Afvallen

Super fijn afslanken met Happy Weight! Ken jij het al? Zo werkt het!

Val af op een manier die bij jou past!

Herken jij het ook? Je wilt afvallen, maar dan wel op een manier die goed te doen is én waarbij de kilo’s er blijvend af blijven. Op het jojo-effect zit je namelijk niet te wachten en een crash dieet staat je ongelooflijk tegen. Maar ja, de kilo’s moeten er wel af. Ken je Happy Weight al? Hiermee val je op een goede en blijvende manier af door stap voor stap hun gezonde eet- en leefpatroon-programma te volgen. En het mooie is, ben je verzekerd bij Zilveren Kruis, dan krijg je het GRATIS, vanwege 100% vergoeding Happy Weight door Zilveren Kruis (geen eigen risico)!


Waarom kiezen voor een crash dieet als het met Happy Weight ook anders kan

Nu corona in ons leven is geslopen, hoor je dat opvallend veel besmette mensen met overgewicht op de intensive care belanden. Daar schrok ik best wel van en dat maakt mij er nog meer van bewust dat je extra goed voor je lichaam moet zorgen. Afvallen en op gewicht blijven is dus nog belangrijker geworden dan het al was. Daarbij geef ik zelf de voorkeur aan afslanken waar je plezier in hebt en houdt. Je hebt er niks aan als je na een paar dagen of weken ophoudt met afvallen, omdat het gewoonweg niet vol te houden is. Daarom vind ik het programma van Happy Weight zo fijn. En ik niet alleen, maar het Voedingscentrum raadt het ook aan!


Wat houdt het Happy Weight programma in?

Je kunt dit programma lekker thuis volgen door er zelfstandig mee aan de slag te gaan, waarbij je ook online ondersteuning krijgt. Op een goed afgeschermde persoonlijke omgeving van de website van Happy Weight kun je je resultaten bijhouden, huiswerk maken en vragen stellen.

Het totale programma bestaat uit het volgende:

  • 15 informatieve les-/weekdelen
  • praktische voedingskeuzelijst
  • beweegplannen naar keuze
  • handige bewaarband
  • huiswerktoetsen (vrijwillig).

En je krijgt nog meer! Namelijk voor ruim € 50 aan leuke cadeaus, bestaande uit:

  • een handige Happy Weight Dopper-drinkfles
  • Omrom/Yamax-stappenteller met 3D-sensor
  • het Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet in de winkel verkrijgbaar)
  • praktische taillemeter.

Een aantrekkelijk programma om mee af te vallen, vind ik. Niet voor niets hebben dan ook al ruim 60.000 mensen dit programma gevolgd.


Happy-Weight-cursuspakket


Maar hoe zit het dan met de prijs? Is het echt gratis?

Normaal gesproken kost het Happy Weight programma € 149. Maar er is nu een actie, namelijk het kost geen € 149 maar € 115. En nu komt het: ben je verzekerd bij Zilveren Kruis (aanvullend pakket 2 sterren of meer), dan betaalt Zilveren Kruis het volledige bedrag terug en krijg je het dus gratis! Er zijn geen bijkomende kosten, je zit dus nergens aan vast. Het eigen risico is niet van toepassing.

Ben je verzekerd bij een andere verzekeraar en wil je weten of je het ook gratis kunt volgen? Dan kun je op de website van Happy Weight bekijken wat jouw verzekeraar vergoedt.


Klinkt dit interessant? Zo krijg je alles vergoed en val je gratis af:

Het Happy Weight actiepakket kost dus € 115 euro (normale prijs € 149,-). Je betaalt eenvoudig en veilig via iDeal, PayPal of je creditcard of je kiest tijdens het bestellen voor vooruitbetaling. Na betaling, ontvang je automatisch direct je factuur per e-mail. De factuur dien je vervolgens in bij je zorgverzekeraar Zilveren Kruis, waarna je gauw de € 115 terugbetaald krijgt. Je betaalt het dus eerst en daarna krijg je het zo snel mogelijk teruggestort, zo simpel is het!


Wat houdt je tegen? Start vandaag nog

Staat afvallen en gezonder gaan leven hoog op jouw verlanglijstje? En heb je eigenlijk nog een laatste zetje nodig om het te gaan doen? Start dan vandaag nog met het Happy Weight programma. Niet alleen tijdens corona-tijd, maar ook in de tijd erna is het belangrijk om op je gezondheid te letten. Je staat er niet alleen voor, veel vrouwen worstelen ermee hoe ze zich een gezonde leefstijl moeten aanleren, en daarom is het fijn dat begeleide programma’s zoals Happy Weight bestaan.


Dit is een gesponsorde blogpost in samenwerking met Happy Weight. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *