Kwaaltjes

Hoe de anti-snurk band Snore-Breaker helpt bij eindeloos gesnurk!

Snurken is een veel voorkomend probleem

Snurk jij zelf? Of heb je een partner die door hard gesnurk jou ’s nachts wakker houdt? Het is een groot probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Snurken kan op den duur zelfs mentale en lichamelijke klachten veroorzaken. En het zal je niet verbazen dat het ook leidt tot spanningen in je relatie. Gelukkig is er een fijne oplossing: de anti-snurk band van Snore-Breaker en dit is speciaal ontwikkeld voor rugsnurkers. Super simpel in gebruik en het werkt direct. Misschien voor jou of je partner een uitkomst? Lees hieronder meer!

 

Maar eerst, hoe zit het dan met snurken?

Ik had geen idee, maar alleen al in Nederland snurken 6 miljoen (!) mensen, zowel mannen als vrouwen. En 70% daarvan snurkt vooral als zij op hun rug liggen. Het snurken vanuit de rugligging ontstaat als volgt: tijdens je slaap ontspannen de spieren in je mond en keel, waardoor zij als het ware als een zoutzak ‘ineenzakken’. Je luchtweg wordt daardoor een stuk nauwer, waardoor met inademen de lucht door je vernauwde luchtweg geperst moet worden. De ontspannen spieren in je mond en keel gaan hierdoor trillen en daar is het: het vervelende snurkgeluid waar jij en/of je partner urenlang last van heeft.

 

De Snore-Breaker doet iets heel slims

Meteen toen ik dacht aan rugsnurkers, schoot de gedachte door mij heen : “Zou het snurken stoppen als er iets wordt gestimuleerd in of op de rug, waardoor iemand op zijn zij gaat draaien?” En die gedachte heeft de oprichter Will Nobel van Snore-Breaker ook gehad. Want, als echte rugsnurker kwam hij op hetzelfde idee en werkte het idee uit. De Snore-Breaker doet namelijk iets slims. Deze anti-snurk band bevestig je eenvoudig op je rug. En als je neigt om tijdens je slaap op je rug te gaan liggen, dan word je na 30 seconden door de zachte vibraties op je rug onbewust gestimuleerd om op je zij te gaan liggen. Jij als drager van de Snore-Breaker wordt er niet wakker van en je partner ook niet. En het snurkgeluid klinkt ook niet meer in de slaapkamer!

 

snore breaker anti snurk band oplossing snurken

 

De voordelen van de Snore-Breaker op een rij:

Dit vind ik zelf de 5 grootste voordelen:

 

#1. Eenvoudig in gebruik

Geen gedoe, want de Snore-Breaker bevestig je eenvoudig aan je rug en het is ook in te stellen op de grootte van je rug.

 

#2. Het werkt meteen

Deze anti-snurk band wordt meteen actief zodra je het op je rug hebt bevestigd en gaat slapen.

 

#3. Het maakt geen vervelend geluid dat je wakker houdt

Van de zachte vibraties die stimuleren om op je zij te gaan liggen, worden zowel jij als je partner niet wakker.

 

#4. Wetenschappelijke bewezen methoden

De Snore-Breaker is niet zomaar ontwikkeld. Het is gebaseerd op wetenschappelijke bewezen methodes. Dat vind ik zelf altijd een fijn idee.

 

#5. Gewoon draaien in je slaap

Als je de Snore-Breaker draagt, dan kun je gewoon draaien in je slaap, omdat de vibraties pas na 30 seconden afgegeven worden. In die tijd kun je makkelijk van je ene zij naar je andere zij draaien, als je dat wilt.

 

Nadelen:

Dit vind ik 2 nadelen:

 

#1. Op je rug liggen is niet meer fijn

Het is niet meer comfortabel om op je rug te liggen als je de Snore-Breaker draagt. Maar dat is juist ook de bedoeling om het snurken tegen te gaan.

 

#2. Soms even wennen

Voor sommigen is het even wennen om met deze anti-snurk band te gaan slapen. Je hebt namelijk iets op je rug dat vibraties afgeeft als je te lang op je rug ligt. Zowel de band om de Snore-Breaker op je rug te bevestigen, maar ook de afgegeven vibraties, kunnen in het begin even wennen zijn. Gelukkig heeft lang niet iedereen een periode nodig om te wennen. Zij vallen dan ook direct in een diepe slaap zonder te snurken en op de zij in plaats van op de rug!

 

Ik mag je een korting geven van 15%!

Heb je interesse in de Snore-Breaker? Bijvoorbeeld jijzelf of je partner? Je hebt het in huis voor maar € 99, inclusief BTW. Ik mag je daarnaast ook nog een leuke korting geven van 15%. Hoe je dat krijgt? Ga naar de webshop van Snore-Breaker en voer bij de betaling de kortingscode MURIEL15 in. Binnen 2 tot 3 werkdagen heb je het in huis en je hebt 30 dagen bedenktijd. Ook kun je voor vragen altijd terecht bij de klantenservice van Snore-Breaker.

 

Kortom…

Ben jij zelf of is je partner een rugsnurker en zijn jullie het gesnurk spuugzat? Ik vind de Snore-Breaker een aanwinst om snurkproblemen op te lossen. Ik zou zeggen, probeer het ook en grote kans dat de rust in de slaapkamer terugkeert en jij of je partner niet meer tot de 6 miljoen snurkers behoren. Hoe fijn zou dat zijn?

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.