Lifestyle

Is jouw smartwatch aan een update toe? 

Er zijn maar weinig sporters te vinden die geen smartwatch gebruiken. Een smartwatch kan je prestaties naar een hoger niveau tillen. Je horloge is namelijk niet alleen een middel om de tijd bij te houden, je horloge registreert werkelijk alles wat jij nodig hebt om jezelf te verbeteren. Denk hierbij aan je hartslag, aan de snelheid waarmee je loopt, aan de route die je loopt en het aantal stappen dat je zet. Tel daar bij op dat dit alles ook nog eens overzichtelijk gepresenteerd wordt in de bijgeleverde app en je kunt wel stellen dat je met een smartwatch de perfecte personal assistant om je pols hebt.

Gebruik jij jouw horloge heel veel, dan zul je merken dat je bandjes vies of versleten raken. Wij laten je zien wat je kunt doen om je horloge weer in topconditie te krijgen.

 

Vervang je bandje

Het is niet vreemd dat je horlogebandje vies wordt wanneer je je horloge veel gebruikt tijdens het sporten. Wanneer je je sterk inspant, begin je te zweten en zweet is zuur en kan daarom je horlogebandje aantasten. De bandjes zijn hier in principe tegen bestand, maar niets heeft het eeuwige leven. Het kan daarom zijn dat je je bandje moet vervangen. Dit is gelukkig een fluitje van een cent. Je kunt namelijk gewoon nieuwe Garmin horloge bandjes bestellen. Je oude bandje kan eenvoudig worden losgemaakt van je horloge en je kunt vervolgens je nieuwe bandje zo vastklikken. Garmin vindt het belangrijk dat er veel te kiezen valt, dus je kunt bandjes in alle kleuren van de regenboog kopen. Je kunt dus ook meerdere bandjes kopen zodat je ook een beetje kunt variëren en waardoor je zeker weet dat jouw horloge bij iedere outfit zal passen.

 

Vervangen is beter dan herstellen 

Heb jij jouw horloge al vele jaren en heeft het daarom meer nodig dan enkel een nieuw bandje? Dan is het misschien aan te raden om eens te kijken of je niet gewoon een nieuwe smartwatch dames wilt kopen. De techniek van deze horloges is in de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld waardoor een nieuw horloge ook weer met vele nieuwe mogelijkheden komt. Wat dacht je van een veel betere batterij die niet meer elke dag opgeladen hoeft te worden? Wil je je smartwatch ook tijdens informele gelegenheden dragen? Kies dan voor een mooi hybride model. Met dit horloge hou je niet alleen je sportprestaties bij, maar voeg je ook een mooie touch toe aan je outfit.

 

Bestel online 

Of je nou een nieuw horlogebandje nodig hebt of voor een compleet nieuw horloge wilt gaan, koop altijd online. Daar kun je namelijk altijd de laatste modellen vinden voor de scherpste prijzen. Bovendien kun je hier heel eenvoudig door het aanbod gaan wanneer je gebruikmaakt van de zoekfilters van de site. Zo kun je aangeven wat je ongeveer in gedachten had, wat je budget was en welke kleur je voorkeur heeft. Heb je de perfecte match gevonden? Bestel hem dan vandaag nog.

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.