Kwaaltjes

Knellende broekriem? Drukkende gesp? Probeer HappyStrappy elastische riem!

Baal jij ook van een broekriem die niet lekker zit?

Zit je ook vaak te sjorren aan je broekriem? Dan zit hij weer te strak, dan weer te los. Kon je de riem gisteren nog in dat ene gaatje vastmaken, merk je vandaag dat de riem het beste past tussen twee gaatjes waar juist géén gaatje zit. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de gesp die zo lekker in je buik kan gaan drukken met striemen op je buik of zelfs buikpijn als gevolg. Tijd dus voor een andere riem? Ik denk het wel en ik wil je graag laten kennismaken met de super fijne HappyStrappy elastische riem. De bovenstaande problemen heb je niet meer!

 

happystrappy elastische riem beige

 

Wat is de HappyStrappy elastische riem?

Het fijne aan de HappyStrappy riem is, is dat het een elastische riem zonder gesp is. Het is rekbaar doordat het van elastische materialen is gemaakt en vormt zich daardoor makkelijk naar jouw lichaam. Dat vind ik een groot voordeel, want ik merk bijvoorbeeld bij mijzelf dat ik na het eten vaak een dikkere buik heb. Dan zit een normale broekriem mij enorm in de weg. Met de HappyStrappy elastische broekriem heb je dat dus niet meer. Nog een voordeel is dat deze riem geen gesp aan de voorkant heeft. Er zit dus geen gesp te drukken in je buik of navel. Je voelt zelfs helemaal niet meer dat je een riem draagt.

 

vastmaken van de happystrappy elastische broekriem

 

Zo maak je deze elastische broekriem vast

De HappyStrappy elastische broekriem heb je makkelijk en snel vastgemaakt aan je broek of rok. Je schuift de riem door alle lussen van je broek of rok tot aan de laatste lussen voor je rits of gulp. Dan maak je de 2 leren lussen van de riem vast aan de twee lussen die aan weerszijden het dichtst bij je rits of gulp zitten. Met twee handige drukknopen druk je de riem makkelijk en goed vast. Tenslotte kun je met een gesp – die aan de achterkant van de riem zit – de riem aantrekken tot het voor jou zo fijn mogelijk zit. De riem kun je ook super goed gebruiken voor een jurk met een bijgeleverde gesp. Het zit heel comfortabel en het staat elegant, doordat de riem klein en eenvoudig is. Echt een accessoire voor jouw jurk dus.

 

happystrappy elastische riem met jurk

 

Deze voordelen biedt de HappyStrappy elastische riem nog meer:

Naast het feit dat deze elastische riem niet knelt en niet drukt in je buik, zijn er nog meer voordelen die ik je wil laten weten:

  • De riem is niet duur vind ik. Je kunt zelfs ook voordelig een bundel kopen met bijvoorbeeld 2, 3 of 4 riemen
  • Super handig is deze riem voor als je gewicht fluctueert, bijvoorbeeld doordat je aan het afvallen bent. Maar ook vóór, tijdens of na het afvallen is deze riem heerlijk om te dragen
  • Het is een one-size-fits-all riem en het maakt daarbij niet uit of je een taille hebt van 80 cm of 100 cm of zelfs wel 180 cm!
  • Ook verkrijgbaar voor mannen en zelfs voor kinderen. Bij kinderen is het extra handig, want zo groeit de riem met je kind mee
  • De riem is verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, bruin, blauw, donkerblauw en wit. Voor kinderen is er ook nog de kleur rood. Zo is er voor ieder wat wils
  • Gemaakt van soepele en elastische materialen zoals Elastaan en Polyester die lang mee gaan
  • Is de broekriem vies? Dan kun je het op 30 graden wassen in de wasmachine. Droog het daarna niet in de droger, maar leg het te drogen buiten de droger.

 

Waar is deze riem te koop?

Bestel je de riem vandaag vóór 15.00 uur via de webshop van HappyStrappy, dan heb je het morgen of uiterlijk binnen 2 werkdagen in huis. En bevalt het niet, dan kun je de riem binnen 60 dagen kosteloos retourneren. Maar ik weet bijna wel zeker dat je écht geen andere broekriem meer wilt zodra je deze riem hebt gedragen. Want, je hebt geen afzakkende broeken of rokken meer en geen knellende gesp meer bij je buik, maar wel een fijn zittende en elegante riem die het dragen van een broek, rok of jurk zo aangenaam mogelijk maakt.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.