Lifestyle

Online dameskleding kopen? Geisha en Aaiko nu in de sale!

Hoe heerlijk is het als je weer een nieuwe outfit kunt kopen? Kleding shoppen is een grote hobby van veel vrouwen en ook van mij. Het is gezellig om bijvoorbeeld met vriendinnen outfits te passen. Maar het is ook heerlijk om in je eentje online te snuffelen in kledingwebshops, bijvoorbeeld bij Topsy-fashion.nl.

Of je nu kleding zoekt voor een bepaalde gelegenheid of gewoon zin hebt om je in het nieuw te steken, van een nieuwe outfit krijg je gewoon een vrolijk gevoel. Ik neem je in dit blogartikel daarom mee in de wereld van 2 kledingmerken, namelijk Geisha en Aaiko. Wie weet zit er een leuk kledingstuk voor je bij?

 

Geisha: stijlvolle mode waar je je lekker in voelt

Geisha, met passie en oog voor detail, staat voor herkenbare mode en is dan ook een prachtig kledingmerk. Opgericht in Nederland in 2001 door Mark Jessurun, die ervaring heeft in mode en retail. Voor vrouwen van alle leeftijden heeft Geisha een mooie collectie waar je je lekker in voelt.

Bij Geisha draait alles om creativiteit. Het team achter Geisha hecht niet alleen waarde aan stijl, maar ook aan verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Ze zetten zich in voor duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden, waarmee ze laten zien dat ze een schonere en gezondere wereld belangrijk vinden.

Bij Topsy-fashion.nl kun je op de Geisha sale pagina kijken voor Geisha kleding met aantrekkelijke kortingen, zoals jassen, jurken, broeken, tops, bloesjes en truien.

 

Aaiko: voor moderne powervrouwen

Aaiko, ook een Nederlands modemerk, begon in 2005 dankzij Pauline Brakenhoff. Zij wilde kleding maken die je elke dag kunt dragen en die toch creatief is. Aaiko is er voor moderne powervrouwen die veelzijdig zijn en vol vrouwelijke kracht zitten. Sinds het begin heeft Aaiko altijd geprobeerd om kleding van de catwalk naar de gewone straat te brengen.

De naam Aaiko betekent ‘geliefd’ in het Japans en ‘stoer’ in het Germaans, en geliefd en stoer komen dan ook terug in dit kledingmerk. Leeftijd is niet zo belangrijk: het draait om hoe je leeft en waar je in geïnteresseerd bent. De Aaiko vrouw is veelzijdig, vrouwelijk, sterk, zacht en krachtig.

Ben je nieuwsgierig naar dit kledingmerk? Kijk dan zeker even op de Aaiko sale pagina bij Topsy-fashion.nl! Daar vind je nu Aaiko kleding met leuke kortingen, zoals jurkjes, broeken, tops, bloesjes, truien en meer!

 

Topsy kledingwinkel in Volendam: waar fashion en gezelligheid samenkomen

En laat ik het ook nog even hebben over Topsy-fashion.nl. Want deze leuke webshop heeft naast een webshop ook een fysieke winkel in Volendam, genaamd Topsy! Met maar liefst 4 verdiepingen kun je bij Topsy jouw hart ophalen.

Je vindt er mooie collecties met leuke fashion voor iedere leeftijd en voor iedere portemonnee. Het is er super gezellig en je wordt er heel fijn geholpen. Je kunt er veel kledingmerken vinden, waaronder dus Geisha en Aaiko.

En wat ik extra bijzonder vind, is dat Topsy is aangesloten bij de organisatie Tree Nation. Deze organisatie zet zich in voor het herbebossen van bossen over de hele wereld. Bij iedere aankoop spaar je voor een jonge boom die in Nepal wordt geplant. Koop je bijvoorbeeld voor € 150 aan kleding bij Topsy, dan kan Topsy daarvan al 1 boom laten planten in Nepal. Als je 2 bomen hebt gespaard, dan worden deze 2 bomen aan het einde van die maand al gepland door mensen in Nepal. Zo heeft Topsy er al ruim 11.000 jonge bomen kunnen aanplanten. Hoe mooi is dat?

 

Pak nu de sale van Geisha en Aaiko bij Topsy

Dus, het is tijd om jezelf te trakteren op leuke kleding bij Topsy! Waarom? Het antwoord is simpel: het is een boost voor je zelfvertrouwen. Een nieuwe outfit laat je stralen en geeft je een goed gevoel.

Met Geisha en Aaiko die nu in de sale zijn én de geweldige collectie van andere kledingmerken bij Topsy in Volendam, is er geen reden om jezelf langer ervan te weerhouden. Of snuffel lekker rond in hun webshop en bekijk er de leukste collecties. Ik ben heel benieuwd welke outfit jij gaat kopen.

 

Dit blogartikel is een samenwerking met Topsy-fashion.nl.