Afvallen

Afvallen? Gratis Happy Weight voor Zilveren Kruis-verzekerden

Happy Weight: voor een gezond gewicht

Veel vrouwen stoeien met hun gewicht. Zelf behoor ik ook tot die groep vrouwen. Ik vind een gezond gewicht belangrijk, omdat ik merk dat ik mij dan fit en vitaal voel. Maar, het valt soms niet mee om af te vallen en een gezond gewicht te behouden. Daarom vind ik initiatieven zoals Happy Weight heel fijn. Dit is een programma dat je helpt met het krijgen en behouden van een blijvend gezond gewicht. En ben je verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan krijg je voor Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis (bij een aanvullend pakket van 2 sterren of meer)! Hoe dat precies zit? Dat vertel ik je hieronder.

 

Wat is het programma van Happy Weight?

Het Happy Weight programma is ontwikkeld door Nederlandse deskundigen en wordt ondersteund door het Voedingscentrum. Het programma helpt jou om een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Dus, wil je afvallen, gezonder leven en geen jojo-effect meer met afvallen? Doe dan ook mee! Je leert in 15 weken hoe je jouw eetgewoonten verandert naar een gezond eetpatroon.

Het Happy Weight programma is een online programma dat je lekker in je eigen tempo kunt volgen. Het is geen streng dieet, er zijn geen strenge regels en je hoeft ook niet aan de poeders en pillen. Je gaat op een hele laagdrempelige manier én met een vleugje gezond verstand aan de slag met jouw gewicht en met je fit en vitaal voelen. Denk je dat het jou niet gaat lukken? Maar liefst ruim 70.000 vrouwen is het wel gelukt! Dus probeer het daarom ook en ga voor een gezond gewicht.

 

Gratis voor Zilveren Kruis verzekerden

Zoals de titel van dit blogartikel al doet onthullen: ben je verzekerd bij Zilveren Kruis (met een aanvullend pakket van 2 sterren of meer)? Dan kun je het Happy Weight programma helemaal gratis volgen!

 

Maar, wat krijg je dan?

In het Happy Weight programma is inbegrepen:

  • 15 interessante en leerzame les-/weekmodules
  • Praktische voedingskeuzelijst
  • Op maat gemaakte beweegplannen
  • Een mooie ordner waarin je alles kunt bewaren
  • Huiswerktoetsen die je kunt maken als je dat wilt (is niet verplicht).

 

Je krijgt daarnaast óók leuke cadeaus, ter waarde van € 35. Dit bestaat uit:

  • Happy Weight-drinkfles
  • Happy Weight inspiratiereceptenboek (niet verkrijgbaar in de winkel, dus alleen exclusief voor jou!)
  • Taillemeter.

Happy Weight pakket

Het pakket van Happy Weight dat je thuisgestuurd krijgt

 

Hoe kun jij ook meedoen aan het Happy Weight programma?

Het Happy Weight programma, met alles wat je erbij krijgt, kun je bestellen op de website van Happy Weight. Het kost normaal gesproken €149,00, maar nu tijdelijk slechts €115,00. En ben je verzekerd bij Zilveren Kruis? Zoals ik hierboven al aangaf, dan krijg je voor Happy Weight 100% vergoeding door Zilveren Kruis (bij een aanvullend pakket van 2 sterren of meer). Dan betaal je dus niets en volg je het programma gratis!

Dus, schaf het Happy Weight programma ook aan! Na betaling op de website van Happy Weight krijg je een factuur die je kunt indienen bij Zilveren Kruis Achmea. Zij betalen het aanschafbedrag van € 115 terug (bij een aanvullend pakket van 2 sterren of meer). Hier is geen eigen risico van toepassing.

Na de aanschaf van het programma krijg je per post het uitgebreide pakket thuisgestuurd. Ook kun je op de website van Happy Weight in een veilige portal bijhouden hoe jouw reis naar een gezond gewicht verloopt en kun je vragen stellen en je huiswerk indienen.

Dus tja, waar wacht je nog op? Ga net als al die andere ruim 70.000 vrouwen lekker aan de slag met het bereiken en behouden van een gezond gewicht. Voel je kiplekker, voel je fit en voel je trots op je eigen lichaam.

 

Dit is een samenwerking met Happy Weight. Voor meer info lees mijn disclaimer.