Super leuke actie: krijg een gratis puzzelboek van Puzzelbrein t.w.v. € 11,90!

Ben je ook zo dol op puzzelen?

Puzzel je graag, net als ik? Het puzzelblad PuzzelBrein bestaat binnenkort 12,5 jaar! En om dat te vieren hebben zij een super leuke actie waarin jij een gratis dik puzzelboek t.w.v. € 11,90 krijgt. En met de puzzels die hierin staan kun je ook leuke prijzen winnen. De prijzenpot van € 20.000 is dan ook niet mis: die bestaat uit diverse prijzen, zoals luxe horloges, gadgets, huishoudelijke artikelen, scooters, elektrische fietsen, een boxspring en meer. Wat moet je doen om eenmalig dit gratis puzzelboek met een spetterende prijzenpot te ontvangen? Heel weinig! Ik vertel het je hieronder.


Puzzelen is een ideale manier om even te relaxen

Ik vind het heerlijk om een puzzelboekje erbij te pakken als ik bijvoorbeeld op vakantie ben of voordat ik ga slapen. Maar ook op een regenachtige zondagmiddag of een dagje aan het strand pak ik ‘m er graag bij.

Zeker in deze tijden waarin je door corona gestrest bent of veel zorgen hebt, is relaxen heel belangrijk. Even je gedachten laten afdwalen in een leuke puzzel geeft je rust en nieuwe energie. Lekker puzzelen met een kop thee of latte macchiato erbij is voor mij echt een genietmoment. Misschien herken jij dat ook?

Ik vind de jubileumactie van PuzzelBrein dan ook een mooi initiatief, waarin je verwend wordt met een gratis puzzelboek. En er staan niet alleen puzzels in, maar ook lifestyle artikelen, waaronder interviews, oma’s tips, recepten en tips voor uitjes. En natuurlijk de prijzenpot!


puzzelbrein puzzelboekje


Hoe ontvang je het gratis puzzelboek van PuzzelBrein?

*** ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN, DUS INSCHRIJVEN VIA DE ONDERSTAANDE LINK KAN NIET MEER ***

Dat doe je hier: inschrijving gratis PuzzelBrein. Vul je gegevens in en je krijgt het puzzelboek t.w.v. € 11,90 gratis thuis gestuurd. Het enige wat er van jou wordt gevraagd is dat jij, in ruil voor het gratis puzzelboek, aan PuzzelBrein jouw toestemming geeft dat zij jou een aantal weken later een keer mogen benaderen voor een andere exclusieve aanbieding. Welke aanbieding dat is, dat blijft nog even een verrassing.


Je zit nergens aan vast

Het fijne vind ik dat PuzzelBrein jou niets opdringt, je zit dus verder nergens aan vast. Je hoeft dus ook na ontvangst van het gratis puzzelboek niets op te zeggen, maar je geeft alleen toestemming om later benaderd te kunnen worden voor een vervolg aanbieding. En ook van deze vervolg aanbieding mag je afzien en zit je nergens aan vast. Maar misschien vind je de vervolg aanbieding super interessant, je weet maar nooit. Het is bijvoorbeeld ook een idee om de vervolg aanbieding aan iemand anders te geven, zoals aan je moeder, je oma of een goede kennis.


Doe mee met deze actie

Dus, ik zou zeggen, schrijf je in voor het gratis puzzelboek van PuzzelBrein en ga lekker genieten van de gezellige puzzel momenten. Dat ga ik in ieder geval ook doen.


Bewaar deze pin voor later:

aanbieding puzzelbrein gratis puzzelboek


Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *