Mind

Single met de feestdagen? Heel veel redenen waarom het wél leuk is!

Zie je als single op tegen de feestdagen?

Begin december zie je ze al voorbij komen: reclames met happy couples voor een knusse haard en happy families die genieten van het kerstdiner. Tja, daar zit je dan. In je eentje. Als veertigplusser of vijftigplusser.

 

Hierom hoef je als single niet somber te zijn met de feestdagen…

Jij hebt geen partner in je leven waar je tegenaan kunt kruipen bij de gezellige kerstboom. Jij kunt niet genieten van zijn leuke schoonfamilie tijdens het grootse kerstdiner. Jij gaat niet totally in love Oud & Nieuw vieren met zijn en met jouw vrienden. Jij hebt alleen jouw familie en jouw vrienden en jezelf. Reden om somber gestemd te zijn met de feestdagen? Nee, joh! Single zijn met de feestdagen heeft heel veel voordelen. Zoek je inspiratie om jezelf op te vrolijken? Spiek dan even hieronder. Geschreven met een knipoog, maar vooral met heel veel waarheden.

 

#. Je hoeft je niet te ergeren aan je schoonfamilie of vervelende schoonouders. Velen moeten als verplicht nummertje hun pokerface opzetten tijdens het kerstdiner. Jij niet 😊.

 

#. Je bent minder geld kwijt aan kerstcadeaus.

 

#. Ben je dol op kerstmuziek? Dat kun je onbeperkt thuis draaien zonder dat iemand erover gaat klagen.

 

#. Je kunt al jouw favoriete kerstfilms kijken. Of juist niet als je daar helemaal niet van houdt.

 

#. Versier je huis zoals je het zelf leuk vindt. Geen partner of kids die zeggen dat het anders moet.

 

#. Je kunt extra lang genieten van je eigen familie of vrienden, zonder dat dat verdeeld moet worden over de verschillende feestdagen.

 

#. Je kunt urenlang nadenken over je ideale partner en plannen maken hoe je die in het nieuwe jaar gaat veroveren.

 

#. Kleed je zoals je je wilt kleden. Geen zin in een nette feestoutfit? Niemand die zegt dat je iets anders aan moet trekken. Of juist zin om die ene gewaagde feestjurk aan te trekken. Lekker doen, omdat jij het wilt.

 

#. Je bent vrij om de feestdagen in te vullen waar en hoe je dat wilt. Misschien word je wél geacht om een dagje met je familie of vrienden door te brengen, maar de andere feestdagen ben je daarin helemaal vrij. Bezoek zoveel kerstmarkten als je wilt. Een verre reis, dagje weg, weekendje weg, helemaal niet weggaan? Alles kan en mag.

 

#. Zoek andere singles op en maak er onvergetelijke feestdagen van. Feesten met gelijkgestemden geeft een hele andere dimensie aan je feestdagen. Een Oud & Nieuw singlesfeest, een kerstdiner of Sinterklaasavond met singles, het is aan jou.

 

Veertigplus mus is ook actief op Facebook! Welkom!

 

#. Je kunt kiezen wat je wilt eten met de feestdagen. Je kunt als een dolle allerlei lekkere dingen in huis halen of als je dit jaar toe bent aan sobere feestdagen, dan kan dat ook. Het is aan jou, je koopt het allemaal zelf.

 

#. En heb je Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw volledig gevierd zoals jij het wilde? Heb je je heerlijk vermaakt – misschien wel tot in de late uurtjes – en voelde je je vrij als een vogeltje? Dan kun je bijvoorbeeld op 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag uitslapen zo lang jij wilt. Niemand die zegt dat je vroeg op moet staan, niemand die je nachtrust verstoort. Tenzij… tenzij je tijdens het Oud & Nieuwfeest die ene leuke single hebt ontmoet en die nu naast je ligt. Dan kun je je nog eens lekker omdraaien, tegen elkaar aan kruipen en samen heerlijk uitslapen. Lucky you! 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *