Beauty & Body

Alles over lashliner: tips en voordelen voor stralende ogen

Met lashliner gaan je ogen extra stralen

Lashliner, misschien gaat er niet direct een belletje bij je rinkelen wat het is? Het is ideaal voor als je een vollere oogopslag wilt en geen gedoe meer wilt hebben met mascara en oogpotlood. In dit blogartikel vertel ik je graag meer over de praktijk Permanent Mooi van Janny Hanegraaf die deze behandelingen aanbiedt. Permanent Mooi is namelijk dé plek voor permanente make-up en medische tatoeage. In één van mijn eerdere blogs heb je al kunnen lezen hoe zij veel vrouwen helpt om zich weer vrouw te voelen bij ziekte, een aandoening of onzekerheid over hun lichaam. In dit blogartikel dus alles over lashliner. Lees je mee?

 

Wat is lashliner?

Lashliner – ook wel permanente eyeliner of eyeliner tattoo genoemd – is een subtiele maar krachtige make-uptechniek. Hierbij wordt een fijn lijntje eyeliner getatoeëerd tussen je wimperhaartjes. Hierdoor lijken je wimpers van nature voller en je ogen groter. Het resultaat is een prachtige oogopslag zonder een overdreven ‘getekende’ look. Lees hier meer over lashliner bij Permanent Mooi.

 

Hoe lang blijft het zitten?

Heb je eenmaal een lashliner-behandeling gehad, dan kun je daar zeker wel 2 jaar mee vooruit. Maar het kan ook langer tot zelfs wel 10 jaar. Dus al die jaren heb je profijt van een frisse en vollere oogopslag.

 

Voorbeelden wanneer lashliner ideaal voor jou is

Hieronder vind je enkele voorbeelden van situaties waarin lashliner een geweldige keuze kan zijn:

 

 1. Haastige ochtenden:

We kennen allemaal die ochtenden waarop de tijd vliegt en je nauwelijks tijd hebt om je klaar te maken. Lashliner zorgt ervoor dat je sneller klaar bent met het aanbrengen van je oogmake-up.

 

 1. Natuurlijke look:

Als je extra wilt stralen zonder dat het lijkt alsof je veel make-up draagt, biedt lashliner een subtielere optie dan reguliere eyeliner.

 

 1. Sensitieve huid of allergieën:

Als je gevoelige ogen hebt of allergisch bent voor gewone eyeliners, is lashliner voor veel vrouwen een milde en minder irriterende keuze die je ogen niet irriteert.

 

 1. Ziekte en herstel:

Tijdens perioden van ziekte of herstel kan je huid extra gevoelig zijn. Lashliner geeft je een verzorgde uitstraling zonder de behoefte aan veel make-up.

 

 1. Je zekerder voelen:

Voel je je onzeker over je ogen en oogopslag? Lashliner kan jouw zelfverzekerdheid een boost geven en je helpen je mooi te voelen zonder overmatige make-up.

 

 1. Visuele aandoeningen:

Voor vrouwen met visuele aandoeningen kan het aanbrengen van een eyeliner een uitdaging zijn. Lashliner kan een handige optie zijn omdat het minder precisie vereist dan gewone eyeliner.

 

 1. Alopecia of dunner wordende wimpers:

Mensen die lijden aan aandoeningen zoals alopecia of dunner wordende wimpers, kunnen met lashliner de illusie van vollere wimpers creëren en hun zelfvertrouwen vergroten.

 

Uiteraard zijn er nog meer situaties te bedenken wanneer lashliner een goede keuze voor je is. Overleg met Janny Hanegraaf van Permanent Mooi jouw wensen tijdens een gratis telefonisch consult.

 

9 grote voordelen van lashliner

Hierboven heb je al kunnen lezen in welke situaties lashliner een ideale keuze voor je is. Hieronder lees je de voordelen ervan nog eens op een rij:

 1. Natuurlijke elegante look: het biedt een subtiele elegantie die je ogen en je oogopslag op een natuurlijke manier verbetert.
 2. Dikkere wimpers: de getatoeëerde lijn tussen je wimperhaartjes creëert optisch vollere wimpers.
 3. Grotere ogen: je ogen lijken groter en meer open, wat zorgt voor een jeugdige en frisse uitstraling.
 4. Tijdsbesparing: je hoeft niet meer elke ochtend een eyeliner aan te brengen, want dit zit er al op. Ook gedurende de dag hoef je je eyeliner niet meer bij te werken.
 5. Minder make-up: met lashliner heb je minder make-up nodig voor hetzelfde effect.
 6. Langdurige resultaten: het blijft tussen de 2 en 10 jaar zitten.
 7. Geen ‘panda-ogen’: geen zorgen meer over vlekken of uitlopende eyeliner gedurende de dag.
 8. Geschikt voor gevoelige ogen: lashliner irriteert minder snel en is voor veel vrouwen ideaal als zij gevoelige ogen hebben. Of als zij last hebben van eczeem en allergieën voor make-up.
 9. Veelzijdigheid: je kunt lashliner alleen dragen voor een subtiele look, maar ook combineren met andere make-up.

 

Hoe werkt een lashliner-behandeling?

Een lashliner-behandeling is eenvoudig en doeltreffend. Bij Permanent Mooi is de werkwijze uiterst professioneel en er wordt veel tijd voor je genomen. De werkwijze is vrijwel hetzelfde als die van permanente make-up bij Permanent Mooi en meer hierover lees je hier.

In het kort vertel ik je de werkwijze die je bij Permanent Mooi kunt verwachten tijdens een lashliner behandeling:

 • Tijdens een gratis telefonisch consult kun je kennismaken met Janny Hanegraaf en je jouw wensen kenbaar maken
 • Wil je graag een behandeling? Kom dan – als het even kan – opgemaakt naar Permanent mooi, waarbij te zien is hoe je de lashliner het liefst wilt hebben. Een voorbeeld van de lashliner wordt vervolgens bij je wimpers ‘getekend’, zodat jullie samen kunnen bepalen wat het beste bij je past
 • Janny brengt een verdovende zalf aan en begint daarna met het tatoeëren van de lashliner. Deze behandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is vrijwel pijnloos.
 • Je krijgt adviezen mee hoe je het behandelde gebied thuis in de dagen erna goed kunt verzorgen. Ook krijg je tips mee hoe je de lashliner verzorgt, zodat het zo lang mogelijk goed blijft zitten.

 

Leestip: Hoe maak je je wenkbrauwen mooi? Gratis DIY handleiding met tips! 

 

Maak een afspraak

Denk je na het lezen van dit blogartikel: “Dit wil ik ook!” Maak hier meteen een afspraak. Er zijn veel voordelen van lashliner en wie weet is dit voor jou de perfecte oplossing voor vollere wimpers en een frisse oogopslag.

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer info lees mijn disclaimer.