Beauty & Body

5x zeer populaire nagellak zonder schadelijke stoffen! Vegan!

Gebruik het liefst nagellak zonder schadelijke stoffen

Gelakte nagels, veel vrouwen doen dat maar al te graag. Misschien doe je het in de lente en zomer vaker dan in de herfst en winter, maar er wordt door ons vrouwen veel af gelakt. Je kunt kiezen wat je wilt, het aanbod van nagellak is groot, maar probeer te gaan voor nagellak met zo min mogelijk schadelijke stoffen. Beter voor jou en beter voor het milieu! Daarom hieronder 5 soorten nagellak zonder schadelijke stoffen die heel populair zijn. En ze zijn ook nog eens allemaal vegan!

 

5 soorten vegan nagellak zónder schadelijke stoffen:

 

#1.  Benecos Vegan Nail Polish

De Benecos vegan nail polish is prachtige vegan nagellak in diverse kleuren! De Benecos-nagellakken zijn 8-Free. Dat betekent dat ze vrij zijn van Formhaldehyde, Tolueen, Kolophonium, Campher, Phthalaten, Parabenen, Silikonen und halogenorganischen Verbindingen. Het bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten, dus veel beter voor je nagels! Prijs rond de € 7,49.

Benecos Vegan Nailpolish

BEKIJK HET PRODUCT HIER >>  

 

 

#2. Boho Vegan Nagellak

Boho vegan nagellak is ook een populaire nagellak en is helemaal vegan. Het bestaat voor 73%-86% uit natuurlijke ingrediënten en verzorgen je nagels goed. Deze nagellak is sowieso 9-Free en is vrij van tolueen, formaldehyde, dibutyl phthalate, hars van formaldehyde, parabenen, xylene, kamfer, styreen en benzophenone-1. Prijs rond de € 6,95.

boho vegan nagellak rood

BEKIJK HET PRODUCT HIER >>  

 

 

#3. Glossworks Vegan nagellak

Deze Glossworks vegan nagellak is ook zeer gewild! De formule van Glossworks is 9-Free. Dit betekent dat de nagellak geen Parabenen, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Toluene, DBP, Camphor, Lood, Xylene en Ethyl Tosylamide bevat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus smeren maar! Prijs rond de € 15,95.

glossworks nagellak

BEKIJK HET PRODUCT HIER >>  

 

#4. OPI Nature Strong vegan nagellak

De OPI Nature Strong vegan nagellakken bevatten een hoge kwaliteit natuurlijke en plantaardige ingrediënten, zoals suikerriet, maïs en tarwe. Verkrijgbaar in diverse trendy kleuren! Zeer gewild! Deze nagellak is 9-Free. De prijs ligt iets hoger dan de andere nagellakken in dit overzicht, maar daarmee heb je super goede nagellak. Prijs rond de € 20,95.

opi emflowered-nagellak-nature-strong

BEKIJK HET PRODUCT HIER >>  

 

 

#5. Nailberry L’Oxygéné vegan nagellak

Deze Nailberry l’oxygéné nagellak is heel gewild, want het is ademend. Doordat het dus ademend, zuurstofhoudend en vochtdoorlatend is, blijft de conditie van je nagel veel beter. Daarnaast is deze nagellak vrij van 12 schadelijke chemicaliën en is het ook nog eens vegan en glutenvrij! Ook deze nagellak ligt wat hoger in de prijs, maar dan heb je ook echt wat! Prijs rond de € 20,50.

nailberry oxygene almond

BEKIJK HET PRODUCT HIER >>

 

Dit blogartikel bevat affiliate links. Voor meer info lees mijn disclaimer.