Online cursus Blij Leven Met Een Lactose Intolerantie

 

Kun je zorgeloos leven met een lactose intolerantie? Jazeker!

In deze uitgebreide en praktische lactose intolerantiecursus leer je van A tot Z alles over een lactose intolerantie en ontdek je hoe eenvoudig je je dagelijkse leven optimaal lactosevrij inricht!

 

De cursus in het kort:

→ Ontdek hoe je zorgeloos lactosevrij kunt leven!

→ Leer van A tot Z alles over lactose intolerantie.

→ Super veel voorbeelden en praktische tips.

Méést praktische lactose intolerantiecursus ooit!

No nonsens, ik vertel je namelijk hoe het écht is om een lactose intolerantie te hebben en deel veel tips uit mijn eigen lactosevrije leven!

 

 

IK LEER JE IN DEZE ONLINE CURSUS HOE JE SUPER FIJN KUNT LEVEN MET EEN LACTOSE INTOLERANTIE!

SCHAF DE CURSUS NÚ AAN VAN € 47 VOOR SLECHTS 27 EURO!

 

DIT WIL IK OOK! >>

 

 

Heb jij een lactose intolerantie? Je bent niet de enige…

Wist je dat in Nederland en België 1 op de 7 mensen een lactose intolerantie heeft? Dat zijn dus miljoenen mensen! Velen komen er pas na jaren achter dat het hebben van diarree, winderigheid, misselijkheid en opgezette buik door melk en melkproducten wordt veroorzaakt. Zo is dat ook bij mij gegaan en misschien ook bij jou?

 

Hoe dan ook, als je eenmaal weet dat je een lactose intolerantie hebt, dan staat je leven even op z’n kop, want er ontstaan veel vaak vragen en onduidelijkheden.

 

En als je een lactose intolerantie hebt, hoe dan verder?

Als je eenmaal weet dat je een lactose intolerantie hebt, hoe richt je je leven dan in? Waar moet je bijvoorbeeld op letten met boodschappen doen en met eten bereiden? Welke lactosevrije producten zijn er allemaal? Hoe kun je zorgeloos lactosevrij op vakantie gaan? Waar moet je op letten als je uit eten gaat en kunnen lactasepillen je klachten verminderen?

 

En last but not least, wat gebeurt er eigenlijk in je lichaam, waardoor je je regelmatig beroerd voelt en veel (vieze) winden moet laten of vaak op het toilet zit met diarree? Op al deze vragen, en nog veel meer vragen, ga ik jou hele fijne en praktische antwoorden geven die je meteen kunt toepassen. Ik ga je er in deze cursus allemaal mee helpen!

 

Waarom is deze lactose intolerantie cursus interessant voor jou?

Ik kan mij nog goed herinneren wat ik als eerste dacht toen ik in 2016 mijn lactose intolerantie ontdekte, namelijk: “Hoe ga ik nu in hemelsnaam mijn nieuwe lactosevrije leven inrichten? Waar moet ik allemaal aan denken, ik weet niet waar ik moet beginnen!”

 

Ik miste een cursus waarin ik alles kon leren over praktische zaken van het leven met een lactose intolerantie. Als het ware, iemand die mij aan het handje mee zou nemen. En om te voorkomen dat het voor jou ook een zoekplaatje is, heb ik deze uitgebreide en zeer praktische lactose intolerantie cursus ontwikkeld.

 

Deze cursus vertelt je écht hoe het is om te leven met een lactose intolerantie. Alles komt aan bod, dus hoe je je dagelijkse leven goed kunt inrichten en hoe je je lichaam kunt helpen om klachtenvrij te blijven. Maar ook komen de mindere kanten aan bod, zoals vervelende symptomen, gênante momenten en praktische zaken waar je tegenaan kunt lopen met een lactose intolerantie.

 

Bekijk de promovideo over deze cursus:

JA! IK WIL DEZE WAANZINNIGE CURSUS! >>

 

Voor wie is deze lactose intolerantie cursus uitermate geschikt?

→ Voor als je sinds kort weet dat je een lactose intolerantie hebt en je eigenlijk geen idee hebt waar je allemaal aan moet denken. Dan is deze cursus echt een aanrader!

→ Voor als je al even een lactose intolerantie hebt, maar je merkt dat je vastloopt en je zoekt daarom goede tips en houvast. Deze cursus biedt jou dit allemaal!

→ Voor als je al een tijd een lactose intolerantie hebt, en het op zich best goed gaat, maar je wilt graag nog meer tips en je wilt ook weten of je niets over het hoofd ziet. Dan is deze cursus echt wat voor jou!

 

In deze cursus ‘Blij Leven Met Een Lactose Intolerantie’ leer je:

→ Hoe je thuis alles goed regelt, zoals handige tips met lactosevrij koken en het inrichten van je lactosevrije keuken

→ Hoe je goed de etiketten van producten leest, zodat je niet per ongeluk een product koopt met lactose erin

→ Welke benamingen er zijn voor melk (dat zijn er ruim 50!)

→ Welke goede alternatieven er voor melk en melkproducten zijn

→ Hoe je kunt testen of je een lactose intolerantie hebt

→ Wat een lactose intolerantie is, of het gevaarlijk is en welke symptomen vaak voorkomen

→ Wat er in jouw lichaam gebeurt met een lactose intolerantie

→ Wat het verschil tussen lactose en lactase is

→ Dingen die je juist wél moet doen met een lactose intolerantie

Dingen die je juist NIET moet doen met een lactose intolerantie

Waarom je vaak zoveel (vieze) winden moet laten

→ Welke gênante momenten je met een lactose intolerantie kunt hebben en hoe je ze voorkomt

→ Hoe je een calciumtekort voorkomt

→ Praktische tips voor als je uit eten gaat, gaat reizen of op vakantie gaat met een lactose intolerantie (inclusief handige allergiekaartjes in verschillende talen die je kunt meenemen op reis!)

→ Bij welke Nederlandse, Belgische en overige Europese supermarkten je lactosevrije producten kunt kopen

→ Wat lactasepillen zijn, welke sterktes en soorten lactasepillen er zijn en hoe zij jou kunnen helpen

→ Hoe je je omgeving, zoals je partner en/of kinderen, vrienden, familie, collega’s en anderen informeert over je lactose intolerantie zonder een ‘zeur’ te zijn of je te schamen

Welke kosten je met je lactose intolerantie eventueel kunt aftrekken van de Belasting

→ En nog veel meer!

 

Dit is in de cursus inbegrepen:

Deze uitgebreide lactose intolerantie cursus ‘Blij Leven Met Een Lactose Intolerantie‘ kost nu niet € 47, maar slechts 27 euro en bestaat uit:

11 duidelijke en praktische video’s met super veel tips!

→ In totaal bijna 3 uur aan videomateriaal

→ Levenslange toegang tot de cursus

→ GRATIS: De Zelfhulpgids voor een blij lactosevrij leven (ruim 100 pagina’s!)

→ GRATIS: Happie Lactosevrij Dagboek, waarin je maar liefst 1 jaar ál je bevindingen kunt schrijven

→ GRATIS: Boodschappengidsje met lactosevrije en plantaardige melkvervangers (ruim 50 pagina’s!)

→ Volg de cursus in je eigen tempo

→ Cursus certificaat

 

Inbegrepen in cursus lactose intolerantie

 

NÚ VAN € 47 VOOR SLECHTS 27 EURO!

JA! IK WIL DEZE WAANZINNIGE CURSUS! >>

 

 

Cursusinhoud:

Videoles 1. Welkom bij deze cursus! Duur: 6 minuten

Videoles 2. Bekijk deze video voordat je begint! Duur: 16 minuten

Videoles 3. Gratis BONUS: ‘De zelfhulpgids voor een blij lactosevrij leven’. Duur: 4 minuten

Videoles 4. Stap 1: Hoe ga je het thuis regelen? Duur: 15 minuten

→ Videoles 5. Stap 2: Weetjes over lactosevrij winkelen en lactosevrije producten. Duur: 19 minuten

→ Videoles 6. Stap 3: Lactose intolerantie begrijpen. Duur: 23 minuten

→ Videoles 7. Stap 4: Jij en jouw lichaam met een lactose intolerantie. Duur: 25 minuten

→ Videoles 8. Stap 5: Tips voor als je erop uit gaat met een lactose intolerantie. Duur: 20 minuten

→ Videoles 9. Stap 6: Lactasepillen, hoe helpen ze je? Duur: 23 minuten

→ Videoles 10. Gratis BONUS: ‘Happie Lactosevrij Dagboek’. Duur: 15 minuten

→ Videoles 11. Gratis BONUS: ‘Boodschappengidsje met lactosevrije en plantaardige melkvervangers’. Duur: 8 minuten

 

Wie is de trainer?

Mijn naam is Muriel en ik ben met plezier jouw trainer tijdens deze cursus ‘Blij Leven Met Een Lactose Intolerantie’. Sinds 2016 weet ik dat ik een lactose intolerantie heb en daarmee begon mijn enorme interesse in het verzamelen van informatie over dit onderwerp en het schrijven van artikelen over lactose intolerantie. Misschien ken je mij al van mijn blog Blij Lactosevrij en mijn blog Veertigplus mus, die maandelijks worden bezocht door tienduizenden mensen? Zo niet, leuk om met je kennis te maken!

 

Met vallen en opstaan, maar ook met ontdekken, leren en nieuwsgierig zijn, ben ik inmiddels ervaringsdeskundige op het gebied van lactose intolerantie. Al mijn jarenlange ervaringen en opgedane kennis heb ik gebundeld in deze praktische en complete lactose intolerantie cursus.

 

Hoe fijn is het als je binnen handbereik kunt beschikken over heel veel praktische tips, zodat je goed en zorgeloos kunt leven met jouw lactose intolerantie? Dat zorgeloze lactosevrije leven, dat gun ik jou ook. En ik weet dat dat met de juiste lactosevrije levensstijl én met deze cursus heel goed mogelijk is. Ik ga het je in deze cursus in ieder geval allemaal leren. Dus, ga je mee en zullen we samen jouw lactosevrije leven goed gaan inrichten? Ik heb er zin in. Let’s go!

 

Pinterest trainer

 

 

Wil je wel, maar twijfel je nog? 

Misschien wil je graag deze cursus volgen, maar spoken er in je hoofd nog wat twijfels rond? Misschien kan ik wat twijfels wegnemen? Twijfel je bijvoorbeeld over het volgende:

tussenzinnetje

Ik heb toch nog een vraag, hoe kan ik contact opnemen?

Stuur gerust een e-mail naar muriel@veertigplusmus.nl! Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

vraag

Wat kost de cursus?

Deze online cursus kost nú 27 euro in plaats van 47 euro. Hiervoor krijg je 11 uitgebreide video’s en bonusvideo’s (in totaal bijna 3 uur evideomateriaal), de Zelfhulpgids voor een Blij Lactosevrij Leven van ruim 100 pagina’s boordevol tips, het gratis Happie Lactosevrij Dagboek en het gratis Boodschappengidsje met tientallen tips voor lactosevrije en plantaardige melkvervangers.

 

Ga ik de investering wel terugverdienen?

Ja! Dat durf ik met zekerheid voluit uit te spreken. Deze lactose intolerantie cursus is de meest uitgebreide en meest praktische die je maar kunt vinden!

 

Gaat het mij wel lukken?

Waarom mij wel en jou niet? Als jij gemotiveerd genoeg bent om veranderingen aan te brengen in je lactosevrije leven, dan gaat het je zeker lukken! Alles wat in de cursus besproken wordt is makkelijk en direct toe te passen.

 

Waarom heb ik de cursus nodig als ik ook zelf mijn lactosevrije leven kan inrichten?

Zelf je lactosevrije leven vorm geven kan natuurlijk ook! Sterker nog, ik raad je aan om dat ook te doen! Maar, met de vele tips die in deze lactose intolerantie cursus aan bod komen, gaat dat nóg makkelijker. Als ervaringsdeskundige op het gebied van lactose intolerantie deel ik met jou in deze cursus graag al mijn tips! Dan hoef jij dat allemaal niet zelf meer uit te vinden en kun je sneller en makkelijker genieten van je lactosevrije leven!

 

Ik ben echt een beginner met lactose intolerantie. Ik weet pas sinds kort dat ik het heb, red ik dat dan wel?

Ja! De cursus is ontwikkeld voor zowel mensen die sinds kort weten dat ze een lactose intolerantie, maar ook voor mensen die het al een hele tijd weten. Dus als beginner leer je stap voor stap wat je nodig hebt om je lactosevrije leven goed en makkelijk in te richten. En als je al een tijd weet dat je een lactose intolerantie hebt, dan kun je nóg meer tips en inspiratie op doen met dingen waar je misschien niet direct aan dacht.

 

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt beginnen wanneer je wilt en de cursus volgen in jouw eigen tempo!

 

Hoe lang duurt de cursus en hoe lang duurt het voordat ik alles onder de knie heb?

De cursus bestaat uit bijna 3 uur aan waardevol videomateriaal. Het is aan jou hoeveel tips je hoe snel wilt gebruiken in je eigen lactosevrije leven. Niets is goed of fout. Deze cursus is bedoeld om jouw lactosevrije leven makkelijker en leuker te maken en zie elke dag als een dag om weer meer te leren.

 

Ik ben om! Hoe kan ik mij aanmelden voor de cursus?

Leuk dat je de stap zet! Klik hieronder op de groene button om de cursus. Je komt dan op het cursusplatform van Soofos waar mijn online cursus staat. Je kunt het vervolgens makkelijk aanschaffen en direct van start gaan in jouw eigen tempo!

 

IK BEN OM! IK WIL DIRECT STARTEN >>