Hartige snacksKoolhydraatarm

12 goedkope koolhydraatarme hartige snacks voor minder dan 25 cent!

Goedkope en gezonde snacks zijn echt wel te vinden

Het leven wordt steeds duurder, dat heb je zelf al vast gemerkt. En tegelijkertijd vliegen de aanbiedingen van (vaak) ongezonde snacks en tussendoortjes je om de oren. Dat is natuurlijk heel verleidelijk om te kopen, maar probeer sterk te zijn. Kies voor goedkope gezonde koolhydraatarme tussendoortjes en snacks en laat de goedkope ongezonde snacks en tussendoortjes in de schappen liggen. Dat is beter voor je gezondheid en je voelt je fitter en gezonder.

 

Voel je fitter met koolhydraatarme gezonde snacks

De onderstaande 12 goedkope koolhydraatarme producten zijn gezonde hartige snacks en kun je met een gerust hart in je winkelmandje leggen. Ze passen uitstekend binnen het koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte dieet en zijn lekker goedkoop: voor minder dan 25 cent per portie! Ze bevatten geen toegevoegde foute suikers en bestaan uit gezonde vetten die bijdragen aan een goede gezondheid. Tip: ga voor groente en noten eens kijken op de markt. Vaak kun je daar nóg goedkoper een aantal van de onderstaande koolhydraatarme producten kopen. Zeker aan het einde van de marktdag kun je vaak nog leuke aanbiedingen op de kop tikken!

 

12 gezonde en goedkope koolhydraatarme hartige snacks voor onder de 25 cent per portie:

 

#1. AH Groene olijven zonder pit (slechts € 0,10 per portie)

AH groene olijven zonder pit

 

Per potje groene olijven zonder pit betaal je € 0,56 en na het wegdoen van het vocht houd je 115 gram olijven over. Voor een portie van 20 gram ben je dus nog geen € 0,10 kwijt! En het aantal koolhydraten? Dat is nul! Deze olijven bevatten dus 0 gram koolhydraten per 100 gram!

 

 

#2. Vleestomaten (€ 0,21 per portie)

vleestomaten albert heijn

Voor deze AH vleestomaten betaal je per kilo € 2,18. Per portie tomaat van 100 gram betaal je dus maar € 0,21. En het aantal koolhydraten? Dat is maar 2,4 gram per 100 gram, dus dat is lekker laag!

 

 

#3. Jumbo Ongebrande en Ongezouten Amandelen (kleine € 0,25 per portie)

Jumbo ongebrande ongezouten amandelen

Per zakje van deze amandelen betaal je € 1,98 en een zakje bevat 200 gram. Per portie van 25 gram betaal je een kleine € 0,25! En de koolhydraten? Die zijn lekker laag, namelijk 6 gram koolhydraten per 100 gram.

 

 

#4. De Zaanse Hoeve Jong 48+ (€ 0,22 per portie)

Albert heijn zaanse hoeve jong 48 plus kaas

 

Per pak De Zaanse Hoeve Jong 48+ betaal je € 3,99 en daar zit 450 gram kaas in. Per portie van 25 gram betaal je dus maar € 0,22! En het leuke is, er zitten nul gram koolhydraten in!

 

 

#5. AH Augurken zuur (maar 8 cent per portie)

Albert heijn augurken zuur

Per pot van de AH Augurken zuur betaal je € 1,09. Na het uitlekken houd je 360 gram augurken over. Per portie van 25 gram betaal je maar € 0,08! En je raadt het misschien al: het aantal koolhydraten is maar 1,3 gram per 100 gram. Super weinig koolhydraten dus!

 

 

#6. AH Radijsjes (maar € 0,17 per portie)

Albert heijn radijsjes

Per zakje AH radijsjes betaal je maar € 0,65 en er zit 200 gram in. Per portie van 50 gram betaal je dus maar € 0,17! En radijsjes bevatten maar 4 gram koolhydraten per 100 gram, dus ook weer lekker gezond!

 

 

#7. Jumbo Salademix (0,25 per portie)

jumbo slamix

Neem lekker een bakje salade! Voor deze zak van 300 gram van de Jumbo betaal je maar € 1. Per portie van 75 gram betaal je slechts € 0,25. En sla bevat vaak maar minder dan 1 gram koolhydraten per 100 gram. Lekkerrrrr!

 

 

#8. AH Winterpeen (maar € 0,16 per portie)

Albert heijn winterpeen

Een zak van deze AH Winterpenen kost maar € 0,99 per 500 gram. Per portie van 100 gram betaal je dus maar € 0,20! Winterpenen bevatten 5,7 gram koolhydraten per 100 gram, dus dat zit wel goed!

 

 

#9. Zonnebloempitten (slechts € 0,15 per portie)

Puur mieke zonnebloempitten

Een handje van deze Puur Mieke zonnebloempitten is ook lekker als tussendoortje Zij bevatten bevatten veel eiwitten, vezels en vitamines en mineralen, zoals vitamine B en E, magnesium, koper en selenium. Deze zak van 400 gram koop je voor maar € 2,39 en als je een portie neemt van 25 gram dan ben je er nog geen € 0,15 per portie kwijt.

 

 

#10. Kokossnippers (nog geen € 0,25 per portie)

Puur mieke kokoschips

Kokossnippers zijn heerlijk als tussendoortje! Deze zak Puur Mieke kokoschips van 400 gram koop je voor € 3,99 en een portie van 25 gram is daarmee nog geen 25 cent! Het bevat maar 5,3 gram koolhydraten per 100 gram, dus dat zijn er heel weinig! Dus, prima koolhydraatarm tussendoortje!

 

 

#11. Groentebouillon biologisch (voor maar € 0,13 per portie)

Puur mieke Your Organic Nature bouillon

Deze Your Nature Organic Groentebouillon blokjes zijn super lekker. Per pakje kost het € 1,49. Met 1 soepblokje kun je 500 ml maken maar dat is best veel voor een portie. Meestal is een portie soep 250 ml, dus dat is een half bouillonblokje. Dus voor 1 portie van 250 ml betaal je slechts € 0,13. En het is súper koolhydraatarm, namelijk maar 0,8 gram koolhydraten per 100 gram. Veel andere groentebouillons zijn duurder óf bevatten meer koolhydraten en zijn lang niet allemaal biologisch. Daarom zijn deze bouillonblokjes echt een aanrader!

 

 

#12. De Zaanse Hoeve Magere roeryoghurt (een kleine € 0,25 per portie)

Albert heijn zaanse hoeve magere roeryoghurt

Deze Zaanse Hoeve magere roeryoghurt zit lekker laag in de koolhydraten (maar 4,9 gram koolhydraten per 100 gram) én is ook nog eens leuk voor je portemonnee. Per pot van 500 gram betaal je € 0,49, dus per portie van 250 gram betaal je een kleine € 0,25. Doe er bijvoorbeeld plakjes aardbeien door, dat maakt het extra lekker.

 

 

BONUSTIP OM MAKKELIJKER EN SNELLER AF TE VALLEN!

# BONUSTIP: Boek ‘De Eetswitch, afvallen zónder dieet’ 

Met het zeer populaire boek De Eetswitch, afvallen zonder dieet leer je hoe je kunt afvallen zonder te diëten!

boek de eetswitch

BEKIJK HET BOEK HIER >>

 

Let op: de prijzen kunnen in de loop der tijd iets wijzigen, maar van vrijwel alle koolhydraatarme snacks die in dit blogartikel staan, blijft de prijs onder de 25 cent per portie.

 

Dit blogartikel bevat affiliate links. Voor meer info lees mijn disclaimer.