Lifestyle

Verwijder vieze geurtjes van je hond en kat met PowAir Urine & Odour! Review!

Honden en katten laten soms vieze geurtjes achter

Je herkent het vast wel, je hond of kat heeft in huis een plasje gedaan waar het niet hoort. Of heeft overgegeven op je mooie bank, een ‘diarree spoor’ achtergelaten op je vloerbedekking, of nog erger: je hebt een sproeiende kat in huis omdat de hormonen opspelen!

Het hoort er allemaal bij als je een huisdier hebt. Ik heb zulke ongelukjes ook af en toe met mijn poes Tommie. Daarom ben ik blij dat ik PowAir Urine & Odour mocht uitproberen tegen deze vieze geurtjes. En of het werkt? Absoluut! Daarover vertel ik je hieronder meer.

 

Ik zocht een natuurlijk middel tegen de stank

Ik ben zelf een grote voorstander van natuurlijke producten. Dat wil ik ook voor mijn huisdier. Voor het verwijderen van de stank van urine, braaksel en ontlasting zocht ik nog een natuurlijk product. Mijn poes Tommie moet af en toe braken, bijvoorbeeld omdat een haarbal eruit moet. Niet smakelijk om te zien en al helemaal niet om te ruiken. Zij doet dat meestal op het matje voor haar kattenbak en een hele enkele keer op de bank. De stank van braaksel trekt snel in de stof en dat gaat er moeilijk uit. Even snel de fles PowAir Urine & Odour geurverwijderaar erbij halen is dan super fijn, heb ik gemerkt. En het is 100% natuurlijk!

 

Hoe werkt PowAir Urine & Odour?

Op het etiket van de fles PowAir Urine & Odour staat een uitgebreide beschrijving en gebruiksaanwijzing. Het is een natuurlijke geurneutralisator en de ingrediënten zijn: water, levende bacteriële culturen, essentiële oliën en polysorbaat 20 (emulgator).

En wat doet het nu precies? Daar vond ik een duidelijke beschrijving van op hun website: “De unieke formule van essentiële oliën met industriële kracht maskeert niet, maar bindt de strijd aan met de stankmoleculen”.

De fles met 464 ml PowAir Urine & Odour is 100% natuurlijk, bevat geen giftige stoffen en is veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier.

 

De gebruiksaanwijzing is als volgt:

  • Vóór gebruik goed schudden
  • Controleer de kleurechtheid op een onzichtbare plek
  • Verwijder de ergste vervuiling
  • Doordrenk de plek met PowAir Urine & Odour
  • Dep na ca. 30 minuten het overtollige vocht op
  • Laat helemaal opdrogen. Herhaal indien nodig.

 

powair urine & odour geurverwijderaar

 

Mijn ervaring

Ik vind dat PowAir Urine & Odour een fijne, frisse en niet te overheersende geur heeft. Je ruikt inderdaad diverse essentiële oliën en dat ruikt lekker. Het is makkelijk in gebruik en op het etiket (ook op de binnenkant van het etiket) staat een uitgebreide en duidelijke beschrijving.

Vieze geurtjes en zelfs stank van je huisdier verdwijnt goed en snel. Het feit dat het product alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat is voor mij echt een groot pluspunt. Zeker ook omdat je het gebruikt op plekken waar je huisdier komt en dan wil ik het liefst zo min mogelijk chemische producten gebruiken. Ik vind het dus een aanrader voor iedere huisdiereigenaar die stank en nare luchtjes van hun huisdier – zoals braaksel, urine en ontlasting – willen verwijderen.

Ook vind ik het een voordeel dat je het veilig kunt gebruiken op vloerbedekking, hout, beton, meubels, gordijnen, matjes en in de mand van je huisdier. Gebruik je het voor het eerst op een bepaalde oppervlakte? Test het dan eerst even op een klein stukje. En natuurlijk – maar dat lijkt mij logisch – spuit PowAir Urine & Odour niet op je huisdier. En als je het bijvoorbeeld in de mand spuit, laat het dan eerst goed drogen voordat je huisdier er weer gebruik van maakt.

En er is nog een voordeel! PowAir Urine & Odour is niet het enige product in het assortiment van PowAir. Ook voor vele andere soorten nare geurtjes of stank, die niet met je huisdier te maken hebben, hebben zij diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan rooklucht, brandlucht, vieze geuren in schoenen, muffe geur van oude spullen, schimmelgeuren en nog veel meer. Je vindt het assortiment op de website van PowAir Urine & Odour geurverwijderaar.

 

Heb ik ook nadelen ontdekt?

Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat je meer dan 10 euro moet neertellen voor een fles. Het is dus niet voor een paar euro te koop. Voor een fles van bijna 500 ml betaal je € 11,40 als je het via hun website koopt. En voor een refill fles van ruim 900 ml betaal je € 13,15.

Toch vind ik het niet duur, omdat je lang met een fles doet. En hoe fijn is het als je geen stank of vieze geurtjes meer in huis hebt! Dat is onbetaalbaar. Ikzelf wil daar dus best dat bedrag voor betalen.

 

powair urine en odour voor honden en katten

 

Ik mag je maar liefst 12% korting geven!

Wil je PowAir Urine & Odour ook uitproberen? Bijvoorbeeld omdat je hond of kat af en toe plast, sproeit, braakt of poept in huis of op plekken waar het niet de bedoeling is en het gaat stinken? Ik mag je maar liefst 12% korting geven! Ga naar de website van PowAir Urine & Odour geurverwijderaar en vul de code Q5TJK59E in bij het afrekenen. Ik ben heel benieuwd wat jouw ervaringen ermee zijn. Ik denk dat je er blij van wordt. Weg met die vieze geurtjes!

 

Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de bovengenoemde specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het kopen van de bovengenoemde producten. Laat je altijd goed informeren voordat je het product gebruikt.

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.