DuurzaamLifestyle

Super handig! YOS Bottle: waterfles en medicijndoos in één!

YOS Bottle is makkelijk voor als je onderweg bent

Af en toe kom je iets tegen waarbij je denkt: wat slim bedacht, dit is precies wat ik zoek! Dat had ik onlangs ook met de YOS Bottle die ik ontdekte. Het is een waterfles en medicijndoos in één. Super handig voor als je onderweg bent en je bijvoorbeeld medicijnen of supplementen moet innemen. Ik mocht een YOS Bottle uitproberen. Lees hieronder of het ook wat voor jou is!


Mooie achterliggende gedachte

De YOS Bottle is een Nederlandse uitvinding en bedacht door Joop Opmeer. Hij merkte dat zijn moeder regelmatig haar medicijnen niet of te laat slikte als zij onderweg was. Joop ontdekte ook dat, bijvoorbeeld in Nederland, het verkeerd of te laat innemen van medicijnen heel vaak voorkomt. Vooral als mensen onderweg zijn. Het vergeten van een flesje water of zelfs het vergeten van de medicijnen zijn twee belangrijke oorzaken. Dus, reden genoeg om een waterfles te ontwikkelen waar een medicijndoosje aan vast zit. Inmiddels gebruikt niet alleen zijn moeder het slimme waterflesje, maar ook ruim 70.000 anderen.


Voordelen van de YOS Bottle

Ik heb de waterfles met medicijnendoosje uitgeprobeerd en dit vind ik de 5 grootste voordelen:

#1. In de webshop kun je kiezen uit een waterfles en 2 soorten medicijndoosjes. De ene is een medicijndoos die 7 vakjes telt (dus voor elke dag van een week een vakje). De andere is een medicijndoos met 4 vakjes en is voor 1 dag, dus voor de ochtend, middag, avond en nacht

#2. De waterflessen hebben hippe kleuren, vind ik. Je kunt kiezen uit groen, blauw, roze en geel

#3. De medicijndoos zit met een magneet vastgeklikt aan de waterfles. Dit kun je makkelijk losmaken en eventueel de ene keer het 7-vaks medicijnendoosje en de andere keer het 4-vaks medicijnendoosje eraan klikken

#4. De YOS Bottle waterfles is gemaakt van recyclebaar materiaal en kun je in de vaatwasser doen (het medicijndoosje liever niet, heb ik begrepen). Het is zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Ook dat vind ik een fijn idee!

#5. De waterfles ligt lekker stevig in de hand en kan goed tegen een stootje in je tas, rugzak of koffer. Je kunt er dus lang mee doen.


waterfles met medicijndoos pillendoos


Heb ik ook nadeeltjes ontdekt?

Ja, twee kleine nadelen, maar eigenlijk valt dat te verwaarlozen. De 2 minpuntjes die ik gevonden heb, zijn:

#1. Op elke fles zit 1 medicijnendoosje. Wil je beide soorten medicijnendoosjes om en om aan de waterfles vastklikken (dus de medicijnendoosjes met 4 vakjes en met 7 vakjes), dan zul je dat apart moeten bijbestellen. Ik had het fijner gevonden als bij elk flesje standaard 1 medicijndoosje met 4 vakjes en 1 medicijndoosje met 7 vakjes wordt geleverd

#2. Het was even verwarrend welke dop ik eraf kan draaien van de waterfles om het te vullen. Er zit namelijk een kleine dop op, maar iets lager lijkt het of er nog een grote dop zit waar je aan kunt draaien. Na wat onhandig gestoei merkte ik dat je de waterfles alleen kunt vullen en reinigen via de kleine dop. Misschien dat dit bij de handleiding duidelijker aangegeven kan worden.


Kortom:

Een heel fijn product! Super handig voor als je onderweg bent. Het is zowel voor jonge als oudere mensen een slimme waterfles, waarbij je je medicijnen en/of supplementen onderweg makkelijk kunt innemen. Ik slik zelf dagelijks diverse voedingssupplementen en ik vind het een fijn idee dat ik ze in het medicijndoosje kan stoppen en samen met water direct bij de hand heb voor als ik onderweg ben.

Dus, slik je medicijnen en/of supplementen en zoek je ook zoiets? Dan is het absoluut een aanrader! Wil je de YOS Bottle bestellen? Kijk dan hier in de shop van YOS Health!


Bewaar deze pin voor later:

yos bottle waterfles en medicijndoos


Kleine waarschuwing

Veertigplus mus en de genoemde winkels/producenten en/of specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie of het gebruik van de hierboven vermelde producten of de genoemde diensten. Check altijd de verpakking en/of laat je goed informeren voor gebruik van het product of de dienst!


Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *