DinerKoolhydraatarm

5 kant-en-klare koolhydraatarme Kerst voorgerechten bij de Jumbo!

Handige koolhydraatarme kant-en-klare voorgerechten voor met Kerst

Kerst komt er weer aan en dat betekent nadenken wat je wilt gaan eten. Met een koolhydraatarm dieet is dat soms best wel even zoeken, want niet alles is koolhydraatarm. Maar de onderstaande koolhydraatarme kant-en-klare voorgerechten van de Jumbo zijn wél koolhydraatarm en snel klaar. Je kunt natuurlijk ook zelf alles maken, maar als je het dit jaar anders wilt doen en op zoek bent naar kant-en-klare koolhydraatarme voorgerechten, dan zijn deze 5 ideeën bij de Jumbo een aanrader.

 

Koolhydraatarm eten met Kerst kan gewoon

Ik volg al een tijdje het koolhydraatarme dieet. Of eigenlijk is het voor mij geen dieet meer, maar een lifestyle. Ik vind het dan ook geen probleem om ook tijdens Kerst koolhydraatarm te eten. Misschien lukt dat niet helemaal en stop ik tijdens de Kerstdagen iets in mijn mond dat iets teveel koolhydraten bevat, maar dat moet kunnen vind ik.

Zolang je in de gaten houd dat het niet teveel koolhydraten zijn, dan kun je met Kerst ook af en toe wat snoepen. Maar, om eerlijk te zijn, vind ik het heerlijk als ik na de Kerstdagen op de weegschaal sta en zie dat ik nauwelijks ben aangekomen en tóch lekker heb gegeten en gedronken. Dus, wil jij dat ook, en heb je dit jaar geen zin om je Kerst-voorgerecht vers te bereiden, dan zijn de onderstaande 5 ideeën voor koolhydraatarme voorgerechten van de Jumbo een aanrader:

 

#1. Jumbo Zalm Tartaartjes 2 Stuks

Slechts 4,5 gram koolhydraten per 100 gram!

zalm tartaartje jumbo

BEKIJK HET HIER >>

 

 

#2. Jumbo Garnalen Cocktail met Zeekraal, Limoen en Tomaat 220g

Slechts 3,1 gram koolhydraten per 100 gram!

garnalen cocktail jumbo supermarkt

 

 

#3. Jumbo Pastinaak Soep met Truffel Smaak 4-6 Personen

Slechts 3,4 gram koolhydraten per 100 gram!

Jumbo Pastinaak Soep met Truffel Smaak

BEKIJK HET HIER >>

 

 

#4. La Place Verse Soep Oosterse Stijl Pompoen met Kokos 500g

Slechts 2,5 gram koolhydraten per 100 gram!

La Place Verse Soep Oosterse Stijl Pompoen met Kokos 500g

BEKIJK HET HIER >>

 

 

#5. Jumbo Carpaccio Hollandse Stijl 127g

Slechts 2,3 gram koolhydraten per 100 gram!

Jumbo Carpaccio Hollandse Stijl 127g

BEKIJK HET HIER >>

 

 

Je Kerst-voorgerecht zelf maken of kant-en-klaar kopen?

Je kunt natuurlijk ook zelf je koolhydraatarme Kerst-voorgerechten bereiden. Dan kun je je voorgerecht nóg gezonder maken door geen pakjes en zakjes te gebruiken, maar alleen maar verse en gezonde ingrediënten.

Toch kiest niet iedereen daar voor, want misschien heb je te weinig tijd? De Kerstdagen zijn soms al hectisch genoeg en als je dan ook nog eens uren in de keuken moet staan, dan is dat misschien teveel van het goede.

Dus, als je dit jaar met Kerst koolhydraatarm wil blijven eten én je hebt geen zin of tijd om te koken, dan zijn de bovenstaande tips heel handig. Met deze kant-en-klare koolhydraatarme voorgerechten van de Jumbo heb je binnen een mum van tijd een lekker en gezellig voorgerecht op tafel staan.