Beauty & Body

Viteezy: jouw dagelijkse portie vitaminen en mineralen op maat!

Een vitamine- en mineralentekort sluimert er af en toe gewoon in

Vitamines en mineralen zijn ontzettend belangrijk voor je lichaam. En ongemerkt kun je regelmatig tekorten hebben. Ik werd benaderd door Viteezy of ik die van hen wilde uitproberen aan de hand van een persoonlijk vitamineplan. En het is echt onwijs leuk hoe Viteezy jou online én via het vitaminepakketje met een persoonlijke touch wegwijs maakt in de wereld van vitamines en mineralen. Lees je mee of het ook wat voor jou is?

 

De vitamines en mineralen van Viteezy bruisen van de energie, health en positiviteit!

Energie, health en positiviteit, dat zijn de 3 woorden waar ik aan denk bij Viteezy. Het begint al bij het bestellen van jouw vitamines en mineralen. Dit doe je via een leuke online quiz – ook wel een online vitaminetest genoemd – waar je meteen vrolijk en nieuwsgierig van wordt.

Je krijg een aantal vragen over je persoonlijke eigenschappen en levensstijl die je eenvoudig kunt beantwoorden. Je zoomt tijdens de quiz ook in op een aantal van jouw eventuele gezondheidsproblemen en wensen op het gebied van je gezondheid.

Het is heel laagdrempelig om het in te vullen en aan het einde van de quiz rolt er een persoonlijk vitamineplan uit. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat Viteezy jou aanraadt om bepaalde vitamines, mineralen, kruiden en/of eiwitten te slikken. Bij mij was mijn persoonlijke aanbeveling: Zink, Vitamine C en Energy Assistant:

 

persoonlijk vitamineplan

 

Leuk doosje waarin de vitamines en mineralen in handige zakjes zitten

Jouw persoonlijke samengestelde vitamines en mineralen krijg je elke maand per post thuis gestuurd. Je sluit een maandelijks opzegbaar lidmaatschap af die je ook makkelijk kunt stopzetten of pauzeren, als je dat wilt. Het vrolijke doosje bevat 30 zakjes die op een rol zitten. Ook zit er een gepersonaliseerde brief bij met extra informatie, zoals hoe je de capsules of tabletten inneemt. Elke dag maak je een zakje open en neem je de inhoud met wat water in. Super makkelijk! En omdat ze in een handig zakje zitten, kun je dit ook makkelijk meenemen in je tas.

 

Viteezy persoonlijk vitamineplan

 

Mijn eindconclusie over Viteezy

Wat ik van Viteezy vind? Dat zul je wel gemerkt hebben: ik ben enthousiast! Ik slik de Zink, Vitamine C en Energy Assistant capsules en tabletjes nu een kleine week en ik voel mij er goed bij. Om de beste resultaten te krijgen, adviseert Viteezy om de vitamines en mineralen minimaal 90 dagen te proberen. Dan kan jouw lichaam er goed aan wennen. Ik denk inderdaad dat dat belangrijk is.

Nog een grappig detail: op elk zakje waarin jouw vitamines en mineralen zitten, staat een quote, challenge, vraag of feitje van de dag. Bijvoorbeeld: probeer vandaag 10x bewust te ademen. Of: waar ben jij trots op? Of deze is ook leuk: als je een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien? Allemaal kleine ‘porretjes’ om je te laten glimlachen, te motiveren en je goed te laten voelen.

Dus, met de vitamines en mineralen van Viteezy krijg je niet alleen je dagelijkse portie vitamines en mineralen binnen, maar ook je dagelijkse portie positiviteit!

 

Bewaar deze pin voor later:

Viteezy, dagelijkse portie vitaminen en mineralen op maat

 

Dit is een gesponsorde blogpost. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.