Beauty & Body

5 super goede multivitaminen met de beste natuurlijke ingrediënten én vegan!

Geef jezelf de beste multivitaminen. Dat verdient je lichaam!

Je wilt goede multivitaminen slikken met de beste natuurlijke ingrediënten? Zorg goed voor je lichaam door je lichaam te ondersteunen met de beste multivitamines zonder troep erin! De onderstaande 5 multivitamine pillen en tabletten vind ik daarom echt een aanrader, want ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn ook nog eens volledig vegan, lactosevrij en glutenvrij!


#1. Flinndal Multi Puur Natuur met 21 groenten- en fruitextracten en spirulina, 30 capsules

Flinndal Multi Puur Natuur bevat maar liefst 10 groenten- en 11 fruitextracten die van zeer goede kwaliteit zijn. Het bevat daarnaast ook vele gezonde voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, spoorelementen, spirulina, enzymen, co-enzym Q10 en aminozuren. De capsules zijn 100% plantaardig en ook alle ingrediënten zijn volledig plantaardig en natuurlijk. Het is vegan, glutenvrij, lactosevrij, pindavrij, sojavrij en bevat geen vis of dierlijke ingrediënten. Daarmee is het ook heel geschikt voor vegetariërs en veganisten!

flinndal multi puur natuur vegan multivitaminen
Bekijk het hier >>

 


#2. VitaminFit Multivitamine complex, 30 ml

100% natuurlijke multivitamine druppels! Deze goede multi vitamine druppels van VitaminFit Multivitamine complex bestaan uit een mix van natuurlijke plantenextracten, vitamines en mineralen. Het is volledig vegan, glutenvrij en lactosevrij en er zijn geen suikers of synthetische ingrediënten toegevoegd. Dus gewoon boordevol puur natuur!

vitaminfit vegan multivitamine complex druppels

Bekijk het hier >>

 


#3. Proviform Multi puur compleet, 60 vegicaps (MIJN FAVORIET!

Multi Puur Compleet van Proviform bestaat uit biologische ingrediënten met vele vitamines en mineralen. Het is 100% vegan, lactosevrij, sojavrij en glutenvrij. Daarnaast bevat het ook geen conserveringsmiddelen en geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Lekker puur dus en goed voor je lichaam!

proviform multi puur compleet vegan capsules

Bekijk het hier >>

#4. Fair Leaf Vegan Multivitamine Compleet, 90 capsules

Alle ingrediënten in deze Fair Leaf Vegan Multivitamine Compleet zijn van 100% plantaardige afkomst en volledig vegan. Het bevat de 20 belangrijkste vitamines en mineralen die je als volwassen vrouw nodig hebt. Vegan en lactosevrij!

fair leaf vegan multivitamine compleet capsules

Bekijk het hier >>

#5. Natuurlijke Multivitamine van Vitaminesperpost.nl, 30 capsules

Multivitamine Natuurlijk van het merk Vitaminesperpost.nl bevat 100% natuurlijke ingrediënten en is 100% vegan! Het bevat vitamines en mineralen van natuurlijk geteelde fruit- en plantenextracten. Vegan én lactosevrij!

multi vitamine natuurlijk en vegan vitaminesperpost.nl

Bekijk het hier >>

BONUSTIP!

In het bovenstaande rijtje met 5 goede 100% natuurlijke en vegan multivitaminen mag de onderstaande multivitamine niet ontbreken: Premium Multi Complex! De Premium Multi Complex van het merk Perfect Health behoort ook tot één van de beste multivitaminen. Echt een AANRADER! Het bevat een hoogwaardige kwaliteit aan vitamines, mineralen en antioxidanten en zijn 100% natuurlijk en vegan. De tabletten zijn glutenvrij, gistvrij en lactosevrij. Ze bevatten ook geen conserveringsmiddelen en geen geur-, kleur- en smaakstoffen.

premium multi complex perfect health

BEKIJK HET HIER! >>

 Heb jij nog tips?

Weet jij nog 100% natuurlijke en vegan multivitaminen van de beste kwaliteit die niet in het bovenstaande lijstje staan? Zet het gerust in een reactie hieronder en deel je tips!


Bewaar deze pin voor later:

5 goede en beste multivitaminen met natuurlijke ingrediënten en vegan


Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de genoemde supermarkten/winkels/producenten en specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie of het gebruik van de hierboven vermelde producten of de genoemde diensten. Check altijd de verpakking en/of laat je goed informeren voor gebruik van het product of de dienst!


Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *