Beauty & Body

Hoe maak je je wenkbrauwen mooi? Gratis DIY handleiding met tips!

Hoe krijg je een goede wenkbrauw?

Vind je het lastig om make-up aan te brengen om je wenkbrauwen mooier te maken? Wil je de perfecte wenkbrauwlook creëren? Lees dan hier hoe jij jouw eigen schoonheid kunt accentueren met de perfecte wenkbrauw.

Het is al even geleden dat ik de DIY handleiding ‘Teken zelf de perfecte wenkbrauw’ heb geschreven. Het is een groot succes, dus daarom deel ik hem graag zo vaak als kan. En dat kan in dit blogartikel, waar ik als gastblogger voor Veertigplus mus mag schrijven over deze superfijne handleiding. Want, het is echt fantastisch hoeveel voordeel je hebt door alleen even deze handleiding te downloaden en te lezen. Dan weet je waar je op kan letten als je bijvoorbeeld met meer symmetrie wenkbrauwpoeder wilt aanbrengen voor de mooiste en meest natuurlijke wenkbrauwen. Dus, wil jij meer weten over deze handleiding en de perfecte wenkbrauw? Lees dan snel verder!

 

Wie ben ik als schrijfster van dit gastblogartikel?

Ik stel me even kort voor, ik ben Lenie van der Zande, virtueel assistent (VA) voor onder andere Permanent Mooi. Bij Permanent Mooi kun je terecht voor permanente make-up en medische tatoeages. Ik ben al ruim 3 jaar de assistent voor Janny van Permanent Mooi, dat zegt wel iets over hoe fijn het samenwerken is met haar. Janny is een mooi mens die elke behandeling persoonlijk maakt. Inmiddels weet ik veel over die behandelingen bij Permanent Mooi. En vrij recent heb ik dat ook mogen ervaren. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Janny is een vakvrouw en specialist permanent make-up en medische tatoeage.

Ik werk als VA, vaak voor kleine ondernemers die wel een paar extra handen kunnen gebruiken. Zo kunnen zij doen waar zij goed in zijn, en ik ook 😊. Naast het werk als VA, coach ik Janny ook een beetje. Dat komt omdat ik naast het werk als VA ook holistische behandelingen zoals Reiki en massages geef. Het is voor mij een mooie manier om het dagelijks leven in balans te houden.

 

Hoe creëer je jouw perfecte wenkbrauwlook

Mijn coaching skills komen altijd goed van pas, zo ook voor mijn communicatiewerk voor bijvoorbeeld Janny. Maar niet alleen voor Janny en Permanent Mooi, ook voor haar klanten ben ik altijd op zoek naar manieren om het leven gemakkelijker, in balans en mooier te maken. En daarom bedacht ik een stap-voor-stap handleiding waarmee je zelf de perfecte wenkbrauw kunt tekenen!

Zo kunnen mensen die een permanente make-up behandeling te ver vinden gaan, er op hun mooist uitzien met een geweldige wenkbrauwlook! Want permanente make-up is precisiewerk en kost tijd en geld. Geld wat niet iedereen kan uitgeven voor dit soort extraatjes. En daarom kwamen Janny en ik op het idee om veel mensen te helpen met deze handleiding, zodat je helemaal zelf die perfecte wenkbrauwen kunt leren tekenen.

Ik begrijp helemaal dat wenkbrauwen tekenen soms ingewikkeld lijkt, maar geloof me, het is echt veel eenvoudiger dan je denkt! Of je nu droomt van prachtige, volle wenkbrauwen of liever een subtiele en natuurlijke uitstraling wilt, deze handleiding helpt zeker. Het draait ook wel om veel oefenen en uitproberen, dat is bij alles, zo is mijn ervaring.

 

diy handleiding Teken zelf de perfecte wenkbrauw

Zo ziet de handleiding ‘Teken zelf de perfecte wenkbrauw’ eruit

 

Wat kun je verwachten van deze handleiding?

Nou, ik heb mijn uiterste best gedaan om het zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te maken. Je begint met goed leren kijken naar de vorm van jouw gezicht, want dat is de basis voor het bepalen van de perfecte wenkbrauwvorm die jouw schoonheid naar boven haalt.

Ook lees je meer over bijvoorbeeld verschillende wenkbrauwgels, potloden en tinten die je kunt kopen, dan weet je precies welk product je het beste kunt gebruiken en die bij jou wensen past. En je leert ook hoe je soms dingen kan oplossen, zoals lichte haartjes, want die kun je bijvoorbeeld verven. En als je je zorgen maakt over het creëren van symmetrische wenkbrauwen, daarvoor heb ik weer handige trucjes en tips in de handleiding opgenomen.

 

Je leert hoe je jouw wenkbrauwen accentueert

Wat ik het leukste vind aan deze handleiding, is dat het je helpt om jouw unieke stijl naar voren te brengen. Of je nu van natuurlijk en subtiel houdt of graag een tikje uitdagender wilt gaan, je leert hoe je jouw wenkbrauwen kunt accentueren en jouw uitstraling kunt verbeteren. En wil je meegaan met de mode, dan kan dat natuurlijk. Je kan ermee spelen zonder er permanent aan vast te zitten.

Misschien denk je nu: “Is dit wel iets voor mij?” Absoluut! Deze handleiding is voor iedereen die zich wil wagen aan het zelf tekenen van prachtige wenkbrauwen. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt, ik weet bijna zeker dat je waardevolle tips en technieken vindt die jouw wenkbrauwen laten spreken.

 

Download de handleiding

Dus, bij deze nodig ik je van uit om zelf aan de slag te gaan en de perfecte wenkbrauw te tekenen met behulp van onze handleiding “Teken zelf de perfecte wenkbrauw”. Het enige wat je hoeft te doen is deze downloaden via de site en aan de slag te gaan. En niet onbelangrijk: Hij is helemaal gratis!

Ben jij er klaar voor om je wenkbrauwen verleidelijk mooi te leren tekenen? Dan mag je hem nu downloaden.

Veel plezier en veel succes. En mocht je vragen hebben of tips om de handleiding nog makkelijker te maken? Neem dan gerust contact op.

 

Dank je wel voor dit gastblogartikel dat je speciaal voor Veertigplus mus hebt geschreven, Lenie!