Beauty & Body

Met dit natuurlijke middeltje scheer je je benen prachtig glad!

Een puur natuurlijk alternatief voor scheerschuim!

Laatst overkwam het mij een keer dat ik geen scheerschuim meer had om mijn benen onder de douche te scheren. Dus ik dacht, dat moet ook vast met dit middeltje kunnen. Het werkt perfect en het is ook nog eens een natuurlijk en puur product! Wil je weten wat ik gebruikte en wat jij ook zou kunnen gebruiken? Lees dan verder! Waarschijnlijk heb je het al gewoon in huis!


De fles was leeg

Nu gebruik ik eigenlijk nooit scheerschuim dat speciaal voor mijn benen is, maar ik gebruik de Dove douchecrème. Dit is lekker zacht en glad om je benen mee te scheren. Maar de fles was leeg. In plaats daarvan ben ik olijfolie gaan gebruiken en dat werkt super! Dus ik wil mijn benen in de toekomst vaker gaan scheren met olijfolie, want ik heb het idee dat mijn benen minder droog worden en de huid gladder blijft.


Voordelen scheren met olijfolie

Wat ik echt een voordeel vind is dat je met een natuurlijk product je benen scheert. En ook dat je benen super zacht worden. De olijfolie trekt er lekker in en je benen zien er daardoor stralend en gezonder uit.


Nadelen om olijfolie te gebruiken met scheren

Je moet wel oppassen dat je niet struikelt onder de douche. De vloer wordt namelijk heel glad! Maak dus na het douchen de vloer schoon, zodat je de volgende douchebeurt niet uitglijdt. Ook is het handig als je de olijfolie even op een washandje druppelt en dan op je been smeert. Zo houd je je handen vrij van olie en kun je makkelijker scheren.

Ik raad je wel aan om eerst even op een klein stukje huid te testen of je tegen olijfolie op je huid kunt. De kans is groot dat je niet allergisch bent, maar het is goed om het even zeker te weten. Maak na de scheerbeurt je scheermesje goed schoon onder warm water, zodat er geen vet en vuilresten achterblijven.


2 extra tips van Veertigplus mus

#Tip 1: Je benen scheren hoeft niet persé onder de douche

Je kunt natuurlijk ook je benen scheren met olijfolie als je niet onder de douche staat of in bad ligt. Waar je je benen dan ook scheert, leg er in ieder geval een handdoek onder, zodat de olijfolie geen vlekken kan geven. Maak je benen eerst een beetje nat, zodat de olijfolie zich makkelijker over je benen verdeelt. Zorg er ook voor dat de olijfolie goed is ingetrokken voordat je er weer kleding over draagt. Anders kan het vlekken geven.


#Tip 2. Hier koop je goede én goedkope scheermesjes 

Zorg ervoor dat je goede scheermesjes gebruikt. Dat is het beste voor je benen. Goede scheermesjes hoeven niet duur te zijn en je kunt prima goedkope scheermesjes vinden die goed van kwaliteit zijn. Voordelig scheren doe je bijvoorbeeld bij Voordeligscheren.nl, hier koop je goede en goedkope scheermesjes!

 


Volg je mij al op Facebook of Pinterest? Lijkt me leuk! Zie ik je daar?


Heb jij tips?

Heb jij nog ideeën hoe je met andere natuurlijke producten je benen kunt scheren? Of wil je je ervaring delen hoe scheren van je benen met olijfolie jou bevalt? Zet het gerust in een reactie hieronder!


Bewaar deze pin voor later:

Met dit natuurlijke middeltje scheer je op een natuurlijke manier de haren van je benen


Kleine waarschuwing: 
Veertigplus mus is niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie van de hierboven vermelde producten en het opvolgen van adviezen en/of het afnemen van eventuele genoemde diensten. Verdiep je goed alvorens gebruik en laat je eventueel extra informeren door een deskundige!


Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *