Afvallen

7 populaire afslankboeken en dieetboeken om makkelijk mee af te vallen!

Heel veel vrouwen kochten deze afslank boeken en dieetboeken al!

Boeken over afvallen en diëten zijn razend populair! Heel veel vrouwen willen namelijk lekker wat kilo’s kwijt raken en gezonder leven en pakken er graag een dieetboek of afslankboek bij. Maar welke boeken zijn dat dan? Welke afslank boeken en dieet boeken mogen echt niet ontbreken in je boekenkast? Dat zocht ik voor je uit! Daarom vind je hieronder de 7 zeer gewilde boeken over diëten en afslanken die al door veel vrouwen zijn gekocht!

 

Deze 7 afslankboeken en dieet boeken raad ik je écht aan:

 

#1. Afvallen met gezond en vooral lekker eten

boek afvallen met gezond en vooral lekker eten

 

Van het boek Afvallen Met Gezond En Vooral Lekker Eten zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht! In dit boek leer je alles over afvallen, gecombineerd met lekker eten. Want ja, dat kan gewoon!

Dit boek bevat 8 complete weekmenu’s, 40 heerlijke recepten en een super veel informatie over afvallen in het algemeen. Volg de weekmenu’s, proef de recepten en ontdek zelf hoe je afvallen en lekker eten perfect met elkaar kunt combineren. Je leert hoe je dit jarenlang kunt volhouden, waardoor je kilo’s voorgoed weg blijven!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#2. In 8 weken slank

foodsisters in 8 weken slank

 

Ook het boek In 8 Weken Slank is een bestseller onder de afslank en dieet boeken! Dit boek staat in het teken van minder koolhydraten en je krijgt heerlijke recepten hoe je dat kunt doen. Je leert aan de hand van hun ‘8 weken slank’-methode hoe je op een fijne en goede manier kilo’s afvalt! Dus, waar wacht je nog op!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#3. Het complete keto-dieet kookboek

het complete keto dieet kookboek

 

In dit Complete Keto-Dieet Kookboek vind je 60 makkelijke keto-gerechten. Met dit boek ga je ketogeen eten én leer je hoe het ketodieet precies werkt. Je ontdekt hoe je op een gemakkelijke en veilige manier overschakelt naar een ketogene levensstijl en hoe het dieet niet alleen goed is voor gewichtsverlies maar ook vele andere gezondheidsvoordelen heeft!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#4. Help, ik val niet af!

boek help ik val niet af vivian reijs

 

Dit gloednieuwe afslankboek ‘Help, ik val niet af!’, is van de bekende tv-presentatrice, orthomoleculair voedingscoach en hormoontherapeut Vivan Reijs. Het is net uit en nu al een gewild boek! Je leert hoe je blijvend slank kunt blijven door je hormonen de baas te zijn, want met de speciaal VIV-methode gaat afvallen je wél lukken.

Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#5. Killerbody Lifestyle

killerbody lifestyle faya lourens

 

De boeken van de bekende actrice Fajah Lourens zijn al meer dan 300.000 keer verkocht! Dit boek ‘Killerbody Lifestyle’ is dan ook razend populair! In deze vernieuwde gloednieuwe editie leer je hoe je slank en fit blijft en geen jojo-effect hebt tijdens en na het afvallen! Ook ga je werken hoe je happy bent en happy blijft met jezelf, zodat het afvallen veel makkelijker gaat. Je krijgt alle handvatten om je doelen te behalen, inclusief tips, informatie, motivatieopdrachten en voedings- en trainingsschema’s. Dus, let’s go!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#6. Koolhydraatarm 50 Dagen Programma

koolhydraatarm 50 dagen programma

 

 

Wil jij écht makkelijk afvallen zonder jezelf suf te sporten of uit te hongeren? Koop het populaire boek Koolhydraatarm 50 Dagen Programma! Boordevol weekmenu’s, recepten, tips en boodschappenlijstjes! Al ruim 43.000 vrouwen gingen je voor!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

#7. Grip op koolhydraten – snelle en makkelijke weekmenu’s

boek grip op koolhydraten

 

In het boek Grip op Koolhydraten Snelle En Makkelijke Weekmenu’s van diëtist Yvonne Lemmers leer je makkelijk en snel koolhydraatbeperkt te eten. Je krijgt handige weekmenu’s en 120 recepten voor elk moment van de dag. Het is een boek voor als je zonder trek wilt of moet afvallen!

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

Extra tip!

Vergeet dit boek ook niet! Echt een super gaaf boek! Ken jij namelijk het boek ‘Het Energieke Vrouwen Voedingskompas’ al? Dit boek heeft écht mijn ogen geopend! Het is geen specifiek afslank- of dieetboek, maar wél een super tof boek waarin je onwijs veel leert over je lichaam, je hormonen en hoe voeding invloed heeft op hormonen, waardoor afvallen ook stukken makkelijker gaat. Toen ik 5 kilo wilde gaan afvallen heb ik heel veel aan dit boek gehad en daarom geef ik deze boekentip graag aan je door.

 

het energieke vrouwen voedingskompas

 

>> BEKIJK HET HIER

 

 

Bewaar deze pin voor later:

7 populaire afslankboeken en dieetboeken voor makkelijk afvallen

 

Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor Meer informatie, lees mijn disclaimer.