Online Pinterest cursus

online pinterest cursus waanzinnige pinterest strategie


Herken je dit gestoei met webbezoekers?

→ Je krijgt maandelijks maar een handjevol webbezoekers en je baalt ervan

→ Je wilt meer gratis webverkeer aantrekken, maar je weet niet hoe

→ Je wilt meer vrije tijd, maar je blog, webshop of bedrijf slurpt je tijd op

→ Je adverteert je suf, maar het webverkeer daalt snel als je niet adverteert

→ Je wilt meer verdienen aan je webbezoekers, maar hoe dan?


..

Geloof me, ik (her)ken waar jij mee worstelt!

Dús ik ging een aantal maanden aan de slag met het zoeken naar én meer webverkeer én webbezoekers die gewoon perfect tot mijn doelgroep horen (en dus geld opleveren). En de waanzinnige oplossing die ik vond, was: Pinterest!

..


IK LEER JE HOE JE MET MIJN IJZERSTERKE PINTEREST STRATEGIE MAANDELIJKS TOT WEL 100.000 MENSEN AANTREKT NAAR JE BLOG, BEDRIJFSWEBSITE EN/OF WEBSHOP!
Muriel ten Haken
(Pinterest trainer en oprichter van Veertigplus mus)
geen tekst…….

NÚ VAN € 57,- VOOR SLECHTS 27 EURO!

……………………….


Bekijk de promovideo over deze cursus:


Weer een regel

Als ik het kan, waarom zou jij het dan niet kunnen?

Pinterest is echt TOP om mee te werken. Of je nu een blog, webshop of bedrijfswebsite hebt, Pinterest helpt jou om je webverkeer explosief te laten groeien! Maar met alleen een Pinterest account en het af en toe plaatsen van een pin, kom je niet heel ver. Daarom heb ik een waanzinnig Pinterest strategie ontwikkeld die WERKT! En om het met jou te delen heb ik een slimme online Pinterest cursus ontwikkeld waar je direct mee kunt beginnen.

Enter

DIT WIL IK OOK! >>


Weer een enter

Waar liggen voor jou als blogger, ondernemer en/of online marketeer kansen met Pinterest?

Alleen al in Nederland zijn er ruim 3,5 miljoen Pinterest gebruikers en groeit het platform enorm snel. En het biedt grote kansen: ruim 88% van de mensen op Pinterest doet een aankoop naar aanleiding van pins die ze zagen! En het bijzondere is: zakelijk wordt er nog té weinig gebruik gemaakt van Pinterest, dus daar kun jij als blogger, zzp’er, ondernemer, webshophouder of online marketeer enorm van profiteren.

tussenzin


IN MEI 2020 VONDEN ER OP MIJN WEBSITE VIA PINTEREST RUIM 165.000 SESSIES PLAATS EN WAREN ER VIA PINTEREST 203.625 PAGINAWEERGAVEN OP MIJN WEBSITE!

Muriel ten Haken
3x

enter enter


Met de online Pinterest cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’ gaat jouw webverkeer explosief groeien!

Regel invoegen

In de online Pinterest cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’ leer je:

Wit

Hoe je binnen enkele maanden een explosieve groei aan webbezoekers op gang brengt én houdt

 Hoe je zonder te adverteren een grote stroom gratis Pinterest bezoekers en organische webbezoekers trekt

 Hoe je goede en haalbare Pinterest doelstellingen voor jezelf creëert

 Hoe je je veel beter kunt inleven in je doelgroep, zodat je pins mega scoren

 Waar jij de perfecte hashtags en zoekwoorden kunt vinden voor op je pins

 Hoe je een onweerstaanbaar zakelijk Pinterest account aanmaakt en/of optimaliseert

 Hoe jouw Pinterest borden, pin-layouts, pin-teksten en pin-omschrijvingen volledig matchen met jouw doelgroep

 Waarom Tailwind tribes en Pinterest groepsborden extra webbezoekers aantrekken en hoe je dat slim doet

 Hoe je mijn bewezen Pinterest strategie makkelijk toepast voor jouw blog, website en/of webshop voor een groot Pinterest succes

 Wat het algoritme van Pinterest is en hoe jij daar goed op kunt inspelen

 Hoe je met diverse tools nauwkeurig kunt checken hoe je blog, website en/of website scoort en je op tijd kunt bijsturen.

enter

DIT WIL IK OOK! >>


Regel ertussen

Dit krijg je!

NÚ VAN € 57,- VOOR SLECHTS 27 EURO!

De complete online Pinterest cursus kost je géén 57 euro, maar slechts 27 euro, en bestaat uit:w

itte regel

20 duidelijke en uitgebreide video’s

In totaal 5 uur en 38 minuten aan lesmateriaal

Levenslange toegang tot de cursus

Uitgebreid werkboek van ruim 100 pagina’s, boordevol Pinterest tips, oefeningen en ideeën

 BONUSVIDEO: Leer alles over Canva

 BONUSVIDEO: Hoe Tailwind heel veel werk uit handen kan nemen!

 GRATIS: Pinterest planningsformulier

 GRATIS Pinterest kalender.

Leer op eigen tempo

Cursus certificaat

Witregel


online pinterest cursus volgen

tussenregel

JA! IK WIL DEZE WAANZINNIGE CURSUS! >>


Witregel

Cursusinhoud:

Videoles 1. Yeahhh, je hebt de stap gezet naar mega Pinterest succes! (11:00 minuten)

Videoles 2. 7 coole feiten over Pinterest en de 5 biggest voordelen (08:00 minuten)

Videoles 3. Zonder doelen geen succes! (05:00 minuten)

Videoles 4. Wie is jouw (droom)doelgroep? (08:00 minuten)

→ Videoles 5. Speuren naar zoekwoorden en hashtags (25:00 minuten)

→ Videoles 6. Zakelijk Pinterest account is een MUST en zo zet je het goed op (24:00 minuten)

→ Videoles 7. Zo maak je een onweerstaanbaar Pinterest profiel (08:00 minuten)

→ BONUSVIDEO: Instructievideo over Canva (17:00 minuten)

→ Videoles 8. Zo creëer je Pinterestborden waar mensen van smullen (12:00 minuten)

→ Videoles 9. Pin layouts die mega scoren! (16:00 minuten)

→ Videoles 10. Slimme pin-teksten waarmee jij mensen aantrekt als een magneet (12:00 minuten)

→ Videoles 11. Pin beschrijvingen waar je doelgroep, Pinterest en zoekmachines niet omheen kunnen! (12:00 minuten)

→ Videoles 12. Zo zet je Pinterest ook slim in op je website (15:00 minuten)

→ BONUSVIDEO: Waarom Tailwind je grootste vriend is! (25:00 minuten)

→ Videoles 13. Waarom Tailwind tribes en Pinterest groepsborden super interessant zijn! (15:00 minuten)

→ Videoles 14. En dan nu: mijn IJZERSTERKE Pinterest strategie! (22:00 minuten)

→ Videoles 15. Mijn Pinterest werkwijze die absoluut werkt! (53:00 minuten)

→ Videoles 16. De geheimen van het Pinterest algoritme waar jij je voordelen uit kunt halen (09:00 minuten)

→ Videoles 17. Meten = zeker weten! (39:00 minuten)

→ Videoles 18. En nu jij! Veel succes! (02:00 minuten).


leeg

Deze online Pinterest cursus is uitermate geschikt voor:

tussenzin

 Beginnende en ervaren bloggers/influencers die veel meer webbezoekers willen trekken

 Webshophouders die hun omzet willen vergroten

Ondernemers die Pinterest als (nieuw) kanaal slim willen inzetten

 ZZP’ers en eenmanszaken die willen ontdekken hoe zij zelf met een goede Pinterest succesformule hun webverkeer en daarmee hun omzet kunnen laten groeien

 Online marketeers die een doordachte, gestructureerde en bewezen Pinterest strategie willen implementeren in hun (online) marketingplannen

 Iedereen die geïnteresseerd is in Pinterest en dit hobbymatig of beroepsmatig meer wilt gaan inzetten.


Zin ertussen

Deze cursus is juist niet voor jou als je…

white

alleen maar de cursus aanschaft en er verder niet veel mee doet

niet de tijd of interesse hebt om er volledig voor te gaan (het gaat niet vanzelf, je zult er zeker wat voor moeten doen)

denkt dat een gratis cursus je beter gaat helpen.


….

Wat anderen zeggen:

review online pinterest cursus


review online pinterest training


……

Wie is de trainer?

Mijn naam is Muriel en ik ben jouw trainer tijdens de cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’. Als blogger, influencer en online marketeer heb ik ontdekt welke enorme positieve boost Pinterest aan je website kan geven.

Met mijn blog Veertigplus mus heb ik in korte tijd – door Pinterest – de stroom aan gratis webbezoekers explosief zien stijgen naar ruim 100.000 bezoekers per maand. Dat was echt een eye-opener! En deze bezoekersaantallen stijgen iedere dag.

De basis van dit succes is mijn goed doordachte Pinterest strategie die ik gestructureerd toepas in mijn marketing. In de cursus ‘Waanzinnige Pinterest strategie’, die ik met plezier voor bloggers, ondernemers en online marketeers heb ontwikkeld, leer je van A tot Z álles over mijn ijzersterke Pinterest strategie, zodat ook jij kunt profiteren van de kracht van Pinterest. Start daarom vandaag nog en vergroot je webverkeer en omzet met Pinterest.

Pinterest trainer


white enter

Wil je wel, maar twijfel je nog? 

Misschien wil je graag deze cursus volgen, maar spoken er in je hoofd nog wat twijfels rond? Dat is logisch, want de cursus is niet zomaar een cursus, het is een cursus en een traject waarin je tijd, geld en geduld moet investeren. Maar misschien kan ik wat twijfels wegnemen? Twijfel je bijvoorbeeld over het volgende:

tussenzinnetje

Ik heb toch nog een vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Stuur gerust een e-mail naar muriel@veertigplusmus.nl! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

vraag

Wat kost de cursus?

AANBIEDING: de cursus kost nú 27 euro (in plaats van 57 euro). Hiervoor krijg je 20 uitgebreide video’s en bonusvideo’s (in totaal 5 uur en 38 minuten aan videomateriaal), een uitgebreid werkboek van ruim 100 pagina’s boordevol Pinterest tips en diverse oefeningen, een gratis Pinterest planningsformulier en een gratis Pinterest kalender.

Wit

Ga ik de investering wel terugverdienen?

Ja! Dat durf ik met zekerheid voluit uit te spreken. De Pinterest strategie die je in deze cursus leert, zorgt voor veel meer kwalitatieve webbezoekers. Om je een beeld te geven: ik ben door Pinterest in 5 maanden tijd van 1.000 naar 100.000 gratis webbezoekers gegaan per maand! Dat levert mij per maand heel veel extra omzet op. Al deze mensen kun je met je pins verleiden om naar je webshop te gaan of om zich aan te melden voor je nieuwsbrief of om zich in te schrijven voor je training, etc. Dat verdient zich dus snel weer terug.

witregel

Gaat het mij wel lukken?

Waarom mij wel en jou niet? Als jij gemotiveerd genoeg bent, als je minimaal een paar uur per week kunt vrijmaken voor Pinterest en als je consequent mijn Pinterest strategie toepast (waarbij je ook een gezonde dosis geduld hebt!), dan gaat het je lukken om je webverkeer enorm te laten groeien!

Witte zin

Waarom heb ik de cursus nodig als ik ook zelf Pinterest kan uitproberen?

Pinterest zelf uitproberen kan natuurlijk ook! Maar waarom zou je dat doen? Uit ervaring weet ik dat het onwijs veel tijd kost om alles van Pinterest onder de knie te krijgen, en dan vooral om te ontdekken wat wel en wat niet werkt. Ik heb dat allemaal al voor je uitgedacht en uitgeplozen. Dat scheelt jou heel veel tijd en je kunt zó instappen in mijn doordachte Pinterest strategie.

Wit

Ik heb al een andere Pinterest cursus gevolgd, wat voegt deze cursus dan nog toe?

Hartstikke goed juist! Dan heb je de basiservaring al onder de knie! Maar kennelijk triggert er toch nog iets bij je om nóg beter Pinterest in te zetten? Ik weet niet wat je allemaal bij de andere Pinterest cursus hebt geleerd, maar ik weet wel dat mijn ijzersterke Pinterest strategie jouw Pinterest werkwijze alleen maar kan versterken.

Regel

Het lijkt wel een sprookje, klopt dat?

Haha! Ja, het klinkt als een sprookje, maar het wordt een sprookjesachtige realiteit als je Pinterest goed inzet voor je website. Ik kon eerst ook niet geloven dat mijn Pinterest strategie zo goed werkt. Maar ja, de statistieken van Google Analytics, Pinterest en Tailwind zeggen toch écht dat ik maandelijks meer dan 100.000 bezoekers trek naar mijn website. Dat was echt een eye-opener. Dus ga ervoor en beleef ook wat ik beleef!

white space

Ik ben echt een beginner met Pinterest, red ik dat dan wel?

Ja! De cursus is ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden. Dus als beginner leer je stap voor stap wat je nodig hebt om tot een Pinterest succes te komen.

space

Ik heb juist veel ervaring met Pinterest, wat voegt de cursus dan toe?

Ik heb gemerkt dat je met veel ervaring ook een beetje ‘Pinterest-blindheid’ kunt oplopen. Oftewel, veel doe je op de automatische piloot en veel denk je al te weten. Toch leer ook ik nog steeds bij van hoe anderen Pinterest inzetten. Ik lees artikelen, volg af en toe een cursus en blijf me verdiepen in Pinterest. Gewoon, omdat ik niet vast wil roesten in mijn eigen gewoonte(s) en open wil staan voor andere ideeën. Jij ook?

Witregels

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt beginnen wanneer je wilt!

Witte regels

Hoe lang duurt de cursus en voordat ik alles onder de knie heb?

De cursus bestaat uit ruim 5½ uur waardevol videomateriaal. Daarna gaat het echte beginnen van start en het hangt van jezelf af hoe lang je in de praktijk nodig hebt om alles uit te proberen en te leren. Maar geef jezelf én Pinterest de tijd. Dus, als je mijn Pinterest strategie direct vanaf het begin dagelijks/wekelijks toepast, dan zul je binnen 3 maanden echt wel goede resultaten moeten kunnen zien!

Laatste witregel

Ik ben om! Hoe kan ik mij aanmelden voor de cursus?

Leuk dat je de stap zet! Klik hieronder op de groene button om de cursus aan te schaffen en om direct van start te gaan!

Witregeltje

IK BEN OM! IK WIL DIRECT STARTEN >>

Laatste zin

Een gedachte over “Online Pinterest cursus

Reacties zijn gesloten.