Beauty & Body

Xoo: betaalbare sieraden van goede kwaliteit én graveerbaar!

Sieraden geven mijn dagelijkse leven een extra touch

Sieraden draag ik vaak en daar voel ik mij goed bij. Ze geven mijn dagelijkse leven een extra touch. Oorbellen, ringen, kettingen en armbanden draag ik het liefste. Ik heb heus geen lades vol met sieraden, maar dat wat ik heb, dat draag ik met plezier. Onlangs heb ik de leuke webshop Xoo.nl ontdekt waar je hele betaalbare sieraden kunt kopen die je extra persoonlijk kunt maken door ze te laten graveren. Ik mocht 3 sieraden uitkiezen en ik vertel je hieronder waarom ik super blij ben met mijn keuze.

 

Echt betaalbaar is ook echt betaalbaar

Ik liep al een tijd rond met het idee om een armband en ketting te kopen en te laten graveren. Ik ben namelijk 5 jaar getrouwd en in mijn trouwring staan de namen van mijn man en mij gegraveerd. Maar een passende ketting en armband, waar ook wat ingegraveerd staat, dat had ik nog niet. Dus heb ik een graveerbare armband, een graveerbare ketting en een setje oorbellen uitgezocht in het mooie assortiment van de webshop Xoo.nl. En wat mij meteen opviel, is dat de sieraden echt heel betaalbaar zijn. Het graveren op de voorkant van het sieraad is zelfs bij de prijs inbegrepen!

 

xoo.nl betaalbare sieraden

 

Graveerbare sieraden bij Xoo.nl

Ze zijn zo mooi geworden de gegraveerde armband en ketting. De oorbellen wilde ik niet gegraveerd hebben, maar de ketting en armband wel. Ik wist dat ik op beide sieraden de initialen R en M wilde hebben. Via de website van Xoo heb ik dit makkelijk kunnen aangeven. Als je in hun webshop een graveerbaar sieraad hebt uitgekozen, dan doorloop je vervolgens een paar simpele stappen.

Hierin kun je aangeven welke tekst(en) of initialen je in het sieraad ingegraveerd wilt hebben, zoals bij een ketting met naam, en ook welke speciale tekens en welk lettertype je wilt hebben. Het assortiment van Xoo bestaat uit armbanden, kettingen en oorstekers die je wel of niet kunt laten graveren. Daarnaast vind je in het assortiment ook oorbellen, ringen, scrunchies, horloges en enkelbandjes. En ook weer: allemaal voor een hele betaalbare prijs.

 

xoo.nl sieraden

 

En toen kreeg in de sieraden thuis geleverd…

Ik was zo nieuwsgierig hoe ze geworden waren. Het pakketje zag er verzorgd uit. Bij het openen zag ik 2 witte doosjes met mooie, goudkleurige letters XOO en er lag een setje oorbellen bij. De gouden kleur straalde mij tegemoet. Je ziet meteen dat de kwaliteit heel goed is en dat er veel aandacht is besteed aan het graveren en het verpakken van de sieraden.

 

xoo.nl ketting en oorbellen

 

Wat ook leuk is om te weten: de sieraden zijn handgemaakt!

Xoo vindt het belangrijk dat iedereen mooie en betaalbare sieraden moet kunnen dragen. En daar ben ik het helemaal mee eens. Vaak zijn handgemaakte sieraden extra prijzig, maar Xoo houdt hun handgemaakte sieraden juist heel betaalbaar. Dat vind ik echt een groot pluspunt.

Ook zijn hun sieraden duurzaam, zodat je er extra lang plezier van hebt. En met het laten ingraveren van namen van je dierbare, initialen van je partner, of data van bijzondere momenten die je niet wilt vergeten, maak je ze extra persoonlijk en extra waardevol. Voor jezelf of als een cadeau voor een ander.

Dus ga naar de webshop van Xoo.nl, kies je gewenste sieraden en binnen een aantal dagen heb je ze in huis!

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.