Lifestyle

Lekker tot rust komen? 3 redenen om te kiezen voor Natuurhuisje.nl

Tot rust komen in de natuur is een weldaad voor lichaam en geest

Als ik aan Natuurhuisje.nl denk, dan droom ik meteen weg. Dat komt vooral ook door de naam die dat bij mij oproept: een huisje in de natuur. Heerlijk! Dan zie ik meteen een verblijf voor me midden in de natuur met vrolijk zingende vogeltjes om mij heen. Ver weg van de mensenmassa’s en genietend van de rust en stilte. Dan zie mijzelf de tijd nemen voor het lezen van een boek bij de haard in het knusse huisje of genietend van een kop koffie op het terras. Een verwenmoment voor jezelf of samen met je partner of vriend(in).

Droomde jij ook net even helemaal weg? Zoek jij ook zo’n moment om je helemaal los te maken van de drukte van alledag? Lees dan zeker hieronder 3 redenen om voor natuurhuisje.nl te kiezen.

 

Reden 1. Je weet zeker dat je in de natuur bent

De verblijven die op Natuurhuisje.nl staan, bevinden zich allemaal in de natuur. Daar hoef je dus niet over te twijfelen. Bij aankomst bij je verblijf voel je meteen de natuur en de rust om je heen. Zingende vogels, de wind die door de bomen waait, een prachtige zonsopgang en zonsondergang, uitgestrekte bossen en weilanden, in een boomgaard of bij het water, aan zee, in de bergen of in the middle of nowhere. Het kan allemaal.

Je moet er natuurlijk wel van houden en misschien is het niet voor iedereen weggelegd. Maar, als je een natuurliefhebber bent en/of je hebt rust om je heen nodig, dan kom je zeker aan je trekken. En saai is het juist helemaal niet! Er is vaak genoeg te doen, zoals dorpjes, steden en musea bezoeken, wandelingen maken, fietsen, watersport, wintersport, paardrijden en vele andere activiteiten zijn meestal binnen handbereik. Laat je verrassen wat het desbetreffende gebied jou te bieden heeft.

 

Reden 2. Voor ieder wat wils

Het leuke van Natuurhuisje.nl vind ik dat zij heel veel soorten verblijven aanbieden in zowel Nederland als in het buitenland. Had je bijvoorbeeld al eens gehoord van een ‘wikkelhuisje’? Dat is een vakantiehuisje dat gemaakt is van dik karton, zoals dit natuurhuisje in Apeldoorn. Ik had daar nog nooit van gehoord en het lijkt mij geweldig om in een wikkelhuisje te overnachten.

Wikkelhuisje en natuurhuisje in Apeldoorn Natuurhuisje ID 58296

Wikkelhuisje/natuurhuisje in Apeldoorn. Natuurhuisje-ID: 58296

 

Of heb je al eens geslapen in een yurt, pipowagen, boomhut of safaritent? Je vindt het allemaal in het aanbod. Daar vind je ook nog vele andere soorten verblijven, zoals een vakantiehuis, bungalow, appartement, chalet of blokhut, maar je kunt ook een verblijf boeken op een glamping, in een boerderij of B&B of op een boot. Gaat jouw voorkeur uit naar een basic hutje of wil je liever een luxere accommodatie, zoals een villa met zwembad? Je kunt kiezen wat je wilt.

En zoals ik al zei, je vindt er unieke vakantiehuizen in Nederland, maar ook door heel Europa. Zowel ’s zomers of ’s winters kun je jouw hart ophalen in een knus verblijf. Het boeken van een accommodatie gaat trouwens heel makkelijk. Op Natuurhuisje.nl kun je makkelijk aanvinken wat jouw wensen zijn en dan krijg je een handig overzicht van de mogelijkheden. Het boeken en betalen gaat heel eenvoudig en binnen een paar stappen heb jij jouw verblijf geboekt.

 

Reden 3. Je draagt een steentje bij aan de natuur

Ik heb altijd een zwak voor bedrijven die iets terug willen doen voor de natuur. Dat vind ik een mooi gebaar. Natuurhuisje.nl doet dat op een speciale manier, want 2% van hun omzet schenken zij aan lokale natuurprojecten. Dus zodra jij een verblijf boekt op Natuurhuisje.nl, dan draag jij hier ook automatisch aan bij. Tot nu toe is er bijna € 290.000 geschonken aan deze projecten. Wauw! Hierbij kun je denken aan de aanleg van 50 voedselbossen in België en Nederland, het renoveren van een vogelwachtershuisje op Texel en het herstellen van bos in Breda tot het planten van 1 miljoen bomen in Afrika.

 

Kortom…,

In alle opzichten vind ik het aanbod en de opzet van Natuurhuisje.nl heel fijn. Mens, dier en natuur komen samen en ik hoop dat daar in de toekomst nog vele nieuwe verblijven bij komen. Het continu blijven rennen in deze hectische wereld kan op deze manier plaatsmaken voor genieten in de natuur. Even helemaal opladen, in je eentje, met je gezin of met lieve vriendinnen. Ik noem het ook wel ‘genieten pur sang’, waarbij je weer volop energie – en met rode wangen door de zomerzon of een frisse neus door de heerlijke herfstwandelingen – je dagelijkse leven weer kunt oppakken.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.