Kijk hier voor de handigste website met de léukste kerstmarkten!

Waar zijn de leukste kerstmarkten? Dat vind je hier!

Kerstmarkten, ik ben er dol op! De gezellige stalletjes met producten, de geurende warme chocomel en glühwein, de lekkerste snacks zoals worst, wafels en poffertjes. En de overal versierde kerstbomen, lichtjes en kerstmuziek. Zeker als het buiten koud is, echt de winterkou, dan begint het kerstgevoel bij mij weer helemaal te borrelen. Maar waar vind je nou de kerstmarkten die je móet hebben gezien? Of waar zijn de kerstmarkten bij jou in de buurt? Daar is een hele handige website voor!

 

Vind eenvoudig de kerstmarkt naar keuze!

Ik heb een hele handige website gevonden waar je heel handig kunt zoeken naar kerstmarkten, schaatsbanen, kerstwinkels en alles wat met kerst te maken heeft. Zelfs de top 10 van kerstmarkten in Nederland, maar ook in het buitenland vind je er. Alles kun je vinden op de website: kerstmarkten.net. De website is zowel op je mobiel als op je pc of laptop goed te gebruiken, alhoewel ik op de pc of laptop het makkelijker vind om de voorkeuren sneller aan te geven.

 

Waarom is kerstmarkten.net een goede website?

Het is een hele uitgebreide en complete website met ruim 530 kerst evenementen. Dus daar zit altijd wel iets leuks voor je bij! De website is gebruiksvriendelijk en je kunt heel gericht zoeken naar een kerst-event. Je kunt bijvoorbeeld een kerstmarkt opzoeken per land, zoals Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Daarnaast kun je ook zoeken op datum. Als je morgen naar een kerstmarkt wil, dan vul je die datum in en krijg je een hele lijst met kerstmarkten die op die datum plaatsvinden.

Ook kun je aangeven wat voor een type kerst-event je zoekt, zoals een kerstmarkt, schaatsbaan, kerstwinkel, kerstcircus, kerstshow, festival, winterpark, etc. Natuurlijk kun je ook zoeken op plaatsnaam, waardoor je heel gericht per plaats kunt zoeken. Het leuke is ook dat je kunt zien wat de website als top 10 aangeeft. Je kunt de Top 10 kerstmarkten in Nederland bekijken, maar ook de Top 10 kerstmarkten in Duitsland en de Top 10 kerstmarkten in België.

 

Wist je dat Veertigplus mus ook een actieve Facebookpagina heeft? Die vind je hier!

 

Speciale wensen?

Heb je speciale wensen? Wil je bijvoorbeeld gratis parkeren, zoek je een rolstoelvriendelijke kerstmarkt, wil je je hond meenemen of zoek je een kerstmarkt met levende kerststal? Jouw voorkeuren kun je allemaal aanvinken en dan verschijnt een lijstje met kerstmarkten die perfect bij jouw wensen aansluiten.

 

Leuke Kerst-arrangementen vind je ook op deze website

Wil je een weekendje weg of een leuk kerstarrangement? Op kerstmarkten.nl vind je vele ideeën voor Kerst-arrangementen. Met de bus naar een kerstmarkt in Düsseldorf of Trier, met de eigen auto naar de Winter Efteling? Het kan allemaal.

 

Kijk hier voor tips over afvallen of op gewicht blijven met de kerstdagen!

 

Wil je iets winnen? Kijk dan bij de prijsvragen op kerstmarkten.net!

Heel leuk zijn de prijsvragen op kerstmarkten.net waar je allerlei leuke prijzen kunt winnen. Wie niet waagt, die niet wint, dus probeer het gewoon en wie weet heb je geluk en win je iets leuks!

 

Tip van de Veertigplus mus

Ga je naar een Kerstmarkt? Neem dan altijd wat kleingeld mee. Bij sommige stalletjes kun je alleen met contant geld betalen. Zorg dat je spullen goed opgeborgen zijn, want helaas zijn zakkenrollers soms actief op kerstmarkten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *