Beauty & Body

5 beste zonnebrand crèmes en zonnebrand sprays met factor 30 (SPF 30)!

Heerlijk, het mooie weer staat weer voor de deur!

Maar, daarmee loert er ook weer een gevaar. Smeer je je namelijk niet goed in tegen de zon, dan wordt de kans op verbranding en huidziektes groter. Daarom vind je hier de 5 beste zonnebrand crèmes en zonnebrand sprays met factor 30 (SPF 30).


Test gedaan door de Consumentenbond

Ik vind de testen van de Consumentenbond fijn en betrouwbaar. De 5 zonnebrand producten die je hieronder ziet, zijn dan ook uitgekozen tot de 5 beste volgens de Consumentenbond (in 2020).


En dit zijn ze:

#1. Biodermal hydraplus zonnespray – SPF 30

De Biodermal hydraplus zonnespray SPF 30 is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste zonnebrand met een sterkte van SPF 30! Het bevat UVA/UVB filters om de huid te beschermen tegen schadelijke effecten van zonnestraling en voorkomt verbranding. De Triple Moist Complex biedt direct intensieve en langdurige hydratatie om de huid goed te verzorgen. En het fijne is: deze spray voelt niet vet of plakkerig aan!

 

Biodermal hydraplus zonnespray factor 30 spf 30

 

BEKIJK HET HIER >>

 


#2. Vision SPF 30 Every Day Sun Protection Zonnebrand

De Vision SPF 30 Every Day Sun Protection Zonnebrand is door de Consumentenbond ook goed beoordeeld. Het bevat liposomen die diep doordringen in je huid. Met deze zonnebrand ben je lang beschermd tegen de zon en wordt de huid goed verzorgd. Dat komt door de toevoeging van vitamine E en Aloë Vera, waardoor vroegtijdige huidveroudering en uitdroging wordt verminderd!

 

 

Vision Every Day Sun Protection factor SPF 30

 

BEKIJK HET HIER >>

 


#3. Drs Leenarts Zonnebrand Suncare SPF30

De Drs Leenarts Zonnebrand Suncare SPF 30 is een hele fijne zonnebrand, speciaal voor de gevoelige huid. Het is parfumvrij en door zorgvuldig uitgekozen ingrediënten is de kans op een allergische reactie klein!

 

Drs Leenarts Zonnebrand Suncare SPF30

 

BEKIJK HET HIER >>

 


#4. Eucerin Sensitive protect sun lotion SPF 30

De Eucerin Sun Sensitive Protect Lotion Light SPF 30 geeft je huid een hoge bescherming tegen UVA/UVB-straling. Deze zonnelotion bevat een driedimensionaal beschermingssysteem, waardoor je huid extra goed wordt beschermd. Het voelt niet vet of plakkerig aan!

 

Eucerin Sensitive protect sun lotion spf30

 

BEKIJK HET HIER >>

 


#5. Garnier Ambre Solaire Beschermende Zonnemelk SPF 30

De Garnier Ambre Solaire Beschermende Zonnemelk SPF30 is een fijne niet-vette of plakkerige zonnemelk. Je huid wordt goed beschermd tegen de zon en door verzorgende ingrediënten ook nog eens goed verzorgd.

 

 

Ambre Solaire beschermende zonnemelk SPF 30 beste zonnebrandcreme

 

BEKIJK HET HIER >>

Welke kies jij?

Heb jij al één van de bovenstaande zonnebrandcrèmes op het oog? Of vind je het lastig kiezen, bijvoorbeeld omdat je best wel een gevoelige huid hebt? Als je twijfelt, dan is het een idee om er bijvoorbeeld 2 uit te proberen en te kijken waar jouw huid het beste op reageert. Ook vind je op de websites van de verschillende merken vaak uitbreidere informatie. Zo ook op de zonnebrandcrème pagina van Biodermal.


Heb jij nog tips?

Gebruik jij een andere zonnebrandcrème, zonnebrand lotion of zonnebrandspray met factor 30 (SPF 30) waar je heel enthousiast over bent? Zet het gerust in een reactie hieronder!


Bewaar deze pin voor later:

5 best geteste zonnebrand creme lotion en spray factor spf 30


Kleine waarschuwing:

Veertigplus mus en de genoemde supermarkten/winkels/producenten en specialisten zijn niet verantwoordelijk voor onjuiste informatie en eventuele gevolgen bij de consumptie van de hierboven vermelde producten of de genoemde diensten. Check altijd de verpakking en/of laat je goed informeren voor gebruik!


Dit blogbericht bevat affiliate links. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *