Beauty & Body

Modern Dental Care: tandarts in Amsterdam West en Amsterdam Oost

Moderne tandartspraktijk in Amsterdam West en Amsterdam Oost

Een bezoek aan de tandarts is misschien niet de leukste bezigheid om te doen, maar wel een hele belangrijke! Aanbevolen wordt om elk half jaar of om minstens elk heel jaar de tandarts te bezoeken voor een controle. Woon je bijvoorbeeld in Amsterdam? Dan zijn er volop tandartsen te vinden. Bijvoorbeeld Modern Dental Care is een aanrader en lees hieronder waarom.

 

#1. Drie vestigingen in Amsterdam

Modern Dental Care heeft 3 vestigingen in Amsterdam. Vestiging tandarts Amsterdam Oost is hun locatie aan de Domselaerstraat in Amsterdam. Bij hun vestiging tandarts Amsterdam West aan de Slotermeerlaan vind je eveneens een moderne tandartspraktijk. Daarnaast hebben zij een tandartspraktijk voor kinderen aan de H.r. Holststraat in Amsterdam West.

 

#2. Speciale kindertandarts in Amsterdam

Wat ik heel bijzonder vind, is dat zij dus speciaal voor kinderen de Tandartspraktijk Junior hebben. Dit is een hele kindvriendelijke omgeving, waar kinderen zo min mogelijk angstige ervaringen opdoen als zij naar de tandarts gaan.

Ik weet namelijk niet of jij dat nog weet, maar ik herinner mij als klein kind nog goed de tandartsboor en de tandartsstoel die ik als ‘enge monsters’ zag. Bibberend in de tandartsstoel en in een kille, witte behandelruimte kan ik mij een aantal huilbuien als kind nog wel herinneren. Bij Tandartspraktijk Junior wordt hier veel kindvriendelijker mee omgegaan. Dat verdient een pluim, vind ik!

 

#3. Ook volwassenen worden gerustgesteld

Niet alleen voor kinderen geldt dat zij angstig kunnen zijn, maar ook volwassenen. Ook hier word je door de vriendelijke en begripvolle medewerkers goed in begeleid. Vaak kun je er ook snel terecht als je tandproblemen hebt, zodat je er niet te lang onnodig mee rond hoeft te lopen.

 

#4. Je kunt er voor veel behandelingen terecht

Naast de halfjaarlijkse of jaarlijkse controle, kun je bij Modern Dental Care ook terecht voor bijvoorbeeld tandvullingen, kronen, bruggen, wortelkanaalbehandelingen, implantaten, beugels, facings en je kunstgebit. Daarnaast is er een mondhygiënist die jouw gebit goed kan reinigen. Eveneens kun je er ook je tanden laten bleken, als je dat wilt.

 

#5. Afspraak maken gaat makkelijk en snel

Wil je een afspraak maken bij één van de vestigingen van Modern Dental Care en je bent een bestaande patiënt? Dan kan dat eenvoudig via hun website of je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Ben je nieuw? Dan kun je via hun website het online inschrijfformulier invullen en dan nemen zij contact met je op. Ook voor noodgevallen kun je er terecht, het snelste door hen te bellen.

 

Kortom…,

Zoals ik al zei, misschien is het naar de tandarts gaan niet het leukste om te doen. Maar het is wél belangrijk om zuinig op je gebit te zijn. Minimaal 1 keer per jaar naar de tandarts gaan is daarom echt de minimale frequentie. Zo worden jouw tanden en kiezen in optimale conditie gehouden en tandproblemen op tijd voorkomen. Zoek je dus een tandarts in Amsterdam Oost of Amsterdam West óf een gespecialiseerde kindertandarts in Amsterdam? Dan is Modern Dental Care een aanrader.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.