Lifestyle

7 populaire creatieve online cursussen om lekker vanuit huis te doen!

Online cursussen zijn super gewild!

Zit je (onverwacht) veel thuis en wil je wat creatiefs doen? Of zoek je een leuke hobby om je creativiteit in kwijt te kunnen? Dan zijn deze 7 creatieve online cursussen echt een aanrader! Online cursussen zijn heel populair en je kunt kiezen uit vele onderwerpen. En het handige is, je kunt starten wanneer jij wilt, waar je wilt en je kunt de cursus lekker makkelijk volgen in je eigen tempo. Maar welke creatieve online cursussen kun je het beste kiezen? Ik heb er 7 voor je geselecteerd die heel populair zijn en waar je direct mee kunt beginnen. Super easy!

 

7 creatieve online cursussen die heel gewild zijn. Welke kies jij?

 

#1. Online Cursus Digitale Fotografie (ZEER POPULAIRE CURSUS!)

 

online cursus digitale fotografie bij soofos

 

Over de online cursus Digitale Fotografie:

Leer stap voor stap hoe je prachtige foto’s maakt. Voor iedereen geschikt vanwege de leerzame video’s en de aanvullende e-books met heldere uitleg in tekst en prachtige fotovoorbeelden. Dat geldt voor ieder behandeld onderwerp, waardoor je fotograferen tot op professioneel niveau onder de knie krijgt. Deze populaire online cursus is de ideale fotocursus voor zowel hobbyfotografen als voor mensen die van fotografie hun beroep willen maken. De online cursus bestaat uit 20 HD-videolessen en 20 fraaie bijbehorende e-books. Hierin leer je alles over fotografie, uitgelegd door vakfotografen!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#2. Online cursus Leren Tekenen met Lef en Plezier

 

online cursus leren tekenen met lef en plezier bij soofos

 

Over de online cursus Leren Tekenen met Lef en Plezier:

Wil jij graag leren tekenen, maar heb je geen tekentalent? Dan is deze gewilde online tekencursus echt iets voor jou! Ervaring is niet nodig, want je leert spelenderwijs te tekenen in 10 verrassende tekenopdrachten en inspirerende filmpjes. In deze uitgebreide en leuke cursus leer je in 70 lessen hoe je plezier gaat hebben in het tekenen, hoe je aan inspiratie komt, hoe je je controle kunt loslaten en hoe je leert te tekenen vanuit je eigen fantasie!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#3. Online Cursus Gitaar Leren Spelen

 

online cursus gitaar leren spelen soofos

 

Over de online cursus Gitaar leren Spelen:

Leer hoe je jouw favoriete nummers speelt op de gitaar! In deze online cursus leer je in 20 video’s stap voor stap alles wat je moet weten wanneer je begint met gitaar spelen. Zelfs voor de beginners is dit een geschikte manier om gitaar te leren spelen. Nog nooit gitaarles gevolgd? Dan is dit misschien de makkelijkste en meest toegankelijke manier om te beginnen met leren van gitaar spelen!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#4. Online Cursus Hoe schrijf je een boek? (AANRADER!)

 

online cursus hoe schrijf je een boek soofos

 

Over de online cursus Hoe schrijf je een boek:

In deze gewilde online cursus leer je wat de juiste voorbereiding is voor het schrijven van een boek. Ook krijg je handige tools hoe je met schrijfobstakels, zoals een schrijversblok om kunt gaan. Je leert uitgebreid hoe je de meest succesvolle verhaalstructuur toepast. De cursus bestaat uit 13 lessen, inclusief een BONUS video die je helpt bij het zelf uitgeven van je boek!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#5. Online cursus Mandala Tekenen voor Beginners (TIP!)

 

online cursus mandala tekenen voor beginners soofos

 

Over de online cursus Mandala Tekenen voor Beginners:

In deze uitgebreide online cursus leer je hoe je zelf eenvoudig de mooiste mandala’s kunt tekenen. Je krijgt stap-voor-stap uitleg over mandala-tekentechnieken met heldere voorbeelden van alle tips en trucs. Je leert diverse teken- en kleurtechnieken en ook de betekenis van de kleuren en vormen die je gebruikt. Je krijgt mooie geleide meditaties en je leert de betekenis achter jouw tekeningen te kennen. De online cursus bestaat uit 46 lessen en je kunt direct beginnen!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#6. Online cursus Schilderen met Olieverf

 

online cursus schilderen met olieverf soofos

 

Over de online cursus Schilderen met Olieverf:

Zeer uitgebreide cursus waarin je een goede basis krijgt van het schilderen met olieverf! Je krijgt leuke opdrachten om je vaardigheid in het schilderen met olieverf te ontwikkelen. In de laatste modules van de cursus maak je je eigen olieverfschilderij in een onderwerp en stijl naar keuze. Bij de cursus is een materialen pakket te bestellen, zodat je meteen aan de slag kunt. De cursus bestaat uit 96 lessen en je kunt direct van start!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

 

#7. Online Cursus Handlettering

 

online cursus handlettering bij soofos

 

Over de online cursus Handlettering:

Handlettering is helemaal hot! Wil jij ook een zelfgemaakte toffe quote aan de muur of een zelfgetekende kaart sturen naar een jarige? Als je deze cursus hebt gevolgd dat gaat jou dat zeker lukken! Denk vooral niet dat je hiervoor goed moet kunnen tekenen. Met de tips en tools die je in deze online cursus krijgt, kan iedereen leren handletteren. In 10 lessen krijg je stap voor stap uitleg over handlettering, inclusief duidelijke instructievideo’s en pdf’s met handige tips!

>> BEKIJK DE CURSUS HIER

 

Heb jij tips?

Heb jij nog tips over leuke creatieve online cursussen? Zet het gerust in een reactie hieronder!

 

Bewaar deze pin voor later:

7 populaire creatieve online cursussen om lekker vanuit huis te doen

 

Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *