Kwaaltjes

Verbeter je bloedsomloop met Gayavit Angiosette! Lees mijn review!

Heb je het vaak koud, zoals koude handen en voeten?

Koude handen en voeten: niet alleen ik, maar ook vele andere vrouwen hebben er last van. Ik merk bij mijzelf dat het ineens kan opkomen. Als ik achter de laptop zit te werken, als ik in bed stap of op een voor mij plotseling onverklaarbaar moment. En dan heb ik het nog niet eens over de koude winterdagen, waar ik echt vaak loop te rillen van de kou en maar moeilijk weer opwarm. Tijd dus om Gayavit Angiosette uit te proberen! En ik ben blij verrast met de goede werking!

 

Je bloedsomloop en bloedvaten krijgen een goede oppepper van Gayavit Angiosette

Ik merk dat voedingssupplementen mij goed helpen met het gezond houden van mijn lichaam. En dan geef ik de voorkeur aan voedingssupplementen die 100% puur natuur zijn. Daarom ben ik blij dat ik Gayavit Angiosette van het merk Gayavit mocht uitproberen. Dit voedingssupplement richt zich op het ondersteunen en verbeteren van je bloedvaten en bloedsomloop. Precies wat ik nodig had! Het hoofdingrediënt is druivenblad-extract. Misschien denk je nu: “Het extract van een druivenblad? Helpt dat?” Ja echt!

 

Druivenblad-extract heeft bijzondere eigenschappen in zich

Druivenblad-extract bevat vele werkzame stoffen, waaronder polyfenolen. En deze polyfenolen dragen bij aan o.a. het gezond houden van je bloedvaten en je bloedsomloop, het voorkomen van aderverkalking, het verlichten van kramp en tintelingen in je benen en het voorkomen van vochtophoping (ook wel oedeem genoemd en dat kan heel pijnlijk zijn).

Wat ik ook een fijn voordeel vind voor ons als vrouwen, is dat het spataderen kan verzachten of voorkomen. En het kan problemen bij cellulitis (sinaasappelhuid) verlichten of verhelpen.

Maar er zijn nog veel meer voordelen van druivenblad-extract. Zo kan het ook haaruitval en brosse nagels herstellen en/of voorkomen, het kan helpen bij de genezing van bloeduitstortingen (zoals blauwe plekken), ondersteunen bij aambeien en het genezingsproces versnellen van diverse ontstekingen, zoals ontstekingen aan de mond, keel en aan de ogen. Kortom, de druivenbladeren die jij aan de wijnranken ziet hangen, zitten bomvol werkzame stoffen.

 

Wat gebeurde er nadat ik het 1 week gebruikte?

Zoals hierboven al schreef, wilde ik graag iets hebben tegen koude handen, koude voeten en voor het verbeteren van mijn algehele bloedsomloop. Ik slik nu een week elke dag 2 capsules van Gayavit Angiosette. En ik merk een positief verschil! Ik heb daadwerkelijk minder vaak koude handen en voeten en een minder algeheel koud gevoel in mijn lijf. Ik ben er nog niet, de kou is nog niet uit mijn lijf, maar ik merk wel een positief verschil. Nu al, na 1 week! Ik ga er dus lekker mee door om deze capsules te slikken, want het bevalt mij heel goed.

 

Gayavit Angiosette bloedvaten en bloedsomloop

 

Wat ik extra voordelen van Gayavit Angiosette vind

Naast de vele werkzame stoffen die druivenblad-extract in zich heeft, en wat dus in de capsules van Gayavit Angiosette zit, heb ik nog een aantal voordelen gevonden die ik graag wil benoemen. De capsules van Gayavit Angiosette zijn niet te groot, kun je makkelijk inslikken met wat water en hebben geen vieze smaak.

Ook zijn ze glutenvrij, lactosevrij en bevatten ze geen soja, noten of andere allergenen. En – ook heel belangrijk – ze zijn vegan en 100% biologisch! En ze bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en ook geen conserveringsmiddelen.

Welke ingrediënten zitten er in de capsules? De ingrediënten zijn: Druivenbladextract 150 mg, Microkristallijne cellulose 113 mg (vulstof) , Magnesiumsilicaat 38 mg (vulstof). Capsule: Cellulose.

 

Gayavit Angiosette behoud bloedvaten en bloedsomloop

 

Heb ik ook nadelen gevonden?

Nee, totaal niet! En dat gebeurt niet vaak. Ik vind vaak wel een minpuntje als ik een review schrijf over een product. Maar met deze Gayavit Angiosette capsules heb ik geen minpuntjes kunnen vinden. Dus, probeer ze ook uit als je problemen ervaart met één of meerdere van de klachten die ik hierboven heb benoemd.

 

Heb je vragen of twijfel je nog over iets?

Twijfel je of heb je vragen? Ga dan naar de website van Gayavit. Rechtsonder op hun website zie je een chatbox met de tekst “Hoe kan ik je helpen?” en daar kun je op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur direct chatten met de klantenservice. Een goede service, vind ik!

 

Hoe kun je de Gayavit Angiosette capsules bestellen?

Heel eenvoudig: ga naar de webshop van Gayavit en je komt direct op de webpagina van de Gayavit Angiosette capsules. Daar word je eenvoudig door het koopproces begeleid en als je vóór 15.00 uur bestelt, dan versturen zij het pakket al dezelfde dag en heb je het gauw in huis!

 

Download ook het gratis e-book over bloedvaten en bloedsomloop!

In dit gratis e-book lees je alles over de bloedvaten en de bloedsomloop. Hoe werkt bijvoorbeeld de bloedsomloop en wat is het bloedvatenstelsel? Wat als je een verminderde bloedsomloop hebt? In dit e-book kom je er alles over te weten met handige tips en tricks om je bloedsomloop te verbeteren!

 

Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de bovengenoemde specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het kopen van de bovengenoemde producten. Laat je altijd goed informeren voordat je het product gebruikt.

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.