Huis & tuin

Budgettip: koop refurbished en outlet witgoed bij Welhof.com!

Koop je tweedehands inbouw vaatwasser of koelvriescombinatie voor een lage prijs

Is jouw keukenapparatuur toe aan vernieuwing en wil je niet teveel geld uitgeven? Of ga je verhuizen en wil je jouw keuken inrichten met witgoed, maar wil je dat zo goedkoop mogelijk? Waarom zou je teveel betalen als je jouw keukenapparatuur ergens anders veel goedkoper kunt kopen. Bij Welhof.com kun je bijvoorbeeld een tweedehands inbouw vaatwasser kopen. Daar kun je jaren mee doen. Of je kunt er ook terecht voor bijvoorbeeld een koelvriescombinatie, tweedehands en tegen een zacht prijsje. Dit valt bij Welhof.com onder refurbished en outlet of B-keus witgoed. Wat dat precies is, dat vertel ik je hieronder.

 

Wat is refurbished witgoed?

Keukenapparatuur, zoals een inbouw vaatwasser, koelvriescombinatie of koelkast, kan prima een tweede leven krijgen door het te refurbishen. Het is een Engelse term voor ‘gerenoveerd’ en ‘opknappen’ en ‘reviseren’. Bij bijvoorbeeld Welhof.com worden gebruikte apparaten door een gecertificeerde producent helemaal onder de loep genomen. Als bijvoorbeeld de tweedehands inbouw vaatwasser kapot is, dan wordt het apparaat gerepareerd, schoongemaakt en meerdere keren getest. Net zolang totdat het weer goed werkt. Het grote voordeel is dat jij het vervolgens veel goedkoper kunt kopen. En je bent meteen ook duurzaam bezig, want doordat jij tweedehands keukenapparatuur koopt, gaat het apparaat veel langer mee en belast je het milieu minder.

 

Of kies je liever voor outlet of B-keus?

Je kunt ook kiezen voor keukenapparatuur die nieuw is, maar wel met een krasje, deukje of ander schoonheidsfoutje (B-keus). Of het is bijvoorbeeld opgekocht uit een faillissement en wordt dan met heel veel korting aangeboden (outlet). Het voordeel hiervan is dat jij echt een lage prijs betaalt en meestal zit er ook nog garantie op.

 

En de service? Hoe zit dat?

Het valt mij op dat Welhof.com een goede service aanbiedt. Jouw gekochte keukenapparatuur wordt gratis thuis bezorgd en kun je gratis retourneren. Het wordt zelfs ook gratis aangesloten! Ook voeren zij jouw oude witgoed, zoals jouw oude inbouw vaatwasser of jouw gebruikte koelvriescombinatie gratis af. Vaak kan het een dag nadat je hebt besteld al geleverd worden of je haalt het zelf op in hun showroom in Zwanenburg. Betaling gaat eenvoudig via de webshop of, als het bij je thuis wordt bezorgd, dan kun je ook met pin, contant geld of achteraf betalen.

Krab je je achter de oren, omdat je op de 5e verdieping woont, zonder een lift en je denkt dat je je een breuk moet tillen? Geen probleem. Jouw net gekochte koelvriescombinatie, tweedehands en in perfecte staat, wordt gratis naar boven getild.

En zodra alles in jouw keuken op z’n plek staat, dan kun je er jarenlang van genieten. Met of zonder schoonheidsfoutje, maar wel lekker goedkoop en met een mooi gebaar naar het milieu.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.