Lifestyle

Ontdek de voordelen van een GPS horloge voor je kind

GPS horloge kind: veiligheid en gemoedsrust in één

Als ouders zijnde wil je natuurlijk het beste voor je kind. Kinderen moeten bijvoorbeeld gewoon veilig op straat kunnen spelen, maar tegenwoordig ben je daar als ouder niet altijd zeker van. Ben je daarom op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om je kind in de gaten te houden? Lees dan zeker de voordelen van een GPS horloge voor je kind. In dit blogartikel lees je wat een GPS horloge kind is, wat de voordelen zijn en hoe ze werken.

 

Wat is een GPS horloge voor kinderen

Een GPS horloge voor kinderen, zoals het GPS horloge kind van One2track, is een slim horloge dat niet alleen de tijd bijhoudt, maar ook is uitgerust met geavanceerde GPS-technologie. Het stelt jou als ouder in staat om de locatie van jouw kinderen nauwkeurig te volgen, wat een geruststellend gevoel van veiligheid en gemoedsrust biedt. Andersom kan jouw kind met één druk op de knop jou direct bereiken als er iets aan de hand is.

 

Voordelen van GPS horloges voor zowel ouder als kind

  1. Gemoedsrust: met een GPS horloge om de pols van je kind weet je altijd waar ze zijn, of ze nu op school, bij een vriendje thuis of in een drukke speeltuin zijn.
  2. Veiligheid buitenshuis: in noodgevallen kan je kind met één druk op de knop direct contact met je opnemen en om hulp vragen.
  3. Zones instellen: sommige GPS horloges hebben een handige functie waarmee je veilige zones kunt instellen. Je ontvangt dan een melding zodra je kind deze zone verlaat.
  4. Communiceren met je kind: met veel GPS horloges kunnen ouders en kinderen tekstberichten of spraakberichten uitwisselen, wat de communicatie vergemakkelijkt.

 

Hoe werkt een GPS horloge voor kinderen?

GPS horloges werken op verschillende manieren. Een GPS horloge, zoals bijvoorbeeld die van One2Track, werkt op basis van een SIM kaart die in het horloge is ingebouwd. Het is daarmee meteen een mobiele telefoon met een eigen 06-nummer. Jouw kind kan jou bellen en jij kan jouw kind bellen via het GPS horloge. Of je stuurt elkaar een berichtje.

Door middel van de internetverbinding is meteen zichtbaar waar je kind zich bevindt en dit kun je als ouder dan goed zien met de One2track app die je op jouw mobieltje kunt downloaden.

Andere voordelen van het GPS horloge kind van One2track is dat je kunt wisselen tussen satelliet- en straatzicht en je direct de GPS positie van je kind kunt zien. Ook kun je makkelijk het saldo opwaarderen en kun je zien hoeveel data er is verbruikt. Daarnaast is de handleiding en bediening van het GPS horloge volledig in het Nederlands.

 

Kortom…,

Je bent nu op de hoogte van GPS horloges voor je kind. Het biedt veel voordelen, zoals de gemoedsrust die je als ouder hebt dat je kind veilig buitenshuis kan zijn . Maar ook dat je in één oogopslag kunt zien waar je kind is en jullie direct contact met elkaar kunnen opnemen als er iets is. Vergeet niet om het GPS horloge genoeg op te laden, zodat het altijd werkt.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.