Beauty & Body

Permanent Mooi: dé plek voor permanente make-up en medische tatoeage

Hoe permanente make-up en medische tatoeage jou kan helpen

In mijn werk als fulltime blogger heb ik veel contact met bedrijven. Grote en kleine bedrijven en ieder met een eigen uitstraling, missie en passie. En soms zitten daar voor mij ook éxtra bijzondere bedrijven tussen. Zo ook het bedrijf Permanent Mooi van de gedreven Janny Hanegraaf. Dé plek voor permanente make-up en medische tatoeage.

Lees hieronder hoe zij veel mensen helpt hoe zij na ziekte, ongeval, een aandoening of onzekerheid over hun lichaam, weer hun uitstraling en identiteit terugkrijgen.

Zo helpt zij onder andere vrouwen die borstkanker hebben gehad om hun zelfverzekerdheid weer terug te krijgen. Bijvoorbeeld, zij kan littekens minder zichtbaar maken door het inkleuren ervan en een tepel juist wél weer zichtbaar maken met tepelhof tatoeage. Of zij kan met medische tatoeage permanente wenkbrauwen plaatsen bij mensen die haaruitval hebben. En zo zijn er nog vele waardevolle behandelingen die zij geeft. Lees je mee?

 

Wie is Janny Hanegraaf van Permanent Mooi?

Janny Hanegraaf is eigenaresse van haar bedrijf Permanent Mooi en specialiste op het gebied van permanente make-up en medische tatoeages. Haar passie is om gezichten en lichamen te ‘restaureren’, zoals zij het zelf noemt, en om mensen te laten stralen.

Dit idee ontstond na het zien van een indrukwekkende documentaire. Hierin zag Janny het aangrijpende verhaal over borstreconstructie na borstkanker en dat zorgde voor een grote verandering in Janny’s leven. Daar waar de expertise bij bijvoorbeeld een chirurg of andere specialist stopt, gaat Janny verder om een lichaam of een gezicht weer completer te maken.

Zij vond in permanente make-up de perfecte mix van kunst, liefde voor mensen en haar kennis van gezondheid en omgang. Met 17 jaar ervaring beschouwt ze haar vak als een kunst, waarbij ze elk detail van een gezicht of een lichaam met uiterste precisie behandelt.

Je kunt erop vertrouwen dat je bij Janny in goede handen bent. Haar klanten zijn super tevreden en stralen iedere keer weer wanneer zij samen met Janny in de spiegel kijken na de behandelingen. Hoe mooi is dat!

Janny Hanegraaf van Permanent mooi

Janny Hanegraaf van Permanent Mooi

 

Soorten behandelingen bij Permanent Mooi

De behandelingen zijn als het ware onder te verdelen in 3 groepen, te weten: permanente make-up, medische tatoeage en huidverbeteringen. Hieronder geef ik je er meer informatie over:

 

Permanente make-up:

Bij Permanent Mooi kun je kiezen voor permanente make-up om je gezicht een frisse uitstraling te geven met meer kleur en symmetrie. Permanente make-up accentueert jouw natuurlijke schoonheid op een natuurlijke manier, zelfs bij rijpere huidtypes en hormonale veranderingen of ziektes en aandoeningen.

Janny gebruikt apparatuur en technieken die geschikt is voor alle huidtypen en zij werkt uiterst nauwkeurig, waarbij zij huidirritaties zoveel mogelijk probeert te voorkomen.

Bij permanente make-up kun je kiezen uit permanente wenkbrauwen, eyeliner en lippen. Hieronder een korte uitleg over deze behandelingen:

 

Permanente wenkbrauwen:

Permanente make-up voor wenkbrauwen is een fijne en duurzame oplossing voor dunne of ongelijke wenkbrauwen. Het bespaart tijd en geeft altijd perfecte wenkbrauwen met een verjongend effect. Janny gebruikt precisieapparatuur en verschillende technieken, zoals microblading, voor natuurlijke resultaten. Verouderde permanente make-up kan worden verwijderd met lasertechniek.

Ook bij alopecia of bij haarverlies tijdens kankerbehandelingen biedt permanente make-up van de wenkbrauwen een uitkomst. Veel mensen krijgen hiermee hun zelfvertrouwen en hun eigen gezicht er weer mee terug. Voor Janny heel dankbaar om te doen. De resultaten blijven ongeveer 2 jaar mooi en bijwerken is mogelijk.

Wil je zelf leren hoe je wenkbrauwen tekent? Kijk dan hier voor de gratis handleiding wenkbrauwen tekenen.

 

Permanente eyeliner:

Een permanente eyeliner heeft veel voordelen, waaronder geen gedoe met tekenen, geen uitlopers en altijd mooie ogen. Permanente eyeliner – ook wel eyeliner tattoo genoemd – accentueert de wimperlijn met pigmenten. De behandeling is vrijwel pijnloos en blijft lang zitten, soms zelfs wel 15 jaar.

Vooraf wordt het model van de eyeliner getekend, zodat je kunt zien hoe het wordt. Janny brengt met precisie donkerbruine, blauwe of zwarte pigmenten aan voor een natuurlijke en langdurige eyeliner. Een subtiel effect heeft al veel impact. Daarom wordt vaak gekozen voor een subtiele eyeliner in plaats van dikke lijnen voor een mooier resultaat.

 

Permanente lippen:

Met permanente make-up van je lippen kun je kiezen uit lipliner, volle lippen of shaded lips. Naarmate je ouder wordt, verliezen jouw lippen lipkleur en lipvolume. Permanente make-up van je lippen herstelt de kleur en vorm van je lippen, waardoor ze er voller en mooier uitzien. Fijn tijdens je dagelijkse activiteiten, zoals werk, sporten en feestjes.

De behandeling brengt je hele gezicht in balans en behoudt je natuurlijke uitstraling. Janny tekent je lippen eerst in potlood, zodat je het resultaat kunt zien, voordat zij ermee aan de slag gaat.

 

Medische tatoeage

Medische tatoeage, ook wel camouflage genoemd, helpt bij het verminderen van littekens en onzekerheden na een operatie of ongeval. Het kan ook helpen bij alopecia en vitiligo. Met precisie-apparatuur en veilige pigmenten creëert Janny vrijwel pijnloos een natuurlijk 3D-effect.

Elke behandeling begint met een huidanalyse voor de juiste kleur. Zij werkt samen met artsen en specialisten. Voor welke behandelingen van medische tatoeage kun je bij Permanent Mooi terecht? Dat lees je hierna:

 

Tepelhof tatoeage:
Tepelhof tatoeage na een borstreconstructie of tepelherstel na een operatie helpt bij het herstellen van het zelfvertrouwen en een compleet gevoel. Janny voelt zich zeer dankbaar als zij mensen hiermee kan helpen. Zij gebruik een 3D-techniek met veilige pigmenten voor een natuurlijk resultaat.

De procedure omvat een potloodtekening en nauwkeurige pigmentatie. Na de eerste behandeling is er meestal een tweede sessie nodig.

Ook optische borstvergroting zonder operatie is mogelijk met tepelhof tatoeage. Hierbij worden je tepels ingekleurd met permanente make-up. Hierdoor lijken je borsten groter en voel je je zekerder. Dat is fijn voor vrouwen die zich onzeker voelen over hun kleine borsten. Het is een veilig en pijnloos alternatief voor een ingrijpende borstvergroting. Het effect is langdurig en je hebt er geen operatie voor nodig.

 

Inkleuren van littekens:

Het inkleuren van littekens kan de zichtbaarheid van littekens beduidend verminderen na operaties, ongelukken of ziekten, zoals borstkanker. De techniek maakt het litteken vrijwel onzichtbaar door het gebruik van verschillende kleurschakeringen en een 3D-effect.

Het kan toegepast worden op verschillende littekens, zoals na een facelift, borstverkleining, borstreconstructie, brandwonden, operaties of hazenlipcorrectie. Het resultaat is een natuurlijke uitstraling en het camoufleert het litteken effectief.

 

Alopecia:
Alopecia is een auto-immuunziekte waarbij je onverwacht veel haar verliest op verschillende plekken op je lichaam, zoals de hoofdhuid en wenkbrauwen. Medische tatoeage kan helpen om je uitstraling terug te geven en het gevoel van trots en zelfvertrouwen te herstellen. Hoewel het de ziekte niet wegneemt, verzacht het de emotionele impact van haarverlies en geeft het je meer energie en levensvreugde. Alleen al door het weer ‘terugbrengen’ van de wenkbrauwen in een gezicht, voel je je vaak weer meer jezelf.

 

Vitiligo:

Vitiligo is een chronische huidaandoening met witte vlekken op de huid door een gebrek aan pigment. Het is niet te genezen, maar bij Permanent Mooi kun je het laten camoufleren. Deze medische tatoeage is effectief, langdurig en gemakkelijk in het dagelijks leven. Vooral voor jonge mensen in de puberteit kan het een uitkomst zijn om zich weer zelfverzekerd te voelen.

 

Huidverbetering

Ook op het gebied van huidverbetering kun je bij Permanent Mooi terecht. Het gaat om de behandelingen striae en pigmentvlekken:

 

Striae:

Bij Permanent Mooi kun je striae verminderen met plasmage, een nieuwe techniek zonder operatie of injecties. Plasmage, ofwel fybroblasting, vermindert de onderhuidse littekens. De behandeling met de plasma-pen herstelt de huid en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Plasmage wordt ook gebruikt voor huidverbetering en het verminderen van rimpels, zonder lang herstel.

 

Pigmentvlekken:
Pigmentvlekken kun je op een natuurlijke manier laten verwijderen met de techniek van plasmage. Pigmentvlekken ontstaan door UV-straling en kunnen je huid minder zuiver maken en je onzeker doen voelen. Met plasmage kun je je huid verbeteren en ouderdomsvlekjes verminderen, zodat jouw natuurlijke uitstraling behouden blijft.

 

Wil je meer informatie?

Veel vrouwen voelen zich zekerder en beter in hun vel door de behandelingen van Janny. En dat vind ik een mooie ontwikkeling. Dus als je een prachtige uitstraling wilt – vooral na ziekte, operatie, aandoeningen of onzekerheid over je lichaam – dan ben je bij Janny aan het juiste adres.

Zij doet dit werk met liefde en passie als trotse eigenaresse van Permanent Mooi. En zij behandelt niet alleen vrouwen, maar ook mannen! Want, ook mannen willen na een ongeluk, ziekte, aandoening of bij onzekerheid over hun lichaam graag weer shinen.

Wil je meer weten over de behandelingen bij Permanent Mooi, zoals de tarieven? Janny staat jou graag te woord tijdens een gratis telefonisch consult en denkt graag met je mee hoe je qua uiterlijk weer meer kan gaan stralen en jij hoe je dus ook van binnenuit weer meer straalt! Een afspraak voor een gratis telefonisch consult kun je hier maken. Neem dus zeker contact met haar op.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.