Hoe Bio Energie Therapie jou helpt bij chronische gezondheidsklachten!

Loop jij rond met vervelende gezondheidsklachten?

Wist je dat ruim 56% van de volwassen Nederlanders last heeft van chronische klachten, ziektes of aandoeningen? Dat is super veel! En velen blijven er maar mee rondlopen, omdat het in de reguliere zorg moeilijk te behandelen is. Daar moet je toch niet aan denken dat je er je hele leven mee rondloopt? Is dat bij jou ook zo? Het kan ook anders! Bio Energie Therapie kan namelijk veel chronische gezondheidsklachten goed behandelen. Hoe dat werkt, vertel ik je hieronder. En het leuke is: jij krijgt de 1e behandeling t.w.v. € 75 volledig gratis! Lees je mee?

 

Over welke chronische klachten hebben we het?

De term ‘chronische gezondheidsklachten’ klinkt misschien heel breed. Daarom hieronder een overzicht met klachten die met Bio Energie Therapie behandeld kunnen worden. De lijst is langer, maar je kunt hierbij in ieder geval denken aan:

#. Vermoeidheidsklachten: vermoeidheid (bijvoorbeeld Chronisch Vermoeidheid Syndroom), weinig energie, slaapproblemen, burn-out, migraine

#. Emotionele problemen: depressie, angst/stemmingsstoornissen

#. Spier- en gewrichtsproblemen: artritis, artrose, chronische pijnklachten, jicht, fibromyalgie

#. Darm- en huidklachten: maag- en darmproblemen, eczeem

#. Longklachten: astma, bronchitis, COPD

#. Overige klachten: voedselallergie, voedselintolerantie, vruchtbaarheidsproblemen, PMS (premenstrueel syndroom), ME (Myalgische Encefalomyelitis), ziekte van Lyme, hooikoorts, diabetes 1 en 2, candida, overige klachten aan hart, lever, nieren en longen en veel meer!

 

Bio Energie Therapie: jouw zelfgenezend vermogen krijgt een boost

Ik kan mij voorstellen dat je wilt weten wat Bio Energie Therapie is en hoe het jou kan helpen. Deze therapievorm behoort tot de alternatieve holistische geneeskunde en is gebaseerd op de biofysische geneeskunde.

Bij een behandeling wordt er van verschillende soorten therapieën gebruik gemaakt, zoals: Biofotonen-therapie, de zeer bekende Bioresonantie-therapie, Biospin-inversie-therapie en Biomagneetveld-therapie.

Het doel is om in jouw lichaam jouw zelfgenezend vermogen te stimuleren, waardoor alle cellen, organen en andere lichaamsfuncties weer beter gaan functioneren. Het fijne is: maar liefst 92,2% van de mensen die 4 behandelingen hebben gehad hebben veel meer energie en/of hebben veel minder last van hun klachten.

 

Wil je de Bio Energie Therapie ook ervaren?

Je kunt een gratis 1e behandeling krijgen t.w.v. € 75! Ik zou zeggen: doen! Hiermee maak je kennis met deze mooie therapievorm. Je kunt heel eenvoudig online een gratis behandeling inplannen bij één van de 4 locaties in Nederland. Deze locaties zijn: Zwolle (Overijssel), Amersfoort (Utrecht), Etten-Leur (Brabant) en Emmen (Drenthe). Ga hiervoor naar de website: bioenergietherapie.nl en maak een afspraak.

 

bio energie therapie chronische ziektes

 

Kortom, ik zou het proberen als ik jou was!

Ik hoop dat je met dit blogartikel ontdekt dat jouw chronische klachten, ziekte of aandoening ook op andere manieren te behandelen zijn. Misschien had je nog nooit van Bio Energie Therapie gehoord en is dit een mogelijkheid om je eindelijk weer goed te voelen. Gezond en fit zijn is zo belangrijk en zo waardevol!

Probeer daarom de gratis behandeling waar ik je hierboven over vertelde. Tijdens deze behandeling kun je allerlei vragen stellen en wordt uitgebreid verteld hoe het werkt, hoe het voelt, hoe het is, hoe vaak het bij jou nodig is en hoe het jou zou kunnen helpen. Op naar een goede gezondheid!

 

Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de bovengenoemde specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij het afnemen van de genoemde diensten. Laat je goed informeren voor de afname van de dienst.

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.