Ik houd van reizen, lekker eten, golfen, wintersport, paardrijden, heb veel interesse in gezonde voeding en in een gezonde lifestyle, houd onwijs veel van dieren (zoals mijn kat Tommie!), kan soms naïef zijn, heb mijn rugzakje gevuld met veel levenservaring, ben nieuwsgierig en ben weliswaar 44 jaar maar voel mij regelmatig een jaar of 25. Nog veel te leren, veel te ontdekken, sta midden in het leven en niet voor niets is mijn levensmotto: ‘Taste life, it’s delicious!’

Ik hoop je fijn te kunnen inspireren met 1001 leuke onderwerpen die elke vrouw wil weten. Wil je een vraag aan mij stellen? Stuur gerust een mailtje naar muriel@veertigplusmus.nl.