Kwaaltjes

Lactose intolerantie? 5 voordelen van de Disolact Forte Tabs lactasetabletten!

Disolact Forte Tabs zijn super handig voor als je een lactose intolerantie hebt

Een lactose intolerantie komt bij best veel mensen voor. Klachten als buikpijn, diarree, winderigheid en overgeven horen helaas bij deze aandoening. En wat is de boosdoener? Melk! Dus probeer met een lactose intolerantie melk te vermijden. Maar wat als je niet weet of er melk in een gerecht of product zit? Bijvoorbeeld als je uit eten gaat? Of wat als je toch een keer zin hebt in dat lekkere softijsje of slagroomtaartje? Dan zijn lactasepillen een uitkomst. En degene waar ik enthousiast over ben, dat zijn de Intoleran Lactase 20.000 (voorheen heetten ze: Disolact Forte Tabs lactasetabletjes). Waarom? De 5 voordelen vertel ik je graag hieronder!

 

N.B. Per september 2021 heeft Disolut een andere naam, namelijk Intoleran! Daarom heten de Disolact Forte Tabs voortaan Intoleran Lactase 20.000 breektabletten!

 

#1. Ze hebben een hoge sterkte van wel 20.000 FCC!

Lactasepillen zijn er in alle soorten en maten en ook in allerlei soorten sterktes. De sterkte wordt met de term FCC aangegeven. Een lactasepil met een sterkte van bijvoorbeeld 2.500 FCC valt onder een lage sterkte en zo loopt dat verder op tot een hogere sterkte. Eén van de grote voordelen van de Intoleran Lactase 20.000 is dat zij een zeer hoge sterkte hebben van maar liefst 20.000 FCC!

Aangezien ik zelf een lactose intolerantie heb en erachter ben gekomen dat lactasepillen met een lage sterkte bij mij niet altijd werken, ben ik blij met deze hoge sterkte. Ik neem dit tabletje dan ook in als ik bijvoorbeeld een keer zin heb in iets waar veel melk in zit, zoals een kaasplankje, kaasfondue, een stuk taart of een coupe roomijs.

Voordat ik dit eet, neem ik 10 minuten van tevoren een tabletje in. De tabletjes bevatten het lactase enzym wat helpt bij het verteren van lactose. Mijn darmen blijven daardoor rustig en ik krijg geen last van een opgezette buik, winderigheid of diarree. Merk jij ook dat je beter reageert op lactasepillen met een hoge sterkte dan op een lage sterkte? Dan is het uitproberen van de Intoleran Lactase 20.000 de moeite waard.

 

#2. Het is makkelijk in te nemen

De Intoleran Lactase 20.000 zijn tabletjes die je heel makkelijk kunt innemen met een slokje water. Of je kunt ze zelfs ook zonder wat water innemen, want ze zijn klein. Het voordeel van deze tabletjes, ten opzichte van bijvoorbeeld lactase capsules, is dat zij veel makkelijker in te nemen zijn. Sommige mensen vinden capsules namelijk moeilijker door te slikken. Heb jij daar ook moeite mee, dan zijn de tabletjes van de Intoleran Lactase 20.000 een aanrader.

 

#3. Het zijn breektabletten

Nog een voordeel van de Intoleran Lactase 20.000 is dat je ze in tweeën kunt breken. Handig voor als je iets nuttigt met melk waarvoor je niet de sterkte van 20.000 FCC nodig hebt, maar waarbij 10.000 FCC ook voldoende is. Dat zou bijvoorbeeld kunnen zijn als je een koekje eet of 1 blokje kaas. Maar ook als je in een restaurant een lactosevrij gerecht hebt besteld en je niet helemaal zeker weet of alle ingrediënten lactosevrij zijn. Dan kun je voor de zekerheid een half tabletje Intoleran Lactase 20.000 nemen.

 

#4. De Intoleran Lactase 20.000 tabletjes zijn vegan!

Ben je vegan of wil je zoveel mogelijk vegan producten kopen, dan kun je de Intoleran lactase 20.000 aan je lijstje toevoegen. Dit product is namelijk volledig vegan! Sowieso bevatten deze tabletjes weinig bestanddelen en zit er geen ‘troep’ in.

 

#5. In een handig meeneemdoosje

De Intoleran Lactase 20.000 breektabletjes zijn verpakt in een klein en stevig meeneemdoosje. Zo kun je de tabletjes makkelijk meenemen in bijvoorbeeld je tas, koffer of broekzak. Het doosje is goed afsluitbaar, zodat er vrijwel geen vocht of stof bij kan komen. Super handig!

 

Kortom…

De Intoleran Lactase 20.000 tabletten zijn voor mij een ‘trouwe vriend’ en ik neem ze overal mee naar toe als ik op pad ben. Het idee dat ik altijd naar deze fijne tabletjes kan grijpen, dat geeft mij een gerust gevoel. Maar ook als ik thuis ben en ik gewoon zin heb om een keer wél iets met melk te eten of te drinken, dan pak ik ze erbij.

 

Waar kun je de Intoleran Lactase 20.000 breektabletten bestellen?

De Intoleran Lactase 20.000 breektabletten zijn te koop in de webshop van Intoleran (voorheen heette dit Disolut). Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 50 tabletjes, maar ook in een proefverpakking van 5 stuks. Wil je ze bijvoorbeeld eerst uitproberen, dan is de proefverpakking van 5 stuks een aanrader. En als je net zo enthousiast bent als ik en je wilt een grotere verpakking bestellen, dan is de verpakking met 50 tabletjes handig. Beide producten vind je hieronder:

 

#1. Intoleran Lactase 20.000 FCC – verpakking met 50 tabletten voor € 24,95

Intoleran-lactase-20.000-50-breektabletten

BEKIJK HET HIER >>

 

 

#2. Intoleran Lactase 20.000 FCC – proefverpakking met 5 tabletten voor € 2,50

lactase-proefmonster-20000-breektabletten

BEKIJK HET HIER >>

 

 

Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de genoemde winkels/leveranciers/producenten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie van de hierboven vermelde producten. Check altijd de verpakking en test het product eerst goed bij jezelf!

 

Dit is een gesponsorde blogpost en bevat tevens affiliate links. Meer info hierover vind je in mijn disclaimer.