Kwaaltjes

Pijn en stress verminderen bij Praktijk Plus Voor Jou

Laat pijn en stress niet jouw leven bepalen

Pijn en stress, dat komt in ieders leven voor. Bij de één wat meer en bij de ander wat minder, maar we kennen denk ik allemaal als vrouw zijnde wel dat gevoel. De ene vrouw drukt de pijn en stress liever weg en doet alsof het niet bestaat (met alle gevolgen van dien), terwijl de andere vrouw het in extreme mate ervaart en niet meer normaal kan functioneren. Herkenbaar? Een juiste balans hierin vinden is een betere optie, vind ik. Ik wil je daarom introduceren bij Praktijk Plus Voor Jou. Hier kun je behandelingen en begeleiding krijgen die jouw leven weer fijner maken. Nieuwsgierig geworden hoe het jou ook kan helpen? Lees dan zeker even verder!

 

Het gezicht achter Praktijk Plus Voor Jou

Een warme persoonlijkheid en een fijn mens, dat vind ik van Lenie van der Zande. Dat straalt zij ook al meteen uit vanaf haar website. Zij is niet in 1 hokje te plaatsen, zoals zij zelf zegt. En van jongs af aan al geïnspireerd door de natuur, spiritualiteit en het helpen van mensen.

Dat zij, zoals zij zelf zegt, een kronkelig levenspad met vele zijwegen heeft bewandeld, dat is voor haar een verrijking geweest in haar leven. Want, met deze levenservaringen weet zij als geen ander waar je bijvoorbeeld als 40+ vrouw tegenaan kunt lopen.

Als therapeut, Reiki Master, massagetherapeut en met de kennis op zak van vele disciplines, zoals DōTERRA, AromaTouch® Technique en Access Bars, biedt zij enorm veel mogelijkheden om jou te helpen. Haar fijne praktijk in Wageningen, waar je je veilig en je op je gemak voelt, versterken de werking van de behandelingen.

 

Lenie van der Zande Plus Voor Jou

Lenie van der Zande van Praktijk Plus Voor Jou in Wageningen

 

Voor welke behandelingen kun je er terecht?

Heb je last van pijnklachten, zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, chronische pijn of vage pijnklachten? Of heb je last van stress en vermoeidheid door bijvoorbeeld een burn-out of een periode dat je niet lekker in je vel zit? Voor deze en vele andere klachten kun je terecht bij Praktijk Plus Voor Jou.

 

Een overzicht van de behandelingen:

 

Reiki (eventueel in combinatie met massage):

In haar praktijk in Wageningen, maar ook op afstand, kun je een Reiki behandeling krijgen. De handopleggingen verlichten jouw fysieke klachten en brengen jou mentaal weer meer in balans.

De behandelingen in haar praktijk kunnen ook gecombineerd worden met verschillende massagetechnieken, zoals SOC (Symphony of the Cells protocollen). Dit is een massagevorm met essentiële oliën. Door dit te combineren met Reiki wordt de energetische heling van Reiki versterkt en is de fysieke en mentale ontspanning die je ervaart nog intenser.

Ik ben zelf bekend met Reiki en heb zelf in het verleden mogen ervaren wat de kracht ervan is. Dus, probeer het zeker eens! Wil je Reiki zelf leren? Je kunt Reiki leren tijdens een Reiki cursus die door Lenie gegeven wordt.

 

AromaTouch massage met de oliën van DōTERRA

Essentiële oliën inspireren mij enorm. Niet alleen de geur, maar ook de werking op lichaam en geest vind ik intrigerend. Daarom is de AromaTouch massage een aanrader om door Lenie te laten doen. Zij werkt met 8 verschillende essentiële oliën die in een bepaalde volgorde met diverse massagetechnieken op jouw rug en voeten worden toegepast. Heb je enorm de behoefte aan rust en ontspanning, dan is de AromaTouch massage een aanrader.

 

Access Bars behandeling

Hier had ik zelf nog nooit van gehoord, maar tijdens het verdiepen in dit onderwerp werd ik meteen enthousiast. Een Access Bars behandeling is een weelde voor het leegmaken van je hoofd. En ik vermoed dat dat bij jou misschien wel een wens is? Bij mij in ieder geval af en toe wel! Tijdens drukke periodes snak ik naar manieren om mijn hoofd even ‘uit te zetten’. Of eigenlijk: mijn gedachtes uit te zetten.

Tijdens een Access Bars behandeling worden 32 drukpunten op je hoofd aangeraakt. Elk drukpunt staat voor bepaalde gedachtes, overtuigingen en emoties. De aanraking van deze drukpunten zorgt ervoor dat je bepaalde dingen durft los te laten, maar ook om je hoofd leger te maken. Ontstressen, je hoofd leeg maken en nieuwe energie opdoen zijn woorden die heel goed passen bij deze behandeling.

 

Lichaam Reset Methode

Heb je last van fysieke pijn? De Lichaam Reset Methode, ook wel ‘het uitlijnen van jouw totale lichaam’, is gericht op het sterk reduceren van jouw fysieke pijn. Pijn in je hoofd, nek, schouders en rug worden door speciale technieken met de handen weggemasseerd. Doordat de pijn minder wordt, komt jouw lichaam ook weer meer tot rust en in balans. En dat geldt ook voor je mentale welzijn. Hoe fijn is dat.

 

Wil je meer informatie?

Heb ik je geïnspireerd met dit blogartikel? Wil je kennismaken met Lenie van Praktijk Plus Voor Jou of direct al een consult aanvragen? Kijk dan zeker op haar website Praktijk Plus voor Jou. Daar kun je alles vinden over de behandelingen, tarieven en het boeken van een consult. Ook zijn dus bepaalde consulten op afstand mogelijk.

Wil je af van je fysieke pijn of wil je de ballast van jouw mentale klachten verminderen? Weet dat je niet langer hoeft rond te lopen met pijnen of emoties die jouw leven in de war schoppen. Hulp van Lenie ligt binnen handbereik en zij helpt jou maar al te graag.

 

Nog heel even dit:

Lenie is geen arts. De behandelingen bij Praktijk Plus Voor Jou kunnen jou ondersteunen en aanvullen in jouw fysieke of mentale klachten. De behandelingen zijn echter géén vervanging van reguliere medische zorg. Raadpleeg bij twijfel altijd jouw (huis)arts.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.