Nomi Sleek Smoothing Short: aanrader voor onder je jurk of rok! Review!

Corrigerende shapewear én tegen schurende benen in één broekje

Je herkent het vast wel: je trekt een jurkje of rokje aan en je benen beginnen na een tijdje enorm te schuren! Ik vind dat super vervelend, want mijn huid begint dan te irriteren en voelt ongemakkelijk aan. Ik ben blij dat ik de Nomi Sleek Smoothing Short mocht uitproberen. Hele fijne shapewear (het corrigeert je buik, billen en benen op een subtiele manier) en het voorkomt schurende bovenbenen! Wat ik nog meer pluspunten van deze shapewear vind en of ik ook minpunten heb ontdekt? Dat lees je hieronder!

 

Je voelt het broekje bijna niet zitten

Veel corrigerende broekjes die ik heb uitgeprobeerd vind ik te strak zitten. Je buik is dan weliswaar weggewerkt en je billen hebben een mooie vorm, maar je kunt nauwelijks ademhalen, doordat het broekje aan de bovenkant te strak zit.

Dat vind ik een heel groot voordeel van de Nomi Sleek Smoothing Short: het zit helemaal niet te strak. Het broekje corrigeert je buik, billen en benen op een subtiele manier door de zogeheten “mesh fabric”. En door de super dunne en zachte stof, gemaakt van draagbare garen, voel je het broekje bijna niet zitten.

Nomi Sleek Smoothing Short black zwart

 

Ik heb geen schurende benen meer

Ook voor mij heel belangrijk is dat ik geen schurende benen meer heb als ik het broekje onder een rok of jurkje draag. Je bovenbenen voelen zacht aan, alsof het een tweede huid is. Ook van de buitenkant zie je het broekje niet of nauwelijks zitten, doordat het zo dun is en goed om je lichaam past.

 

Wat vind ik nog meer voordelen van Nomi Sleek Smoothing Shorts?

Ik heb nog een aantal voordelen ontdekt die ik graag met je wil delen:

  • Je kunt het op 30 graden wassen in de wasmachine (doe het wel in een waszakje en doe het niet in de droger)
  • Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding heel goed. De Nomi Sleek Smoothing Shorts kosten € 27,50 per stuk
  • In 2 kleuren verkrijgbaar: huidskleur en zwart. Er komt binnenkort ook nog een cinnamon kleur uit en ook broekjes met een kanten randje
  • Handig ook als je met een rokje of jurkje gaat fietsen. Je benen gaan niet schuren. En als je rokje of jurk tijdens het fietsen iets opwaait, dan zie je het bijna niet
  • Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL, dus voor ieder wat wils!

 

Nomi Sleek Smoothing Short aanrader voor onder je jurk of rok review

 

Heb ik ook minpuntjes ontdekt?

Ik heb 2 kleine minpuntjes ontdekt, namelijk:

 

#1. Huidschilfertjes zichtbaar

Bij de zwarte Nomi Sleek Smoothing Short blijven er wat huidschilfertjes achter als je het broekje uittrekt. Dit zie je in principe niet tijdens het dragen van het broekje, maar alleen als je het uittrekt. Na goed uitkloppen van het broekje gaan de huidschilfers er weer af.

 

#2. Niet onder een kort rokje

Wil je een heel kort rokje of jurkje dragen? Dan heeft dit boekje waarschijnlijk te lang pijpjes. Maar niet getreurd, want in de webshop van Nomi Shapewear kun je nog veel meer soorten shapewear vinden, ook met kortere pijpjes! Voor rokjes en jurkjes die ongeveer tot je knieën komen of richting je enkels, zijn de Nomi Sleek Smoothing Shorts wél geschikt.

 

Mijn conclusie:

Top! Ik ben echt enthousiast over de Nomi Sleek Smoothing Shorts. Geen schurende benen meer gehad onder een rok en jurk en daar ben ik heel blij mee. Daarnaast krijgen mijn buik, benen, billen en dijbenen een mooiere vorm. Gewoon nèt even iets strakker en netter gecorrigeerd, waardoor ik mij met een jurkje of rokje extra vrouwelijk voel.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.