KoolhydraatarmSuikervrijZoete snacks

5 suikervrije en koolhydraatarme Sinterklaas recepten, zoals pepernoten!

Wat fijn dat er ook koolhydraatarme en suikervrije Sinterklaas recepten zijn!

Sinterklaas komt weer bijna in het land aan of is inmiddels al gezellig aangekomen. Tijd dus voor het maken van pepernoten, marsepein, taai taai, speculaasbrokken en gevulde speculaas. Ik ben er ook dol op, maar ik kies liever wel voor een gezonde variant! Het liefst suikervrij en koolhydraatarm! Daarom vind je hieronder 5 leuke recepten van koolhydraatarme en suikervrije pepernoten (kruidnoten), marsepein, taai taai, speculaasbrokken en gevulde speculaas. Heerlijk!

 

#1. Recept voor suikervrije en koolhydraatarme pepernoten (kruidnoten)

Als ik aan Sinterklaas denk, dan denk ik meteen aan pepernoten. Van die lekkere brosse en knapperige pepernoten.

Bekijk mijn eigen recept voor koolhydraatarme kruidnoten (pepernoten)! Deze zijn koolhydraatarm, suikervrij en lactosevrij! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

 

 

#2. Recept voor suikervrije en koolhydraatarme marsepein

Marsepein vind ik super lekker, maar is altijd mierzoet! Alhoewel dat mierzoete soms natuurlijk wel heel lekker is.

Toch eet ik liever koolhydraatarme en suikervrije marsepein, omdat ik sinds een tijd het koolhydraatarme dieet volg. En ik moet zeggen: deze koolhydraatarme marsepein vind ik net zo lekker als gewone marsepein! Het recept is trouwens van Low Carb Chef. Hartstikke leuk!

 

 

#3. Recept voor suikervrije en koolhydraatarme speculaasbrokken

Wat ook echt niet mag ontbreken met Sinterklaas zijn speculaasbrokken! Súper lekker bij een kopje warme chocolademelk, koffie of thee. Ook hiervoor heb ik weer een leuk recept gevonden van suikervrije en koolhydraatarme speculaasbrokken van Oanh’s Kitchen!

 

 

#4. Recept voor suikervrije en koolhydraatarme gevulde speculaas

Nog zoiets wat echt niet mag ontbreken tijdens Sinterklaasavond: suikervrije en koolhydraatarme gevulde speculaas! Dit recept is van koolhydraatarmrecept.nl en het is om je vingers bij af te likken!

 

 

#5. Recept voor suikervrije en koolhydraatarme taai taai

Niet iedereen houdt van taai taai, maar áls je er dol op bent, dan is dit recept voor koolhydraatarme en suikervrije taai taai echt een aanrader! Het is bijna niet van de echte taai taai te onderscheiden, met als bijkomend voordeel dat het veel gezonder is! Bedankt Oh My Pie voor het delen van dit recept!

 

Tenslotte,

Natuurlijk mag een koolhydraatarme chocoladeletter ook niet ontbreken in dit lijstje. En daar heb ik een leuk recept voor gevonden! Bekijk dus hier het recept voor koolhydraatarme chocoladeletter van pure chocolade! Het recept is van Afvallen met Nederland.

 

EXTRA BONUSTIP:

Zoek je een handige webshop waar je koolhydraatarme en keto Sinterklaas producten kunt kopen? Dan is de webshop Afvallen met Bregje een aanrader. Zij hebben een leuk assortiment aan koolhydraatarme en keto Sinterklaas producten!

 

Dit blogartikel bevat affiliate links. Voor meer informatie bekijk mijn disclaimer!