3 dingen die je nooit moet doen als je makkelijk en snel wilt afvallen!

Makkelijk en snel afvallen lukt niet als je deze 3 fouten maakt!

Je hebt je voorgenomen om te gaan afvallen? Goed van je! Veel vrouwen willen graag 5 kilo, 10 kilo of meer kilo’s afslanken en als het even kan ook nog makkelijk en snel. Voordat je begint met afslanken is het goed om zelf uit te zoeken hoe je het gaat aanpakken en of je wel of geen speciaal dieet gaat volgen. Maar hoe je het ook doet, probeer in ieder geval de onderstaande 3 dingen nóóit te doen als je gaat afvallen!

 

#1. Denken dat je het niet kunt

Als je vooraf al denkt dat je het niet kunt, dan kun je er beter maar niet aan beginnen. Begin dus op een moment dat je zó gemotiveerd bent, dat je staat te trappelen om te beginnen met afvallen. Of start op een moment dat je zó zat bent van al die overtollige kilo’s, dat je geen andere optie ziet dan te gaan afvallen.

Hoe gemotiveerder je bent, hoe groter de kans dat het je gaat lukken om je doel met afvallen te bereiken. En dat geldt ook als je tijdens het afvallen even in een dipje zit! Als je genoeg kracht, energie en doorzettingsvermogen hebt, dan gaat het lukken om af te vallen. Geloof dus in jezelf dat je het kunt!

 

#2. Je volgt een te streng dieet

Waar afvallen vaak ook mis gaat, is dat het dieet dat je kiest te streng is. Dat hoeft niet persé bij een crashdieet te zijn, maar het kan ook zijn dat je gewoon te streng bent voor jezelf. Of te onrealistisch! Want, 5 kilo afvallen in 1 week is natuurlijk hartstikke fijn, maar daarvoor moet zo diep gaan, dat het de vraag is of je dat wel blijft volhouden.

Wat haalbaar is, is voor iedereen verschillend. Stel dus realistische doelen voor jezelf, zoals 1 of 2 kilo afvallen per week en dat gedurende een aantal weken. Als dat is gelukt, dan stel je weer je volgende doelen. Er zijn natuurlijk ook heel veel afslankschema’s en diëten. Hier zitten ook hele goede bij. Maar als je al meteen een onderbuikgevoel krijgt van een bepaald schema of dieet, omdat je op voorhand al weet dat het te streng is, pak dan een ander afslankschema of dieet erbij dat je goed kunt volhouden.

 

Lees ook: 10 tips en trucs om snel en makkelijk 5 kilo af te vallen!

 

#3. Te vroeg stoppen

Houd er rekening mee dat je tijdens het afvallen één of meerdere momenten hebt dat je denkt: “Ik stop ermee, ik kap ermee, ik ben het zat!” Vaak is dat als je al even bezig bent met afvallen. Bijvoorbeeld als je ineens minder afvalt dan de bedoeling is. Of het kan ook ontstaan als je gewoon even een zwak moment hebt tijdens het afvallen. Bijvoorbeeld als je een reclame van een chocoladereep op tv ziet en je – voor je het weet – naar de kast rent om ook je tanden in een chocoladereep te zetten. Of in een zak chips, of een zak snoep of een pak koekjes.

Mocht dat een keer gebeuren, laat je je dan niet ontmoedigen en voel je niet schuldig. Geniet er zelfs even van en ga dan weer met goede moed je afslankschema of dieet volgen. En ga zeker niet stoppen, want dat is zonde! Blijf gewoon doorgaan met afvallen totdat je je doel hebt bereikt. En dat je daar 1 week, 1 maand of 1 kwartaal langer over doet, dat is in principe geen probleem.

Heb je op een bepaald moment je gewenste resultaat bereikt? Wees trots, houd je nieuwe gewicht in stand en zoek een manier om gezond en met minder kilo’s je slanke leven in te stappen.

 

3 BONUSTIPS DIE JE HELPEN OM MAKKELIJKER EN SNELLER AF TE VALLEN!

Zoek je een fijn afslankprogramma? Hieronder vind je 3 super fijne bonustips met online afslankprogramma’s die je helpen om makkelijker en sneller af te vallen. Het zijn waanzinnig populaire online afslankprogramma’s die heel veel vrouwen al hebben gevolgd! Dit zijn de 3 bonustips die ik je graag geef en kijk gerust welk afslankprogramma bij je past:


# BONUSTIP 1! 

Het zeer populaire Afvallen met Nederland programma! Al vanaf € 7,50 per maand!

Volg dit complete dieetprogramma en bereik het gewicht dat je graag wilt bereiken! Boordevol lekkere en gezonde recepten, waardoor je slanker wordt en je je fit voelt.

→ 7 tot 12 kilo afvallen in 10 weken tijd!

→ Gezond op gewicht met lekker eten

→ Meer zelfvertrouwen, energie en een gezonder lichaam

→ Elke dag recepten, oefeningen en informatie

→ 30 dagen tevredenheidsgarantie! Niet tevreden? Geld terug!

Klik hier voor meer info: Afvallen met Nederland Programma! Al vanaf € 7,50 per maand!

 

AfvallenmetNederland


# BONUSTIP 2! 

DieetPro: het nummer 1 dieet van Nederland!

Wist je dat X-factor winnares Lisa Loïs onder andere met DieetPro 30 kilo is afgevallen? Echt top!

DieetPro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is.

Daarnaast bevat DieetPro een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12 die energie helpen vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Niet voor niets is DieetPro al drie jaar op rij het best verkochte dieetproduct in drogisterijen en gezondheidswinkels!

Zij hebben verschillende handige kant-en-klare pakketten, waarmee je kunt afvallen, zoals het Slimme Start Pakket, het Slank & Fit Pakket, het Maandpakket en het Lisa’s Choice pakket (samengesteld door Lisa Loïs).

Klik hier voor meer info over de verschillende dieetpakketten van Dieetpro! Al vanaf € 49,90 per maand!

 


# BONUSTIP 3!

Het populaire Koolhydraatarm 50 Dagen Programma!

Wil jij écht makkelijk afvallen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Dan is het populaire Koolhydraatarm 50 Dagen Programma echt wat voor jou! Start met afvallen op plaatsen waar je lichaam makkelijk vet opslaat, zoals je buik, billen en benen! Al 50.000 vrouwen gingen je voor!

Dit programma bestaat uit een boek dat je krijgt thuisgestuurd en bestaat uit:

→ 7 super handige weekmenu’s (bespaar tijd!)

→ 7 kant-en-klare boodschappenlijstjes (bespaar tijd én geld!)

→ 150 overheerlijke afslankrecepten (geniet tot 6 keer per dag van lekkere maaltijden en snacks).

Klik hier voor meer info: Koolhydraatarm 50 Dagen Programma. Voor slechts 37 euro!

 

Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.