Afvallen

Waarom ik fan ben van de eiwitrepen van Upfront!

Lekker als tussendoortje of voor onderweg

Ik ben gek op noten- en fruitrepen en ook eiwitrepen vind ik lekker. Ik eet ze thuis als gezond tussendoortje en ook onderweg neem ik ze vaak mee. Onlangs ontdekte ik een nieuwe eiwitreep, namelijk de heerlijke bosbes cranberry eiwitreep van Upfront. Ik kreeg de geldeenheid om deze repen te proeven en uit te proberen. Voor mij is het belangrijk dat repen lactosevrij zijn, vanwege mijn lactose intolerantie. Deze eiwitreep is dat! En het heeft nog meer voordelen!

 

Repen moeten van mij zo min mogelijk troep bevatten

Ik zeg dat best vaak: “dat wat ik eet en drink moet het liefst geen troep bevatten”. Het grappige is, is toen ik de verpakking van de bosbes cranberry eiwitreep van Upfront bekeek er op de achterkant staat: “Deze reep bevat geen troep. Daarom zetten wij alle ingrediënten op de voorkant”. Há, dat scoorde meteen een punt bij mij! En inderdaad, als je de ingrediënten op de verpakking bekijkt, dan zitten er 8 gezonde ingrediënten in: dadels, ei-eiwit, amandelen, chicoreivezel, cacaoboter, cranberry, bosbes, aroma. De beide oprichters, Harro en Mark, hebben als doel om Nederland 1% gezonder te laten eten. Daar dragen ze met dit product zeker een steentje aan bij.

 

Een stevige reep waar je snel een vol gevoel van krijgt

1 bosbes cranberry eiwitreep van Upfront bevat 195 calorieën. Ik vind het romig van smaak en de smaak van de bosbes is heerlijk. Wel zit ik er snel vol van en dat heeft ook weer een voordeel: uren erna heb ik geen trek en dat voorkomt dat ik ga snoepen! Ben je dus bezig om wat af te vallen, dan zou deze reep best een goede vervanger kunnen zijn van slechte snacks en tussendoortjes. En een bijkomend voordeel vind ik dat deze repen glutenvrij en lactosevrij zijn en geen toegevoegde suikers bevatten.

 

upfront eiwit repen bosbes cranberry

Zo ziet de bosbes cranberry eiwitreep van Upfront eruit!

 

Zijn er ook nadelen aan deze eiwitrepen?

Op de doos waarin de repen verpakt zitten, vind ik dat er weinig informatie staat over de repen. Daarvoor zul je naar de website van Upfront moeten gaan. Ik vind het altijd fijn als op de doos of op de verpakking staat dat het bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij en/of vegan is. Ook vind ik het fijner als op de verpakking staat dat je het bijvoorbeeld goed kunt gebruiken voor tijdens het sporten, tijdens het afvallen of als gezonde snack. Ook voor deze informatie moet je de website raadplegen. Maar dit zijn dan ook de enige nadelen die ik kan bedenken.

 

Ik mag je een korting geven van 10%

Wil je ook eens uitproberen – en vooral lekker proeven – of de Upfront repen wat voor jou zijn? Ik mag je een korting geven van 10%! In hun webshop kun je kiezen welke repen je wilt en voeg bij de afrekenpagina de volgende code in: Muriel10

 

Bewaar deze pin voor later:

Waarom ik fan ben van de eiwitrepen van Upfront

 

Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de genoemde supermarkten/winkels/producenten en specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie of het gebruik van de hierboven vermelde producten of de genoemde diensten. Check altijd de verpakking en/of laat je goed informeren voor gebruik!

 

Dit is een gesponsorde blogpost in samenwerking met Upfront. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *