Huis & tuin

Creëer jouw thuisbioscoop met de UpLiving Mini Home Cinema Beamer!

Wie wil nou niet een eigen thuisbioscoop?

Wil je video’s bekijken op een groot projectiedoek thuis? Of wil je een kamer makkelijk omtoveren tot een eigen thuisbioscoop? Dan is de beamer UpLiving Q6 LCD Mini Home Cinema Beamer een aanrader! En het leuke is, jij kan het nu heel voordelig kopen. Want, er is een speciale kerstdeal én ik mag je met de kortingscode veertigplusmus10 ook nog 10% extra korting geven. Zowel de kerstdeal als de kortingscode zijn geldig tot en met 31 december 2022. Ik probeerde de set uit en lees hieronder waarom je deze Home Cinema Beamer van UpLiving ook zou moeten hebben.

 

Upliving thuisbioscoop

 

 

6 grote voordelen van de UpLiving Q6 LCD Mini Home Cinema Beamer:

 

#1. Streamen met Wifi en apparaten koppelen bluetooth

Wat ik een groot voordeel vind, is dat je met deze Home Cinema Beamer van UpLiving makkelijk je films, video’s, foto’s of games kunt bekijken op het bijgeleverde projectiedoek via een WIFI verbinding. Of wat dacht je van voetbalwedstrijden of andere sportwedstrijden!

Ook kinderen kunnen hun hart ophalen en films en video’s bekijken of games spelen. Via WIFI kun je bijvoorbeeld je mobieltje, tablet, laptop of computer verbinden. Je kunt ook makkelijk apparaten koppelen met de ingebouwde bluetooth functie.

 

#2. Veel mogelijkheden

Je kunt de UpLiving Q6 LCD Mini Home Cinema Beamer aansluiten op veel apparaten. Zo kan het dus aangesloten worden – zoals ik je hierboven vertelde – op je mobieltje, tablet, laptop en desktop. Maar wil je het aansluiten op je Xbox of Playstation of op je fotocamera, DVD speler of videocamera? Dan kan dat dus ook. Naast het verbinden met WIFI en Bluetooth, kun je apparaten ook koppelen door middel van onder andere USB, HDMI, AV, VGA en een SD-poort.

 

#3. Makkelijk in gebruik

Zelfs ik die onhandig is met apparaten en elektronica kreeg de Home Cinema Beamer makkelijk aan de praat. Natuurlijk is het voor de 1e keer even alles goed bekijken hoe het werkt en moet je een plek uitzoeken waar je het projectiedoek gaat ophangen. Deze is namelijk groot, dus een grote muur is handig. Maar als alles is geïnstalleerd en opgehangen, dan is het makkelijk in gebruik, vind ik.

 

#4. Ook voor buiten te gebruiken

Hoe leuk is het als je het projectiedoek aan je huis, balkon of schutting vastmaakt en buiten je eigen home cinema hebt! Zie je het al voor je dat je tijdens een zwoele zomeravond gezellig buiten een film kijkt? Let er wel op dat de beamer niet tegen fel zonlicht kan, dus zet het op een koele plek uit de zon.

 

#5. Geen extra speakers nodig, die zitten erin!

Als je dacht dat je extra speakers nodig hebt, dan heb je het mis. De Home Cinema Beamer bevat namelijk ingebouwde dubbele stereoluidsprekers van 3W met een SRS-geluidssysteem. Mooi geluid vind ik.

 

#6. Scherp beeld

Met het bijgeleverde projectiedoek dat bij de speciale kerstdeal zit, kun je makkelijk tegen een muur je home cinema creëren. Het doek kreukt niet en is op te hangen met bijgeleverde zelfklevende haken. Hang het projectiedoel met z’n tweeën op, dat is wat makkelijker. En het beeld? Dat is super scherp. Zelfs mijn kat denkt dat de vogeltjes op het beeld echt zijn!

De beamer kun je afstellen, zodat hij niet de zogenoemde ‘trapezevorming’ maakt. Zo zitten er 2 ringen bij de lens en de kleine ring is voor het veranderen van de trapezevorming, de andere ring voor het scherpstellen.

 

UpLiving Q6 1080P WiFi-projector

 

Wil je weten hoe het eruit ziet? Dan vind je hier een handige Youtube video: https://youtu.be/dKFQLVoVXEs

 

Heb ik ook nadelen ontdekt?

Ik heb 2 nadelen ontdekt, namelijk:

 

#1. Geen batterijen in de afstandsbediening

Er zit een afstandsbediening bij de beamer, maar helaas zijn daar geen batterijen bij geleverd. Als je deze dus niet in huis hebt, zoals dat bij het geval was, dan moet je de batterijen dus eerst kopen. Ik had het een extra service gevonden als de batterijen erbij geleverd waren.

 

#2. Grote gaten boren voor de UpLiving Beamerbracket

Als je de kerstdeal aanschaft (zie hieronder wat er allemaal in zit), dan wordt de UpLiving Beamerbracket er ook bij geleverd. Op zich heel handig dat je de beamer op een vaste plek in een ruimte kunt ophangen. Echter, je moet wel een aantal grote gaten boren om de Beamerbracket aan je plafond op te hangen. Dit heb ik dus nog niet gedaan. En voordat je dit doet, moet je dus ook eerst goed bepalen waar je de beamer wilt ophangen, want eenmaal de gaten geboord, dan wordt dát de plek om het te bevestigen. Ik had zelf de voorkeur gegeven aan een bevestigingssysteem dat flexibeler is om te verplaatsen. Bijvoorbeeld een losse staander of iets dergelijks. In de webshop is dat te koop, maar let erop dat dat niet bij de kerstdeal zit, maar wel dus een UpLiving Beamerbracket.

 

Wat houdt de kerstdeal in?

De kerstdeal bestaat uit 20% korting op de UpLiving Q6 beamer. Je betaalt dus geen € 249 maar slechts € 199. Én je krijgt gratis het UpLiving Projectiedoek van 120 inch en de UpLiving Beamerbracket waarmee je de beamer makkelijk kunt ophangen in een ruimte.

En nog iets leuks, als je tijdens het afrekenen ook nog de code veertigplusmus10 toevoegt, dan krijg je nog eens extra 10% korting! De kerstdeal is geldig tot en met 31 december 2022. En de kortingscode veertigplusmus10 kun je ook gebruiken tot en met 31 december 2022. Daarna gelden de normale tarieven. Haal deze UpLiving Mini Home Cinema Beamer dus snel in huis, zodat je het ook met Kerst en Oud & Nieuw kunt gebruiken!

 

Kerstdeal UpLiving Q6 home cinema beamer

 

Dus, wil jij genieten van een Home Cinema, dan is de UpLiving Q6 LCD Mini Home Cinema Beamer zeker een aanrader! Je krijgt 1 jaar garantie, de verzending is gratis en je hebt 14 dagen bedenktijd. Dus waar wacht je nog op?

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mij disclaimer.