Mind

Tips om weer helemaal jezelf te zijn!

Iedereen zit weleens niet lekker in zijn vel 

Zit je al een tijdje minder lekker in je vel? Iedereen kent weleens een periode waarbij die niet helemaal zichzelf is en niet zo goed weet hoe dit komt. Ook kan het erg lastig zijn om je weer lekker in je vel te voelen en helemaal jezelf te kunnen zijn. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen of misschien heb je niet eens echt door dat je niet helemaal jezelf bent. Er zijn verschillende manieren hoe je jezelf weer terug kan vinden om weer helemaal jezelf te zijn. Zo kan jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaan en weer lekker in je vel zitten. Hieronder vind je een aantal tips die jou helpen weer helemaal jezelf te zijn.

 

Mediteren 

Mediteren klinkt misschien als iets wat niks voor jou is. Maar toch weet je het pas als je het geprobeerd hebt. Mediteren is een goede manier om tot rust te komen en daarmee ook weer jezelf terug te vinden. Dit maakt dat mediteren zeker het proberen waard is!

Er zijn verschillende meditatie vormen. Zo kan je verschillende vormen van mediteren proberen tot dat je een meditatie vorm hebt gevonden die goed bij jou past. Ook zijn er hulpmiddelen zoals online begeleiding video’s of een meditatiekussen waardoor je aangenamer zit. Hierdoor kan jij leren hoe je kan mediteren zodat het voor jou fijn werkt. Probeer dit dagelijks of om de dag te doen zodat het echt in je routine komt. Zo kan je jezelf weer helemaal terugvinden en blijven.

 

Pilates

Ook pilates zal waarschijnlijk niet het eerste zijn wat in je opkomt om jezelf weer terug te vinden. Toch is dit een wetenschappelijk bewezen manier die vele voordelen biedt. Zo werkt pilates stemming verbeterend en is het goed voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het neemt stress weg en wekt zelfrespect op. De lijst met voordelen van het uitoefenen van pilates is erg lang en daarom is pilates ook zeker het proberen waard.

Om pilates te beoefen heb je niet veel nodig. Met een dikke yogamat kan je al snel beginnen. Zorg dat je online een goede uitleg video hebt die je door de oefeningen heen helpt. Ook hierbij is het belangrijk dat je dit probeert meerdere keren per week te doen om het snel onder de knie te krijgen en zelf de voordelen te ervaren.

 

Eenvoudiger leven

Eenvoudiger leven klinkt in eerste instantie misschien niet als iets wat je echt kan helpen. Toch kan je door eenvoudiger te leven een stuk eenvoudiger door het leven gaan. Nu klinkt dit een stuk makkelijker dan het is. Eenvoudiger leven kan voor iedereen anders zijn. Een vorm van eenvoudiger leven kan zijn dat je afstand neemt van materialisme. Hierdoor ben je minder tot niet meer bezig met welke merken mensen om je heen hebben en welke merken jij hebt. Wanneer je dit helemaal los kan laten bespaar je ook nog eens een hoop geld bij het kopen van bijvoorbeeld kleding.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer informatie lees mijn disclaimer.