Mind

Wil je meer werkgeluk? Unieke kans voor gratis loopbaan coaching!

Samen met een loopbaan coach op zoek naar de volgende stap in jouw loopbaan

Heb je het niet meer naar je zin op je werk, maar weet je niet goed wat je wel leuk vindt? Heb je een fijne baan en wil je graag nog meer talenten van jezelf ontdekken? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een passende baan, maar is het je nog niet gelukt? Deze 3 situaties hebben een gemeenschappelijke rode draad: je bent op zoek naar meer werkgeluk!

Je hoeft dit niet alleen te doen, want in het ‘Nederland leert door’ traject ga je samen met een coach hiermee aan de slag. Het kost jou niets, behalve een gezonde dosis doorzettingsvermogen en commitment. Pak daarom deze unieke kans voor gratis loopbaan coaching! Hoe het werkt, dat lees je hieronder.

 


Herken jij dit ook?

Als je aan mensen vraagt wat zij belangrijk vinden in hun werk, dan antwoorden zij meestal:

  • Ik wil een baan waar ik mijn eigen kracht en eigen talenten in kwijt kan
  • Ik wil een baan waarin ik mij verder kan ontwikkelen
  • Ik wil een baan waar mijn persoonlijkheid, kennis en ervaring wordt gewaardeerd
  • Ik wil een baan waarbij een goede balans is tussen werk en privé
  • Ik wil een baan met fijne collega’s, een goede werksfeer en waar de werkdruk niet te hoog is.

 

Waarschijnlijk herken jij ook één of meerdere van de bovenstaande wensen, je bent niet de enige. En het is helemaal geen gekke gedachte. In je werk wil je namelijk je ei kwijt kunnen en het naar je zin hebben. Vaak hoor je dat iemand het liefst elke werkdag met een glimlach van huis wil gaan en ermee wil thuiskomen. Dit gaat niet vanzelf, maar met het juiste zetje ligt het binnen handbereik.

 


Hoe kan het dat ik gratis loopbaan coaching kan krijgen?

Heel veel mensen zijn toe aan een nieuwe of volgende stap in hun loopbaan. De overheid wil hier graag een steen aan bijdragen en heeft het ‘Nederland leert door’ traject opgezet. Dit traject wordt volledig door de overheid gesubsidieerd, waardoor jij geen enkele euro hiervoor betaalt. Iedere Nederlander tussen de 18 en 66 jaar kan hiervan gebruik maken. Dus, val jij in deze leeftijdscategorie en ben je op zoek naar meer werkgeluk, dan staat de coach voor je klaar. Dit is wat Nienke, jouw coach in dit traject, erover vertelt:

 

 


Hoe ziet het traject eruit?

In het ‘Nederland leert door’ traject krijg je:

  • Een online arbeidsmarktscan waarin jouw kansen op de arbeidsmarkt ingeschat worden
  • 4 uur online coaching (1 op 1)
  • Inzicht in jouw gedrag en communicatie (welke bedrijfscultuur/branche zou goed bij mij passen)
  • Inzicht in jouw talenten en drijfveren (wat kan ik en wil ik)
  • Het adviestraject wordt afgerond met een ontwikkelplan. Lekker concreet voor jouw volgende stappen.

 


Wat kun je ermee?

Al in het eerste coachgesprek ga je samen met jouw coach Nienke aan de slag met jouw coachvraag. Deze coachvraag heeft betrekking op iets waarmee je op dit moment worstelt op het gebied van jouw loopbaan/carrière. Bijvoorbeeld het ontdekken van jouw talenten, het achterhalen waarom je een passende baan nog niet hebt gevonden of een andere reden.

Tijdens het traject maak je samen met Nienke je eigen stappenplan. Dit is een mooie leidraad om te ontdekken waar jouw talenten en kansen liggen. Je krijgt veel handvatten mee om zelfverzekerd en gemotiveerd de volgende stap in je carrière te zetten.

 


Wil je dit traject, dan wordt dit van jou verwacht

Coaching werkt alleen als je 100% gemotiveerd bent om met je coachvraag aan de slag te gaan. Dat geldt ook voor dit traject. Het is weliswaar voor jou kosteloos, maar niet geheel vrijblijvend. Jouw inspanning en commitment om het traject succesvol af te ronden wordt dan ook gevraagd.

 


En dan nu: wie is jouw coach?

Nienke Strikwerda van hospitality-trainingen.nl is in dit gratis loopbaan coach traject jouw coach. Ook zij weet uit ervaring hoe het is als je dolgraag verder wilt in je loopbaan, maar tegen bepaalde zaken aanloopt. Ook zij heeft destijds ervaren hoe fijn het is als je samen met een coach ontdekt waar je talenten liggen. Inmiddels is Nienke zelf al jarenlang trainer en coach, waaronder loopbaancoach.

Ik heb haar leren kennen als een warme, vrolijke, enthousiaste en geïnteresseerde coach die jou professioneel begeleidt in dit traject. Niet voor niets zei iemand die dit traject bij haar heeft gevolgd: “Nienke is een bron van inspiratie en ze voelt naadloos aan wat ik nodig heb”.

 


Hoe meld je je aan voor dit kosteloze traject?

Heb je interesse en voel je je 100% gemotiveerd om met jouw volgende stap in je loopbaan aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor het gratis loopbaan coach traject.

 


Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer informatie, lees mijn Disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *