Beauty & Body

Zo zie je er stralend uit met de feestdagen! 4 beauty tips!

Maak er shiny feestdagen van!

Hoe kun je er stralend uitzien met de feestdagen? Want, je hebt misschien wel dat leuke kerstdiner met familie en vrienden of je gaat naar een galafeest met Oud & Nieuw. Maar ook als je de feestdagen heel klein en bescheiden houdt, dan wil je er best wel stralend uitzien, toch? Hier 4 beautytips die nét dat ene verschil uitmaken.

 

#1. Straal letterlijk met glitters

Koop een outfit of accessoires met glitters. Denk aan een jurk of topje met glitters, maar ook aan glinsterende oorbellen, een grote ketting met nep-diamanten, schoenen met glitters of een ceintuur die van je middel af spat. Doe je haar eens anders, neem een ander kapsel en spuit er glitterspray in.

 

#2. Corrigeer je figuur

Een strak figuur is wat veel vrouwen willen. Dat kun je natuurlijk een handje helpen door corrigerend ondergoed te dragen, bijvoorbeeld corrigerend ondergoed van Hunkemöller. Weg met de vetrolletjes en hallo met dat leuke strakke jurkje, rokje of topje.

 

#3. Koop glitter make-up

Rond de feestdagen liggen winkels vol met make-up speciaal voor de feestdagen. Kijk wat jouw favoriete make-up merk te koop heeft. Koop oogschaduw met wat meer schittering, schaf glitter-nagellak aan of neem lipgloss die je lippen extra laat glimmen. Doe de make-up wat dikker op je gezicht dan je normaal gewend bent. Met de feestdagen moet dat zeker kunnen.

 

Volg jij Veertigplus mus al op Facebook? Doe dat hier!

 

#4. Creëer een positieve mind

Straal je van binnen, dan straal je ook van buiten. Haal de positiviteit in je naar boven en vergeet even alle narigheid, stress en gedoe om je heen. Misschien kost het je moeite en zijn de feestdagen minder leuk voor jou, maar probeer het in ieder geval. Met een positieve mind bekijk je alles veel rooskleuriger en dat straal je dan ook uit.

 

Extra tip van de Veertigplus mus

Wil je dat je make-up goed zit met de feestdagen? Bekijk dan eens de 5 make-up tips van Fashionchick!

 

Tips?

Heb jij nog beauty tips hoe je er fantastisch uit kunt zien met de feestdagen? Zet het gerust in een reactie hieronder. Alle tips zijn welkom!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *