DuurzaamLifestyle

5 voordelen van de biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens!

Handig! 100% biologisch afbreekbare koffiecups voor je Nespresso apparaat!

Ben je een koffieliefhebber? Dan is de koffie van De Koffiejongens echt een aanrader! Dit zijn 100% biologisch afbreekbare koffiecups voor je Nespresso apparaat! Maar dat niet alleen, er valt namelijk nog veel meer te vertellen over deze bijzondere koffie én de visie achter De Koffiejongens. Heel verrassend, vind ik. Hieronder vertel ik je dan ook de 5 voordelen van deze koffiecups! En nog iets leuks: ik mag ook een unieke kortingscode aan je geven, waarmee jij korting krijgt op hun koffie abonnement. Lees je mee?

 

Dit vind ik de 5 voordelen van de koffie van de Koffiejongens:

 

#1. De gebruikte cups veranderen in voedzame compost!

Ik voel mij een bofkont, want ik heb onlangs een nieuw Nespresso apparaat gekocht mét melkopschuimer en maak daarmee heerlijke latte macchiato en cappuccino. Dat zijn twee van mijn favoriete koffievariaties. Hiervoor had ik ook al een Nespresso apparaat en wat bij mij steeds meer begon te knagen, is dat de koffiecups bij het restafval belanden.

Toen ik hoorde van de biologische en afbreekbare koffiecups van de Koffiejongens was ik meteen om. Na gebruik kun je ze gewoon bij het GFT afval (groente-fruit-tuinafval) doen. De cups zijn namelijk gemaakt van suikerriet en maïs en daardoor 100% afbreekbaar. De cups lossen daardoor snel op en de koffie in de cups worden omgezet als super voedzame compost! Fantastisch, toch?

 

#2. Je ontvangt met een koffie abonnement de koffiecups gewoon in je brievenbus

Nóg een pluspunt: de koffie bestel je simpel online vanuit je luie stoel! Het werkt heel makkelijk: afhankelijk van hoeveel koffie je drinkt, kies je op de website van De Koffiejongens een koffie abonnement dat bij je past. Als je dat weet, dan maak je een keuze uit de 5 koffiesoorten of een mix van de 5 koffiesoorten. De koffiecups worden in dozen van 60 stuks verpakt en passen perfect door je brievenbus. Vanaf nu krijg jij aan de hand van jouw persoonlijke schema je koffie automatisch thuisbezorgd en grijp je nooit mis.

Bestel je vóór 20.00 uur ’s avonds, dan heb je het de volgende dag al in je brievenbus! Het wordt gratis bezorgd en, als het even kan, dan doen ze dat per fiets. En wil je je abonnement aanpassen, pauzeren of stopzetten, dan is dat geen probleem. Het abonnement is zelfs maandelijks opzegbaar.

 

#3. De smaak is super lekker

Ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk hoe de koffie smaakt! En ik vind het heerlijk. Je kunt kiezen uit 5 koffiesoorten, namelijk: Lungo, Lungo Forte, Espresso, Ristretto en Decaf. Ik ben zelf fan van de smaken Lungo, Lungo Forte en Decaf, maar ik zou zeggen, ga zelf ook lekker proeven!

 

biologisch afbreekbare koffiecups van de koffiejongens

 

#4. Ook aan duurzaamheid is gedacht

Dat de koffiecups 100% biologisch afbreekbaar zijn, dat is al een heel mooi streven. Maar De Koffiejongens gaan nog een stap verder. Voor elke boom die gebruikt wordt voor de verpakking van de koffiecups, wordt er een nieuwe boom geplant. Ook komt de koffie van boeren die aangesloten zijn bij de Rainforest Alliance, waardoor de koffie natuurvriendelijk wordt geteeld en de leefomstandigheden van de koffieboer veel beter zijn.

 

#5. De prijs is echt helemaal oké!

Ik vind zelf de koffiecups heel scherp geprijsd. Zéker voor alles wat je ervoor krijgt, zoals ik hierboven heb beschreven. Je kunt de koffiecups al voor € 0,30 per koffiecup bestellen, afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Dat is in ieder geval 25% voordeliger dan de koffiecups van bijvoorbeeld Nespresso!

 

Ook uitproberen? Ik mag je een unieke kortingscode geven!

Wil jij ook, net als ik, lekkere koffie drinken en het makkelijk thuisbezorgd krijgen, maar wel met aandacht voor de natuur en voor duurzaamheid? Stap dan over op de koffiecups van De Koffiejongens. En het leuke is, ik mag jou een unieke kortingscode geven, waarmee je € 6,- korting krijgt op een abonnement naar keuze of op een losse bestelling. Dit is de code: KOFFIEMUS (de kortingscode is geldig t/m 31 mei 2021). Met deze kortingscode kun je makkelijk je koffie-abonnement bestellen op de website van De Koffiejongens. Veel koffie-plezier!

 

Bewaar deze pin voor later:

5 voordelen van de biologische afbreekbare koffiecups van de koffiejongens

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Meer informatie lees je in mijn disclaimer.