Beauty & Body

Review: Cabau Cellulite Cream van Yolanthe Cabau!

Als vrouw zit je niet op cellulite te wachten

Cellulite is iets waar je als vrouw niet blij van wordt. Cellulite staat ook wel bekend als sinaasappelhuid en het komt bij veel vrouwen voor. Ik mocht de Cabau Cellulite Cream uitproberen dat een onderdeel uitmaakt van de productlijn van Yolanthe Cabau. Benieuwd naar mijn bevindingen en of het ook wat voor jou is? Lees dan zeker verder!

 

Wat is cellulite precies?

Cellulite kan bij jou ontstaan als het aantal vetcellen in jouw onderhuidse bindweefsel toeneemt en je bloedvaten vernauwen. Hierdoor kunnen je bloedvaten de afvalstoffen, vet en vocht minder goed afvoeren. Dit kan leiden tot verharding van je bindweefsel en dat zijn de bobbeltjes en putjes die je op je huid voelt, oftewel de sinaasappelhuid. Waar vooral? Meestal op je billen, bovenbenen en/of je buik. Cellulite kan bijvoorbeeld ontstaan door ongezonde voeding, overgewicht, (verstoorde) hormoonhuishouding of erfelijkheid.

 

Wat is de Cabau Cellulite Cream?

Ik heb gelukkig niet veel cellulite, maar wel een klein beetje op mijn billen en bovenbenen. Dus ik was nieuwsgierig naar de Cabau Cellulite cream. Wat mij direct opviel toen ik het pakketje thuis kreeg, was de zorg en aandacht die eraan was besteed. Alleen al de verzenddoos ziet er prachtig uit! En ook de verpakking om het potje en het potje zelf natuurlijk.

 

cabau cellulite cream

 

De Cabau Cellulite Cream bevat ingrediënten, zoals B5 provitamine en Carnitine en die zorgen ervoor dat je minder vetophopingen ontwikkelt en dat het overtollige vocht op die plekken beter afgevoerd wordt. Je huid kan daardoor veel strakker worden, omdat de cellulite vermindert.

De filosofie van Yolanthe Cabau is dat vrouwen horen te bloeien. Oftewel: “Wij bloeien van binnen naar buiten, maar andersom geldt het ook dat we van buiten naar binnen schitteren”. En om te kunnen bloeien en gelukkig te zijn zul je een fit lichaam en gezonde geest moeten hebben. Onzekerheid over je lichaam belemmert je gedachte en ontwikkeling om gelukkig te zijn en met haar producten wil Yolanthe vrouwen een boost geven om dit geluk te bereiken.

 

Hoe de Cabau Cellulite Cream te gebruiken?

De Cabau Cellulite Cream helpt dus bij het verminderen van cellulite (sinaasappelhuid). Het is een lichtbeige, doorzichtige crème en ik vind de Cellulite Cream heerlijk ruiken. Het is een doorzichtige crème – of eigenlijk ziet het er meer uit als een gel – en smeert makkelijk uit.

Er wordt geadviseerd om het maximaal 2 keer per dag aan te brengen op de plekken waar je cellulite hebt, bijvoorbeeld ’s ochtends en/of ‘s avonds. Ik breng het één keer per dag aan vlak voordat ik ga slapen, dat vind ik het fijnste. Je hoeft per keer maar weinig ervan te gebruiken en het trekt snel in.

Let er wel op dat de plek die je hebt ingesmeerd heel warm kan gaan aanvoelen! Dat is niet erg en trekt vanzelf weer weg, maar dan weet je dat dat kan gebeuren. Ik moest daar in het begin even aan wennen, maar het went snel. Als je het licht masserend op je huid hebt aangebracht, was daarna je handen. Oh ja, er wordt ook aangeraden om het niet direct na het douchen aan te brengen, want dan trekt het minder goed in.

 

cellulite cream

 

Wat zit erin?

Dit zijn de ingrediënten die in de Cabau Cellulite Cream zitten:

Aqua, glycerine, butyleenglycol, natriumpolyacroly tauraat, gehydrogeneerd plolydeceen, dimethicon, Carnitine, cafeïne, extract van Mentha Piperita, Rosmarinus Officinalis-extract, Cymbopogon Schoenanthus olie, panthenol, ethylhexylglycerine, vanillylbutyl ether, Alcohol Denat., Citral, Geraniol, Linalool, Limoneen, Trideceth-10, Phenoxyethanol.

 

Dit is wat ik ervan vind

Ik ben enthousiast! Ik heb het product weliswaar nog niet lang gebruikt (nog maar 3 dagen), maar ik merk dat ik het gevoel heb dat mijn huid, waar ik cellulite heb, meer begint te stralen en strakker wordt. De cellulite is nog niet weg, maar daarvoor gebruik ik het nog te kort. Op de website van Cabau Lifestyle staat dat de werking bij iedereen verschillend is. Bij de één kan het een paar dagen duren voordat je de werking ervan begint te merken (zoals bij mij) en bij de ander kan het langer wat duren. Ik gebruik het dus één keer per dag, voor het slapen gaan, maar je kan het ook 2 keer per dag opsmeren. De geur is heerlijk en de Cabau Cellulite Cream voelt niet vet aan. Ik ga er dus lekker mee door om het op mijn plekken met cellulite te smeren!

 

Kortom, ik vind de filosofie van Yolanthe – dat vrouwen moeten bloeien – heel mooi en haar productlijn ziet er fantastisch en verzorgd uit. Zij biedt nog veel meer fijne producten aan! Zoals producten op het gebied van voeding, beauty (zoals de Cabau Cellulite Cream), mooie sportkleding in haar Sportswear kledinglijn, diverse accessoires en de Yolanthe’s Daily Routine. Probeer het ook en kom nóg meer tot bloei!

 

Extra tip!

Heb je best wel veel cellulite, dan is de Cabau Anti-Cellulite Box een aanrader! Dit is een mooie samengestelde box, waarbij je naast de cellulite cream, ook de cellulite cups en cellulite olie krijgt. Ideaal bij het behandelen van cellulite, spierpijn en het verbeteren van de huidconditie!

 

cabau anti cellulite box

MEER INFO >>

 

Dit is een gesponsorde blogpost en bevat affiliate links. Meer info vind je in mijn disclaimer.

Een gedachte over “Review: Cabau Cellulite Cream van Yolanthe Cabau!

Reacties zijn gesloten.