Lifestyle

Zorgverzekering vergelijken doe je met deze handige vergelijkingssites!

Je zorgverzekering vergelijken met een vergelijkingstool is slim om te doen

Elk jaar, van medio november tot en met het einde van het jaar, kun je je zorgverzekering weer veranderen. Dat is hét moment om je zorgverzekering te vergelijken met andere verzekeraars. Veel mensen doen dat dan ook en vinden er regelmatig slimme voordeeltjes.

Je kunt je huidige zorgverzekering aanpassen bij je huidige verzekeringsmaatschappij, maar je kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een andere zorgverzekeraar. Dat is vaak niet eens zo’n gek idee, want overstappen naar een andere verzekeraar kan je soms veel geld per jaar besparen. Maar hoe weet je nou welke zorgverzekeraars interessant zijn? En welke zorgverzekeringen zijn er? Dat kun je makkelijk bekijken met de onderstaande zorgverzekering vergelijkingssites!


Super handig dat deze tools om je zorg te vergelijken bestaan

Zie je ertegen op om alles overhoop te halen wat betreft je zorgverzekering? Je bent niet de enige. Veel mensen blijven jarenlang bij hun huidige zorgverzekeraar, omdat ze geen zin hebben in gedoe. Ze vinden het een gedoe om hun huidige zorgverzekering aan te passen of om over te stappen. Misschien herken je dat ook bij jezelf.

Toch kan het geen kwaad om jaarlijks een blik te werpen op een zorgverzekering vergelijkingstool. Misschien heb je aan bepaalde dingen helemaal niet gedacht en kun je veel geld besparen. Hoe dan ook, mocht je een keer een uurtje vrij hebben om je zorgverzekering onder de loep te nemen, bekijk dan zéker even deze 3 populaire zorgverzekering vergelijkingssites.


3 populaire zorgverzekering vergelijkingssites:


#1. Zorgkiezer

Zorgkiezer geeft op haar website aan dat ze al 14 jaar de grootste onafhankelijke vergelijkingssite zijn van zorgverzekeringen. Ze zijn 100% onafhankelijk, geven deskundig en betrouwbaar advies en garanderen de laagste prijs. De website is makkelijk te gebruiken en je wordt eenvoudig door de tool heen begeleid.

>> GA NAAR ZORGKIEZER  


#2. Pricewise

Pricewise komt je denk ik wel bekend voor van de tv reclames waarin het echtpaar Bob en Emmy wordt gespeeld door dezelfde acteur, namelijk Paul Haenen. Op haar website geeft Pricewise aan dat ze vinden dat iedereen de beste zorgverzekering en de beste deal verdient. Ze zijn 100% onafhankelijk en bestaan ook heel wat jaren. Hun vergelijkingstool is makkelijk te gebruiken en geeft je een duidelijk overzicht.

>> GA NAAR PRICEWISE 


#3. Independer

Independer bestaat al ruim 20 jaar en is ook een bekende zorgverzekering vergelijkingssite. Op hun website geven zij aan dat ze 100% onafhankelijk zijn en het grootste aanbod bieden tegen de laagste prijs. Ook geven ze aan dat alles snel en makkelijk wordt geregeld. Snuffel er eens rond, zou ik zeggen!

>> GA NAAR INDEPENDER 


Toch liever direct bij een zorgverzekeraar je zorgverzekering bekijken?

Natuurlijk kun je ook direct naar de website van een zorgverzekeraar gaan. Daar kun je ook op zoek gaan naar voordeeltjes en kijken welk zorgverzekering het beste bij je past.

Maar er is nog een handige tool die ik graag met je wil delen: in de onderstaande tool kun je direct invullen welke zorgverzekeraars je wilt vergelijken en dan zie je dat makkelijk in één oogopslag:

 


Tot wanneer kun je je zorgverzekering wijzigen?

In principe mag je je zorgverzekering wijzigen van medio november tot en met het einde van het jaar. Dus wacht niet te lang! Er zijn zorgverzekeraars die deze periode verlengen, bijvoorbeeld tot 1 februari, maar daarna zul je dus weer moeten wachten tot medio november. Wil je meer hierover weten, neem dan contact op met de desbetreffende zorgverzekeraar.


Heb jij nog tips?

Hoe heb jij de beste deal voor je zorgverzekering gekregen? Heb je daarbij gebruik gemaakt van één van de bovenstaande tools van een vergelijkingssite? Zet het gerust in een reactie hieronder.


Bewaar deze pin voor later:

Zorgverzekering vergelijken doe je met deze handige vergelijkingssites


Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de genoemde vergelijkingssites en specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de afname van de genoemde diensten. Ook geeft Veertigplus mus geen adviezen over je zorgverzekering en zul je voor vragen altijd de betreffende zorgverzekeraar moeten benaderen. Laat je goed informeren voordat je een verzekering wijzigt of afsluit!


Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *