Lifestyle

Vakantietip: ga lekker genieten van een verblijf in Hotel Maashof in Venlo!

Op vakantie gaan in eigen land is nog nooit zo populair geweest als nu

Nederlanders ontdekken graag hun eigen, mooie Nederland en zijn altijd op zoek naar leuke accommodaties. De provincie Limburg is ontzettend populair en in bijvoorbeeld Venlo en omgeving kun je heel veel leuke dingen doen. Ook ik kom graag in Limburg en in diverse hotels heb ik een fijne tijd gehad. Ken jij bijvoorbeeld Hotel Maashof in Venlo al? Een verrassend leuk hotel met heel veel activiteiten die je er kunt doen. Een aanrader en lees hieronder waarom!


De warmte van een familiebedrijf

Als je in Google de woorden hotel Venlo intypt, dan verschijnt Hotel Maashof als één van de eerste opties. En met een mooie reviewscore van 8.5 valt zo’n hotel mij meteen op. Ik vind het zelf altijd interessant om een stukje historie te lezen over een accommodatie. En die van Hotel Maashof is bijzonder, vind ik, want het is echt een familiebedrijf dat met hard werken enorm is gegroeid.

Twee broers hebben het bedrijf in iets meer dan 20 jaar laten uitgroeien tot een toonaangevend horeca- en recreatiebedrijf. Zij zijn begonnen met 4 forellenvijvers en een houten chalet waar je wat kon eten en drinken. En nu? Nu is het een prachtig hotel voor jong en oud, voor stelletjes, groepen, gezinnen en voor bedrijven. Met natuurlijk nog steeds de 4 forellenvijvers als middelpunt, omgeven in een prachtig parklandschap. Je kunt er fijn overnachten en heerlijk eten en drinken in bijvoorbeeld de Serre, ‘t Vieverhoês, de wintertuin en ’t Paviljoen. Maar vergeet vooral ook de vele activiteiten niet…


hotel maashof venlo terras


Welke activiteit kies jij?

Natuurlijk kun je bij Hotel Maashof volop vissen in één van hun 4 prachtige aangelegde forellenvijvers. Maar er is meer! Het hotel ligt dichtbij het bekende attractiepark Toverland. En dat is voor jouw gezin natuurlijk een leuk uitje.

Heb je zin om helemaal culinair verwend te worden? Kies dan bijvoorbeeld voor het Culinair arrangement. Hierbij geniet je van een heerlijke overnachting in een comfort kamer, een uitgebreid ontbijt en een driegangen keuzemenu.

Wil je de omgeving verkennen? Dan is het zeker een aanrader om een E-kickbike, Segway, E-scooter, Solex of een E-chopper te huren. Het hotel biedt allerlei leuke arrangementen aan met deze vervoersmiddelen. Vooral een e-chopper is super leuk.


hotel maashof venlo e chopper huren


Iets te vieren?

Ook als je iets te vieren hebt, dan kun je in dit hotel je hart ophalen. Je kunt er je feest of borrel organiseren en een koffietafel, walking dinner of BBQ behoort ook tot de vele mogelijkheden. En heb je hun Kletsplateau al geprobeerd? Als lekkerbek en chocoladegek loopt het water mij in de mond, want dit is een plateau met allerlei warme, koude, zoete en hartige lekkernijen. Ik kan niet wachten! En jij? Wanneer ga jij erheen?


Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *