Beauty & Body

Review: voetverzorgingsproducten kopen bij BeeZ.nl

Mijn voeten hadden extra verzorging nodig

Vooral in de zomer, maar soms ook in de winter, heb ik last van eeltvorming op mijn voeten. ’s Zomers loop ik graag op blote voeten in mijn huis en tuin en draag ik vaak slippers en open schoenen. Ik irriteer mij dan wel aan het eelt op mijn voeten. Ook doe ik graag aan hardlopen, maar na mijn hardlooprondje staan mijn voeten vaak op ‘ontploffen’ van de warmte en het harde werken. Daar zocht ik een verkoelende crème voor. Tijd dus om op zoek te gaan naar goede voetverzorgingsproducten voor deze ‘kwaaltjes’. Die heb ik gevonden! Lees je mee?

 

BeeZ.nl vroeg mij 2 voetverzorgingsproducten te testen

Ik ben blij dat ik werd benaderd door BeeZ.nl. Dit is een webshop voor veel verschillende soorten producten met de focus op beauty- en pedicure producten. In hun assortiment hebben zij voetverzorgingsproducten en ik mocht 2 van deze producten naar keuze testen.

Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het product Naqi Happy Feet Koelen wilde ik namelijk graag uitproberen voor het koelen van mijn voeten na het hardlopen. En het product Laufwunder Eeltverminderingscrème wilde ik graag gebruiken om het eelt op mijn voeten te verminderen. Daarom spraken deze 2 producten mij direct aan. Ik probeerde ze uit en mijn bevindingen lees je hieronder.

 

producten voor je voeten kopen bij beez.nl

De 2 producten die ik heb getest: Naqi Happy Feet Koelen en Laufwunder Eeltverminderingscrème

 

Voordelen van Naqi Happy Feet Koelen

De Naqi Happy Feet Koelen crème heb ik uitgeprobeerd en dit vind ik grote voordelen:

 • Heerlijk ruikende zachte crème
 • Mijn voeten voelen na het hardlopen direct koeler aan en dat voelt heel aangenaam aan
 • De crème trekt snel in
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding, want het kost slechts € 5,09 per verpakking
 • Ook goed voor mensen die reuma of diabetes hebben en hun voeten willen verkoelen. Hier heb ik zelf gelukkig geen last van, maar ik vind het wel goed dat dit product voor mensen met deze klachten geschikt is.

Heb ik ook nadelen ontdekt? Nee, eigenlijk helemaal niet. Behalve dat je handen en de kamer waarin je de voetencrème op je voeten smeert – zoals de badkamer – nog wel even ruiken naar de crème, maar ik vind dat niet erg.

 

Voordelen van Laufwunder Eeltverminderingscrème

Ook de Laufwunder Eelverminderingscrème heb ik dus uitgeprobeerd en lees hieronder wat ik de pluspunten ervan vind:

 • Zachte en verzorgende crème
 • Ik merkte na een paar dagen al dat het eelt minder werd
 • Mijn voeten voelen zacht aan
 • Niet te vette crème die snel intrekt
 • Goede prijs-kwaliteit verhouding, want het kost slechts € 4,65 per verpakking.

En de nadelen? Die heb ik niet kunnen vinden.

 

Wat vind ik van het bestellen bij BeeZ.nl?

Het bestellen van producten in de webshop van BeeZ.nl gaat super goed. Gewoon goede service en de producten worden op tijd geleverd. En er zit een leuk bedankkaartje bij als je het pakket opent. Dit zijn nog meer voordelen:

 • Goede prijzen van de producten, vind ik
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Je kunt ook achteraf betalen
 • Bestel je vóór 23:59 uur, dan krijg je de producten de dag erna al geleverd
 • Je kunt ook producten in grotere aantallen kopen. Handig als je bijvoorbeeld pedicure bent of in de beautybranche werkt
 • Meer dan 20 jaar ervaring!

Eén nadeeltje bij het hele bestel- en bezorgproces vind ik dat de 2 producten, die ik had besteld, in een te grote doos werden bezorgd. Dat had van mij wel een kleinere verpakking mogen zijn, want een grote verpakking met veel verpakkingsmateriaal is zonde. Ze waren wel goed verpakt en werden netjes en onbeschadigd bij mij thuis bezorgd, maar dus in een te grote doos. Verder vind ik BeeZ.nl helemaal top!

 

Dit is een gesponsord blogartikel. Voor meer info lees mijn disclaimer.