Huis & tuin

Creëer met OPUS – home office pods de ideale thuiswerkplek

Een (werk)plek voor jezelf in je eigen tuin

In een wereld waarin thuiswerken de norm is geworden, staat het tuinkantoor centraal als de ideale werkplek. Maar stel je voor: een tuinkantoor dat niet alleen dient als jouw professionele heiligdom, maar zich ook moeiteloos aanpast aan verschillende levensstijlen en behoeften. Dat is waar OPUS – home office pods voor staat. De multifunctionele tuinkantoren zijn ontworpen met het tuinkantoor als kern, maar met de capaciteit om zich te transformeren voor diverse woon- en werk behoeften van vandaag.

 

Prefab gemak en comfort

De voordelen van een prefab tuinkantoor zijn onmiskenbaar. Werken aan de keukentafel is een tijdelijke oplossing die niet altijd ideaal is. Voor wie binnenshuis geen ruimte heeft voor een eigen werkkamer, biedt een tuinkantoor de perfecte oplossing. OPUS – home office pods zijn in één dag te installeren, waardoor de stress en overlast van een verbouwing worden geëlimineerd. Eigenaar Roy Van Damme benadrukt dat deze tuinkantoren volledig zijn uit te rusten met voorzieningen zoals vloerverwarming, airconditioning, zonnepanelen, verlichting en elektriciteit.

 

Meer dan alleen een werkplek

De ontwerpen van OPUS – home office pods zijn niet alleen gefocust op productiviteit; ze zijn ook multifunctioneel. In een handomdraai verander je het tuinkantoor in een chillruimte voor de kinderen, een gastenverblijf of een hobbyruimte. Mede-eigenaar Thomas van der Biezen deelt dat uit kwalitatief onderzoek blijkt dat het merendeel van de tuinkantoor-eigenaren hun kantoor dagelijks gebruikt. Veelal voor thuiswerken, maar ook als praktijk aan huis of als ondernemersruimte.

 

Financiering en flexibiliteit

Voor ondernemers die de kosten voor zo’n tuinkantoor niet direct kunnen dragen, heeft OPUS – home office pods een innovatieve oplossing: het (financieel) leasen van een tuinkantoor. Hierdoor kunnen ondernemers via een leaseconstructie eigenaar worden van zo’n kantoor, wat bovendien fiscaal aftrekbaar kan zijn.

 

Aanbod en maatwerk

OPUS – home office pods biedt twee standaardmodellen aan: de Alpha en de Beta. Beide modellen zijn te personaliseren qua formaat en opties zoals airconditioning of zonnepanelen. Het gehele productieproces vindt plaats in Nederland, in Nistelrode (Brabant) om precies te zijn. Van Damme benadrukt dat deze lokale productie ervoor zorgt dat OPUS in slechts 12 weken een op maat gemaakt product kan leveren tegen de prijs van een standaardproduct.

 

Het tuinkantoor als fundering, OPUS – home office pods als innovatie

OPUS – home office pods zijn geboren uit de essentie van het moderne tuinkantoor. Ze bieden echter veel meer dan dat: een flexibele ruimte die zich kan aanpassen aan diverse behoeften – van professioneel werk tot persoonlijke ontspanning, van gastvrijheid tot creativiteit. Terwijl het tuinkantoor de kern blijft, breidt OPUS – home office pods de mogelijkheden uit om meer te zijn dan wat men traditioneel van een kantoor zou verwachten. Voor een diepgaand inzicht in hoe deze pods het leven kunnen transformeren, nodigt OPUS – home office pods je uit om hun website te bezoeken.

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer info lees mijn disclaimer.